Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samo_levski
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот samo_levski » 05 юни 2017 09:30

колко по-надоло може да паднат тези самозабравили се наркомани? с такава публика ходеща по стадиона нито един сериозен човек няма да иска да се занимава с отбора, само некви комунистически схемаджии, като спас комуниста.

протести, декларации, освиркват се нашите, освиркват се чуждите, на черните се правят маймунски звуци, когато най-много тия момчета се нуждаят от подкрепа, те се хулят, бомби се мятат, фенове се бият..

толкова гадна, гнусна, отровена атмосфера, отвратително е всичко около герена и левски. дори и пред телевизора е трудно да гледаш и да бъдеш съпричастен с отбора. кога за последно имаше някаква положителна новина около левски, а не поредната декларация на некой предрусал наркоман?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 05 юни 2017 09:47

Цифрите са безмилостни! Левски е с отрицателен баланс под ръководството на Митов, а ето и мачовете, в които треньорът е водил отбора:

ЦСКА-София - Левски 1:2
Берое - Левски 1:0
Левски - Ботев 2:0
Черно море - Левски 1:0
Левски - Локо (Пловдив) 5:0
Лудогорец - Левски 0:0
Левски - Дунав 1:1
ЦСКА-София - Левски 3:0
Локо (Пловдив) - Левски 2:1
Черно море - Левски 0:1
Левски - Лудогорец 1:3
Дунав - Левски 0:1
Левски - ЦСКА-София 0:3
Левски - Черно море 2:2
Левски - Верея 1:1

Общо: Мачове - 15, победи- 5 , равенства - 4, загуби - 6, г.р. - 17:18
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 05 юни 2017 09:58

korteneca написа:
Цифрите са безмилостни! Левски е с отрицателен баланс под ръководството на Митов, а ето и мачовете, в които треньорът е водил отбора:

ЦСКА-София - Левски 1:2
Берое - Левски 1:0
Левски - Ботев 2:0
Черно море - Левски 1:0
Левски - Локо (Пловдив) 5:0
Лудогорец - Левски 0:0
Левски - Дунав 1:1
ЦСКА-София - Левски 3:0
Локо (Пловдив) - Левски 2:1
Черно море - Левски 0:1
Левски - Лудогорец 1:3
Дунав - Левски 0:1
Левски - ЦСКА-София 0:3
Левски - Черно море 2:2
Левски - Верея 1:1

Общо: Мачове - 15, победи- 5 , равенства - 4, загуби - 6, г.р. - 17:18

Ти тая статистика не я гледай . В ШЛ никога не е имало 2 години подред 1 и същи отбор да стане шампион ,ама стана . За победата на Берое над Левски мога да ти кажа ,че нашите легнаха ,за да спасят Феро и ми беше ясно ,че ще паднат .Това са ти 3 точки .Гонзо нашия любимец ни го наши и накрая и той духа супата и ние .Това са още 3 точки .Последния кръг пак с ЧМ Гонзо си даде зора ,все едно света свършва ако не ни вземе точки .Пропуснахме 2 точки . Смятай 3+3+2=8 точки ей така изтървахме ,защото Всички обичат Реймънт ,пардон Левски .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2017 10:04

zap_lv написа:
Ти тая статистика не я гледай . В ШЛ никога не е имало 2 години подред 1 и същи отбор да стане шампион ,ама стана . За победата на Берое над Левски мога да ти кажа ,че нашите легнаха ,за да спасят Феро и ми беше ясно ,че ще паднат .Това са ти 3 точки .Гонзо нашия любимец ни го наши и накрая и той духа супата и ние .Това са още 3 точки .Последния кръг пак с ЧМ Гонзо си даде зора ,все едно света свършва ако не ни вземе точки .Пропуснахме 2 точки . Смятай 3+3+2=8 точки ей така изтървахме ,защото Всички обичат Реймънт ,пардон Левски .

Е ти кво искаш, всички да ни лягат, щото сме симпатяги? Гонзо, както всички нас, работи за заплата, която изкарва, като намира начин да печели точки с отбора си. Или понеже е Гонзо, трябваше да ни дадат мача. И тоя за купата?
Легнали сме, за да спасим Феро? Сериозно? Че какво ни интересува нас па тоя бивш латекс?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 05 юни 2017 10:10

rhaegar написа:
zap_lv написа:

Е ти кво искаш, всички да ни лягат, щото сме симпатяги? Гонзо, както всички нас, работи за заплата, която изкарва, като намира начин да печели точки с отбора си. Или понеже е Гонзо, трябваше да ни дадат мача. И тоя за купата?
Легнали сме, за да спасим Феро? Сериозно? Че какво ни интересува нас па тоя бивш латекс?

Има хора минали през Левски ,които са приятели на Феро . Не може най-некадърния треньор в А група да пада от сульо и пульо ,да се появи информация ,че ако не бие Левски е пътник и веднага да ни щрапоса при безобразна игра ,на същия този отбор ,който намери сили и дух да обърне ГМО . Имена няма да споменавам ,защото нямам доказателства ,записи и т.н. Има си тънки начини да загубиш мач и да не се разбере с просто око . Просто гледай ,следи изражението на нападателя срещу вратаря как мисли 2 минути как да я вкара топката в тъч ,как има 1 играч дето само като му подадеш и става гол но вместо това се туткаш ,докато ти вземат топката и т.н.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 05 юни 2017 10:16

zap_lv написа:Ти тая статистика не я гледай .

Статистиката е показател за цялостното състояние на отбора. Задължително е да се гледа много внимателно.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2017 10:25

zap_lv написа: Има хора минали през Левски ,които са приятели на Феро . Не може най-некадърния треньор в А група да пада от сульо и пульо ,да се появи информация ,че ако не бие Левски е пътник и веднага да ни щрапоса при безобразна игра ,на същия този отбор ,който намери сили и дух да обърне ГМО . Имена няма да споменавам ,защото нямам доказателства ,записи и т.н. Има си тънки начини да загубиш мач и да не се разбере с просто око . Просто гледай ,следи изражението на нападателя срещу вратаря как мисли 2 минути как да я вкара топката в тъч ,как има 1 играч дето само като му подадеш и става гол но вместо това се туткаш ,докато ти вземат топката и т.н.

Не знам, аз предпочитам да вярвам, че толкова си можем. И то е видно, с оглед останалите мачове. Отборът ни е потресаващо слаб, това е простата истина. Няма смисъл да търсим подобни оправдания.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 05 юни 2017 10:27

За мен по-важна е статистиката пробягани километри ,брой взети първи топки ,брой точни пасове ,брой преминати играчи ек на ек .Има много мачове ,в които даден отбор смазва противника от атаки и дълбока преса и накрая една изритана топка от противниковия вратар ,попада в някой кон без капаци и вкарва гол . После всички кажат ,че треньора на победители е голям ,а на загубилия е некадърен ,а това ,че ония нищо не са играли не се коментира. Отделно има и движение без топката ,което само умните футболисти го могат и не е до треньора ,а до нюха на състезателя .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 юни 2017 11:11

zap_lv написа: Ти тая статистика не я гледай . В ШЛ никога не е имало 2 години подред 1 и същи отбор да стане шампион ,ама стана . За победата на Берое над Левски мога да ти кажа ,че нашите легнаха ,за да спасят Феро и ми беше ясно ,че ще паднат .Това са ти 3 точки .Гонзо нашия любимец ни го наши и накрая и той духа супата и ние .Това са още 3 точки .Последния кръг пак с ЧМ Гонзо си даде зора ,все едно света свършва ако не ни вземе точки .Пропуснахме 2 точки . Смятай 3+3+2=8 точки ей така изтървахме ,защото Всички обичат Реймънт ,пардон Левски .

:mrgreen: :mrgreen:
Логика - джелезо, ама дай да я доразвием... :)
- 3 точки от калитарската победа в дербито и - 3 точки от "бойкия" Локомотив на Герена
..... или всички да ви играят като Леките за да е таман статистиката :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 юни 2017 11:13

Най-тъжното напоследък е разединението на феновете. Псувните и маймунските звуци от вчера не искам да ги коментирам. Хвана ме срам на стадиона. Лесно е да хвърлим вината върху футболистите и Жадното (да, тотално неадекватни са) , но никой не казва нищо за Боримиров, Спаско и прочие. Защо не псувахте тях, ами разни на*кани, които събличахте преди няколко седмици? Пародия
110 години любов!

Върни се в “Левски”