miro_rz написа:Ние сме от 2010-та от Разград, Вие сте от 2016-та от Ловеч. Но по-прост български няма как да ти го обесня!
Не се мъчи да ми обЯсняваш на български защото явно ти е проблем.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Ние сме от 2010-та от Разград, Вие сте от 2016-та от Ловеч. Но по-прост български няма как да ти го обесня!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:miro_rz написа:Ние сме от 2010-та от Разград, Вие сте от 2016-та от Ловеч. Но по-прост български няма как да ти го обесня!
krumeto написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Ние сме от 2010-та от Разград, Вие сте от 2016-та от Ловеч. Но по-прост български няма как да ти го обесня!
Опитва се да ти обяснява на български, защото мисли, че българския не е хапка за всеки.
Запетайка!
damyanov1963 написа:Пелии, Пели, а мен си седнал да квалифицираш...
Varnauser написа:tmanolov написа:Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...
Несравним! Максимус-Испанец е той на синята идея! Обичайно, разбрал-недоразбрал... :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Varnauser написа:tmanolov написа:Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...
Несравним! Максимус-Испанец е той на синята идея! Обичайно, разбрал-недоразбрал... :)
Още едно обективно мнение. Аз нормални чорбари не познавам, всичките са ренегати.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:krumeto написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Ние сме от 2010-та от Разград, Вие сте от 2016-та от Ловеч. Но по-прост български няма как да ти го обесня!
Опитва се да ти обяснява на български, защото мисли, че българския не е хапка за всеки.
Запетайка!
Бате Круме, хубаво е, че си солидарен със земляка си.Ако беше объркал само една запетайка едва ли щях да му го натяквам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта