Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 14 сеп 2022 13:48

Red_Neck написа:
Bernaleo написа:Изображение

Дет се вика, да идеш до Уол Стрийт и да не хванеш бика за топките :)))
Майтапа настрана, ама от пипане са излъскани до блясък ;))

МайтапЪТ настрана, но явно не си ходил НА Ню Йорк (нормално, нали си ред нек :)) и по-специално до Уол Стрийт - Бикът отдавна е заграден (то се вижда и на снимките де) и не може да се пипа. Тая явно е правила като вятъра на когото трябва, за да я пуснат - ма може момичето, няма лошо, нека пипа
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2022 14:12

Това да не е щерката на доктора хонорис кауза, те нали живеят в САЩ, "родолюбците" ? Преди време пускаше някакви к*рвенски снимки, тоя път може да е решила да "взриви мрежата" с говежди та*аци. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2022 14:18

TristaNNN написа:Това да не е щерката на доктора хонорис кауза, те нали живеят в САЩ, "родолюбците" ? Преди време пускаше някакви к*рвенски снимки, тоя път може да е решила да "взриви мрежата" с говежди та*аци. :)

Не е на Гонзо щерката
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 сеп 2022 15:24

tmanolov написа:
Red_Neck написа:Дет се вика, да идеш до Уол Стрийт и да не хванеш бика за топките :)))
Майтапа настрана, ама от пипане са излъскани до блясък ;))

МайтапЪТ настрана, но явно не си ходил НА Ню Йорк (нормално, нали си ред нек :)) и по-специално до Уол Стрийт - Бикът отдавна е заграден (то се вижда и на снимките де) и не може да се пипа. Тая явно е правила като вятъра на когото трябва, за да я пуснат - ма може момичето, няма лошо, нека пипа

Манолка, ... пълен въз си, ... честно ;)))
Дали, кога и колко пъти някой е ходил до Ню Йорк, нито е твоя работа, нито е ставало въпрос в темата ;)))
Иначе, ...... отдавна са заградени само 2-те ти гънки между ушите ;)))
Оградите не са заради бика, а заради струпването на туристи и близостта им до 2-те платна на Бродуей ... ;)))
Даже в определени часове и дни ги махат напълно ;))))
Айде, ... граби 2-те виШи под мишница и бЕгай да скубеш бялата лястовица ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2022 16:14

W84me написа:Драго Драганов съдия на тоя мач, гответе се за съдийски трагедии. Всякачески ще се бута мача към Х.

Що?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2022 16:27

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Това да не е щерката на доктора хонорис кауза, те нали живеят в САЩ, "родолюбците" ? Преди време пускаше някакви к*рвенски снимки, тоя път може да е решила да "взриви мрежата" с говежди та*аци. :)

Не е на Гонзо щерката

Утре вестниците:
Мика ги погали по хладовина.

:)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 сеп 2022 20:34

Стана 2/3 дни спама не върви. Закривай темата!!!
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 сеп 2022 20:42

Нивото на подрастващото поколение
https://dsport.bg/garci-skasaha-mrezata ... 2Z5m651TiM
Младежите на Славия се водят едни от водещите в надпреварите у нас, а школата им била бълвала талант след талант.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 сеп 2022 22:56

Dust написа:Нивото на подрастващото поколение
https://dsport.bg/garci-skasaha-mrezata ... 2Z5m651TiM
Младежите на Славия се водят едни от водещите в надпреварите у нас, а школата им била бълвала талант след талант.

Гърците приличат на мъже. Виж им крачетата на нашите, като на ансамбъла по художествена гимнастика.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 сеп 2022 23:00

miro_rz написа:Стана 2/3 дни спама не върви. Закривай темата!!!

Всички започнаха да предлагат пари на Yanet Garcia и вече не се занимават с незначителни теми.

Върни се в “Левски”