Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 03 юни 2017 19:10

zap_lv написа:Онова фирмено отборче на строителната фирма ще излезе с най-добрия си състав и с обещание за премии и изплащане на заплатите ако ни прецакат .Имам лошото предчуствие ,че ще се омажем до уши ! :!:

Не споделям откровено обидните и пренебрежителни изрази по адрес на други отбори. Колоритът в отношенията между запалянковците също има граници.
Конкретно. Нима не е нормално съперницигте да излизат мобилизирани срещу нас? Дори и да проявяват "сантименти" спрямо други отбори. Не виждам основание да обвиняваме в подобни действия точно "Верея". А и други отбори. Според мен нивото на "Левски" е прекалено ниско.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2017 19:36

zap_lv написа:По принцип е така ,но е грозно срещу нас да се напъват ,а срещу други отбори да играят със смъкнати гащи и после ония да играят я в ШЛ ,я в ЛЕ ,я да пият уиски самодовлно в Микре ,че са пред нас ,а ние балъците да си плащаме задълженията .
Или лягаш на всички ,или играеш сериозно срещу всички ,пък докъдето ти стигнат силите .

Само да вмъкна че ЦСКА е взел от Верея само 1т. и то на Армията,така че не е лошо да пишеш истини.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 юни 2017 19:38

metodito написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xyx9lvFbBrY[/youtube]
:roll: :| :cry:

Гола на ИнжИнера срещу Нафтата за купата си беше класа. Все още си мисля, че ако го бяхте пуснали навреме навън и той имаше повече в главата, щеше да има някакъв успех, а не да играе опорен халф в Риека ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2017 20:27

Чудя се и се мая как може изплющяци като Септември, Витоша, Монтана, Нефтохимик и някои други ИЗОБЩО да претендират за място в Първа лига???
Най-смешната лига в Европа!!! :evil:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 юни 2017 21:01

blue avalanche написа:Чудя се и се мая как може изплющяци като Септември, Витоша, Монтана, Нефтохимик и някои други ИЗОБЩО да претендират за място в Първа лига???

Сега и Септември ли по незаконен начин Влизат?Вместо да се радвате, че ще имате един донор в повече! :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 юни 2017 21:06

boabbb написа:
metodito написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xyx9lvFbBrY[/youtube]
:roll: :| :cry:

Гола на ИнжИнера срещу Нафтата за купата си беше класа. Все още си мисля, че ако го бяхте пуснали навреме навън и той имаше повече в главата, щеше да има някакъв успех, а не да играе опорен халф в Риека ...

След гола с/у Малта Сирака му Дигна цената петорно, май му искаше 12-3 мил. марки.Нещо като Гела сега за Кафу.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2017 21:07

Живко6461 написа:....

Аз пък откровено си го плюя. :mrgreen: Но... ще видим. Той вече направи свинщината да извади от състава Джери, Мечков и Аниете, което се отрази не само на спортното представяне, но вероятно се е отразило и на атмосферата в съблекалнята.

Аниете ни е дал толкова радост. Не беше това начинът да се разделят с него. Заслужаваше да чуе стадиона как скандира името му. Макар че... като се замисля, може и да го събличаха...

Митов сътвори чутовни идиотии в тактически план. Абе... а дано, ма...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2017 21:10

boabbb написа:

Не знам дали знаеш, но точно когато беше във вихъра си, Наско е скрил оферти от Фулъм и от Реал Сосиедад. Може и слух да е бил, ма съм чувал и Гонзо да го споделя... А какво щеше да прави "Левски" без Гонзо? Не оправдавам действията на Сираков, но...

Някъде към началото на века е било.

и той имаше повече в главата

Еми... ма не е само това. Все едно Неймар е някакъв шахматист, ще кажеш.
Последна промяна от metodito на 03 юни 2017 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2017 21:19

гражданин от село написа:
blue avalanche написа:Чудя се и се мая как може изплющяци като Септември, Витоша, Монтана, Нефтохимик и някои други ИЗОБЩО да претендират за място в Първа лига???

Сега и Септември ли по незаконен начин Влизат?Вместо да се радвате, че ще имате един донор в повече! :lol:

Не става въпрос за законно и незаконно. Въпросът е къде изобщо влизат??? :twisted:
Какво значи "един донор в повече"? Кои са другите?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 юни 2017 21:32

blue avalanche написа:
гражданин от село написа:

Не става въпрос за законно и незаконно. Въпросът е къде изобщо влизат??? :twisted:
Какво значи "един донор в повече"? Кои са другите?

Влизат на по-високо ниво.А защо влизат, ами вие защо искате да играете в ЕКТ? :)
За донорите си прав, те не са безплатни. ;)

Върни се в “Левски”