delqnski47 написа:Левски никога не е падал от Литекс в Сф с чиста тройка.Камо ли два пъти последователно.
To и Литекс не е домакинствал никога в София, но този сезон се прекръсти на ЦСКА-София и започна да го прави.
За всяко нещо си има първи път.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Левски никога не е падал от Литекс в Сф с чиста тройка.Камо ли два пъти последователно.
W84me написа:С колко да съм закъснял? Още няма седмица, откакто Джуджето излъга, че ще плати 8 милиона...
doktora25 написа:...
zap_lv написа:Онова фирмено отборче на строителната фирма ще излезе с най-добрия си състав и с обещание за премии и изплащане на заплатите ако ни прецакат .Имам лошото предчуствие ,че ще се омажем до уши !
metodito написа:...
Един съфорумец ни се скара на тея де плюем по Митов така и го сравни с Мъри в началото. Супер много ми се иска да бъркам за Митов... Дано. Защо не?!
zap_lv написа:По принцип е така ,но е грозно срещу нас да се напъват ,а срещу други отбори да играят със смъкнати гащи и после ония да играят я в ШЛ ,я в ЛЕ ,я да пият уиски самодовлно в Микре ,че са пред нас ,а ние балъците да си плащаме задълженията .
Или лягаш на всички ,или играеш сериозно срещу всички ,пък докъдето ти стигнат силите .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта