Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tevez » 06 юни 2017 15:51

Вратарят Николай Кръстев се размина с операция на лицевата кост, съобщава фейсбук групата "Сини тренировки". Стражът на Левски получи контузията по време на баража за Лига Европа срещу Верея, когато получи удар от Иван Бандаловски

"След направената днес 3D снимка стана ясно, че няма да се налага оперативна намеса, защото няма размествания на лицевата кост. Лечението ще продължи само с лекарства на този етап и ще продължи около един месец. Стражът на Левски ще бъде изписан утре от болницата и ще продължи лечението при домашни условия", пишат от групата във фейсбук.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 юни 2017 15:56

Е как да играем анти-футбол, като то и за такава тактика ти трябват можещи изпълнтели. Даже е още по-трудно, отколкото да налгаш безсмислено притежание на топката, защото трябва да наместваш играта и тактиката си според противника. Ако да речем защитата на даден отбор е бавна, но с високи централни защитници, няма да играеш с центирирания, но може да подходиш с дълги топки.
Ако пък противника играе с висока преса ще играеш по крилата и ще чакаш грешка, защото при високата преса остават празни пространства отзад. Това е сложна материя за Ники Митов. Освен това, ако ще играем дефанзивно, значи, че ще създаваме два пъти по-малко положения, отколкото сега. А те и в момента не са много. Като прибавиш и страшната ни успеваемост пред гола... 0:0 всеки мач.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2017 16:00

Ако СЕГА, в ТОЗИ момент уволнят Митов, новият треньор(който и да е той) ВЕДНАГА ще си върже тенекията:
"Тези трансфери не са мои, тези играчи не са мои и т.н."
А време ТЕПЪРВА да се организират нови трансфери НЯМА!!
Този филм вече сме го гледали. Безброй пъти... Мерси!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 юни 2017 16:04

Е ние точно, щото сме го гледали тоя филм, вече само го въртим на повторение и изглежда никога няма удачен момент кога да си сменим треньора.
Борусия Дортмунд, идиотите прости, как смениха Тухел... Колко са зле. Сега ще го ядат голям, защото най-вероятно Тухел вече е бил задействал входящи и изходящи трансфери и новия треньор ще срещне много подводни камъни. Сигурен съм, че при неуспех в Бундеслигата и в ШЛ с това ще се оправдае веднага...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2017 16:16

Добрият треньор ще работи добре, с каквото разполага. Какво значи - "Ама аз не съм правил селекцията, играчите не ми харесват" ?? Ми ти може да искаш Меси, Роналдо, Азар, Неймар... Ако имаш претенции, че си добър специалист, ще работиш с наличното. При това, нека да е сравнително успешно !

Конте дали рИва, че ще работи с играчи, дето завършиха 10-ти предходният сезон и цял свят им се смя ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 юни 2017 16:26

THE G.A.M.E написа:Добрият треньор ще работи добре, с каквото разполага.

Глупости .

За вкусно ястие освен добър готвач трябват и качествени продукти .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2017 16:26

Има(х)те дисбаланс в отбора. Очевадно е.
Много ЦЗ и вътрешни халфове за сметка на истински флангови футболисти.
.... и не смятам, че представителния отбор е мястото някой да сега учи на ..... двете фази на играта :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2017 16:27

Serafim написа:Абе айде с тия приказки от 1001 нощ, че Митов имал топки да извади хората с изтичащи договори и да наложи млади момчета.
Първо Де Ноер, Косатдинов, Аниете и Лукин ги извадиха от ръководството, а не е лично решение на треньора. Отделно за младите - пуска, за да има очи да каже "вижте, аз поне пускам млади момчета, а преди това само говорехе". Което разбира се пак е нещо, обаче е нещо и това, че няма хора, с които да попълним групата. Фактически той НЯМА друг избор, освен да пуска юноши. А това, че те са на по 18-19 години, а той едва ли не всеки мач ги пробва на различни позиции, все едно са на 11-12 години, за да види къде стават... Ми то ако Мбапе бе в Левски щеше да е играл опорен халф, зад нападателя, по двата фланга и централен нападател...
А, и още нещо, ако не бе контузията на Йоргачевич, знаете ли кога щяхте да чуете за Ники Кръстев? Никога. Митов нямаше да има топки да го пусне, да каже, че Боян е стар и дава път на младите. Митрев тъкмо се бе върнал в Левски и Митов заложи на Кръстев, защото е по-дълго в отбора и е свикнал със защитата. Даже след като обърнахме ЦСКА-София си каза, че се е доверил на треньора на вратарите, защото не им се меси в работата.

+1, това е факт! Истината е, че ни замазват очите с юношите и голяма част от феновете се хващат на номера.

THE G.A.M.E написа:Добрият треньор ще работи добре, с каквото разполага. Какво значи - "Ама аз не съм правил селекцията, играчите не ми харесват" ?? Ми ти може да искаш Меси, Роналдо, Азар, Неймар... Ако имаш претенции, че си добър специалист, ще работиш с наличното. При това, нека да е сравнително успешно !

Конте дали рИва, че ще работи с играчи, дето завършиха 10-ти предходният сезон и цял свят им се смя ?

От една страна си прав. За Конте не съм много съгласен, защото разполага с доста класни играчи и при него не бяха нужни чак толкова големи промени, при положение, че това му е първи сезон и никой не очакваше титла. При нас оправданията "чужда селекция и подготовка" са нещо нормално. Очевидно е, че трябва да жертваме поне един сезон с правилния треньор за да се оправят нещата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2017 16:34

THE G.A.M.E написа:Конте дали рИва, че ще работи с играчи, дето завършиха 10-ти предходният сезон и цял свят им се смя ?

Още на 4-ти април 2016-та беше обявено, че Конте ще е новият мениджър на Челси. ;)
Конте привлече Батшуай, Канте, Луиз, М.Алонсо. Прибави и преподписването на Вилиан ;)
Конте САМ си направи трансферите!!! ;)
Примерът ти - пълна катастрофа!! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 юни 2017 16:52

Serafim написа:Е ние точно, щото сме го гледали тоя филм, вече само го въртим на повторение и изглежда никога няма удачен момент кога да си сменим треньора.
Борусия Дортмунд, идиотите прости, как смениха Тухел... Колко са зле. Сега ще го ядат голям, защото най-вероятно Тухел вече е бил задействал входящи и изходящи трансфери и новия треньор ще срещне много подводни камъни. Сигурен съм, че при неуспех в Бундеслигата и в ШЛ с това ще се оправдае веднага...

В нормалните държави и отбори се правят и нормални трансфери.Така , че един грамотен треньор може да си прави съвсем спокойно тактиката и състава. Естествено може някой да не му пасне на играта, ама то такъв риск има и , ако сам си ги е довел. Все пак са живи хора, а не роботи.

В България номера със селекцията си е един вид застраховка на треньора. Да вземем един Дунав или тая същата Верея. Великов иТомаш да не би с конкурс да са си ги подбирали? Събрали са каквото са могли, тренирали са здраво, треньорите са си ги нареждали правилно според противника и си направиха един приличен сезон като за тях си.

При нас какво стана Еди нищо не направи и мрънкаше против футболистите и искаше да си прави зимата той селкция. Белчев с почти същите футболисти като изключим Каранга и Бодуров които дойдоха зимата и се откроиха останалите си бяха същите.Обаче човекът си свърши работата и сглоби един приличен отбор.

Върни се в “Левски”