1914.1902 написа:Да, изобщо не се споменават съдиите и БФС.
Голямо клане падна в тези 6 мача. Такава сеч на глави не е имало от времето на хан Крум!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:1914.1902 написа:Да, изобщо не се споменават съдиите и БФС.
Голямо клане падна в тези 6 мача. Такава сеч на глави не е имало от времето на хан Крум!
miro_rz написа:1914.1902 написа:Да, изобщо не се споменават съдиите и БФС.
peliforewer написа:miro_rz написа:1914.1902 написа:Да, изобщо не се споменават съдиите и БФС.
Ти поне за съдийство не коментирай.
miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:1914.1902 написа:Да, изобщо не се споменават съдиите и БФС.
Ти поне за съдийство не коментирай.
А може ли да коментирам преместването на Литекс на Армията?
miro_rz написа:Уефа ни кляка, голям отбор сме. Те така е с колосите!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
tmanolov написа:Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта