Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Groucho » 03 юни 2017 14:22

delqnski47 написа:Левски никога не е падал от Литекс в Сф с чиста тройка.Камо ли два пъти последователно.

To и Литекс не е домакинствал никога в София, но този сезон се прекръсти на ЦСКА-София и започна да го прави.
За всяко нещо си има първи път.
Последна промяна от Groucho на 03 юни 2017 14:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 юни 2017 14:31

Клуба са организирали хубав празник за децата пред сектор "А". Ако и някой от футболистите отиде, ще се зарадват много децата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2017 14:50

W84me написа:С колко да съм закъснял? Още няма седмица, откакто Джуджето излъга, че ще плати 8 милиона...

[offtopic]Може да плати,може и да не плати,ще видим.Иначе ние сме така от 10 години,затова ти казвам че си позакъснял с тази иначе откровена загриженост.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2017 15:55

doktora25 написа:...

Абсолютно. Абе в този мач, не знам забеляза ли, хваща някой топката и никой не отива да му я иска. Оня с топката, стои и се върти като пумпал, и му я отнемат. Странно поведение. Ако го сравня с първия мач за сезона с Лудогорец, все едно говорим за два различни отбора. Там всички си помагаха, бориха се, покриваха празните пространства, искаха топката. А за Верея... не знам. Няма да е лесно, освен, ако не станем свидетели пак на индивидуална проява, я на Роман, я на Мехди. С Митов пак ще правим географски открития май.

Един съфорумец ни се скара на тея де плюем по Митов така и го сравни с Мъри в началото. Супер много ми се иска да бъркам за Митов... Дано. Защо не?!
Последна промяна от metodito на 03 юни 2017 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2017 16:26

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xyx9lvFbBrY[/youtube]
:roll: :| :cry:

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 03 юни 2017 17:01

Онова фирмено отборче на строителната фирма ще излезе с най-добрия си състав и с обещание за премии и изплащане на заплатите ако ни прецакат .Имам лошото предчуствие ,че ще се омажем до уши ! :!:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 юни 2017 17:30

zap_lv написа:Онова фирмено отборче на строителната фирма ще излезе с най-добрия си състав и с обещание за премии и изплащане на заплатите ако ни прецакат .Имам лошото предчуствие ,че ще се омажем до уши ! :!:

Това би било и най-нормалното нещо. Това е смисъл на спорта. Всеки да се бори колкото може. Последното нещо, което трябва да се прави е да се държи сметка на Верея, че най-вероятно ще играе на макс. Това трябва да го прави всеки отбор във всеки мач. Трябва по принцип да сме готови да бием всеки, независимо какво му е обещано. Иначе кого бием, някой който не играе за нищо. То в нашето първенство едва ли има такъв отбор и мач, от гледна точка на тотото. Навсякъде пише някакъв си бет.
Но по принцип, винаги има хора които са заинтересовани да ни прецакат и дават каквото могат за това понякога, но целта е ние да си свършим работата и да им стане горчиво.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 03 юни 2017 18:01

По принцип е така ,но е грозно срещу нас да се напъват ,а срещу други отбори да играят със смъкнати гащи и после ония да играят я в ШЛ ,я в ЛЕ ,я да пият уиски самодовлно в Микре ,че са пред нас ,а ние балъците да си плащаме задълженията .
Или лягаш на всички ,или играеш сериозно срещу всички ,пък докъдето ти стигнат силите .

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 юни 2017 19:01

metodito написа:...
Един съфорумец ни се скара на тея де плюем по Митов така и го сравни с Мъри в началото. Супер много ми се иска да бъркам за Митов... Дано. Защо не?!

Методи, аз може би съм най-големия критик на Митов във форума. Без да желая да защитавам никого, но си позволявам да заявя, че ние не плюем Митов. Ние изразяваме мненито си, оценяваме го от позицията на привърженици на "Левски". Би било добре, някой да опровергае с факти твърдението ми, че треньорът Митов е известен само с провалите си, с големите си провали, с некадърност, с безочие, с липса на елемементарно достойнство, с безсрамие, ...
Позволявам си тук да задам следния въпрос към изпълнителните директори: Госпожа Иванова, Господин Иванов, не се ли срамувате, че в управляваното от вас дружество работи и то на една от най-важните позиции служителят Николай Митов? Госпожа Иванова, след историята с договора на предишния стсрши треньор би трябвало да проявите отговорност и самочувствие да се намесите отново. Досещате се как.
P.S. По обясними причини не задавам въпроса към господин Боримиров.
За мен ще бъде удоволствие господин Митов да ме оправергае с резултати.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 юни 2017 19:08

zap_lv написа:По принцип е така ,но е грозно срещу нас да се напъват ,а срещу други отбори да играят със смъкнати гащи и после ония да играят я в ШЛ ,я в ЛЕ ,я да пият уиски самодовлно в Микре ,че са пред нас ,а ние балъците да си плащаме задълженията .
Или лягаш на всички ,или играеш сериозно срещу всички ,пък докъдето ти стигнат силите .

Не бойте се бе Верея трудно ще защитят евролиценз, а и са зле с парите.Въобще не им трябва победа в този мач.

Виж , ако някой трети обещае едни пари на играчите тогава става друго и този вариант хич не е за пренебрегване.

Върни се в “Левски”