1914.1902 написа:шивача написа:Сирака си е заложил и гащите за победа на ЦСКА! Ся е момента да залагате апартамента.
Заложих си апартамента и къщата, дано не си ме подвел.
Пускай цици еби го у партамента
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:шивача написа:Сирака си е заложил и гащите за победа на ЦСКА! Ся е момента да залагате апартамента.
шивача написа:Dust написа:Чочев наистина ли не е извикан за предстоящите срещи на националния ни отбор?
и Ники Михайлов го няма....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
шивача написа:1914.1902 написа:шивача написа:Сирака си е заложил и гащите за победа на ЦСКА! Ся е момента да залагате апартамента.
Не съм. Вече имаш дваапартамента и две къщи. Честито! И да почерпиш, ей!
damyanov1963 написа:Varnauser написа:damyanov1963 написа:Varnauser написа:damyanov1963 написа:miro_rz написа:Аре честито бре!
Херо ще ги спаси.
Ама Херо да не става на Ч. Море?
Проницателен! Ако можехте, щяхте ли да ни го изпратите?
Кой си па ти бе, откъде се пръкна, че да ти пращам нещо, или да ти давам обяснения!
Поредният син патриций! Наежен и остроумен. Дълго ли го мисли? :)
С плебеи не разговарям.

Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, bubka, Plamen_i00 и 15 госта