Уважаеми привърженици,
с приключването на последния кръг на Първа Професионална Лига, „ПФК Левски“ АД се обърна официално към БФС по повод обявената от футболната централа официална информация, че класираният втори отбор в ППЛ не получава от УЕФА лиценз за участие в европейските турнири, защото не изпълнява част от критериите.
Клубът настоя БФС да приложи правилника на УЕФА за участие в турнира „Лига Европа“, както и собствените си нормативни актове и да обяви официално правото на „ПФК Левски“ АД да участва директно в европейския турнир.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
W84me написа:http://www.nkp.bg/?pid=2&id=588
Прекрасно.. Защо, обаче отново се налага да го изпраща една фенска организация, която няма да бъде взета насериозно, а клубът, който също е потърпевш си мълчи? Интересно и дали от Господари на ефира ще вземат страна отново или ще се направят на ударени, когато трябва да се каже нещо срещу ГГ
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
onegavon написа:metodito написа:Player написа:...
...
....
При положение, че БКП продължава 70 години да управлява, но именно ГРОБ най-много прилича на автентичното БКП и идването им на власт почти съвпада с проблемите в "Левски" и борбата зад кулисите, така звучи по-логично, но не знам... "Всичко е заради пари и власт". Без финансовия елемент, ми се губи връзката. Не знам отговора, но вероятно отговорът е по-тривиален. С Мъри, "Левски" се превръщаше в машина за пари, и Стоилов го спомена - че "Левски" е бил на пътя да започне да се самоиздържа. Стоилов бе уволнен от Батков, не от друг. Оф, не знам. По-скоро, Хиндилян е прав. Това е просто модела на управление "България"... Сбор от некадърност, зависимости и корупция/кражби. А кой стои зад това... Кой стои зад ограбването на България? Истината е страшна. За мен. Не е Сорос, Боко, Цацата, Шиши или някой конкретен. България се ограбва от българите. Това е общо усилие. Тоест, виновникът не е един. Това е общо усилие, и то от вътрешни хора.
Мъри го изгониха след безобразно слабо игра ,подобна на вчерашната пръдня по Диема Спорт 2 . Нашия хубусник нямаше нерви да гради нов отбор с Рабех,Бензукан ,Тасевски ,триото от Бразилия и др.скъпи футболисти . Това му е грешката ,че нямаше търпение да изтърпи Мъри да си направи новия отбор и от там постепенно Гонзо почна да източва клуба с трансферната си политика .
Да не навлизам в офтопик накратко. Новата вълна за преразпределение дойде с Царя и оттам премина в ГРОБ.Принц Кирил докара подводниците юпита които правеха връзката между изнесените "червени куфарчета" реинвестирани обратно в България.Същите тези юпита/виж братя Велчеви,Дянков и др./ вкараха и руските капитали контролирани от стари кадри на КГБ.Така се създадоха няколко икономически кръга които сега владеят България.Те си имат съответните политически маши първо Станишев, а сега ББ и те така по веригата. Ние нали бяхме уж отбор на БКП и кво стана точно по времето на Първанов и Станишев ни подкараха към пропастта, при Боко ни довършиха.Та мисълта ми е,че поръчката и за нас и за вас идва от друго място а управляващите просто я изпълняват.
- modor
- Контакти:
Все пак мач с Верея ще има 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Така, този мач трябва да се бойкотира на 100%. Ясно е, че няма да стане от клуба, но ние феновете трябва да го спрем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- JackPackage
- Контакти:
Ебати фарса! По-задния в класирането играе директно, а този пред него бараж
Всички перуки и мокети да се изнасят веднага!

Всички перуки и мокети да се изнасят веднага!

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Ебати фарса! По-задния в класирането играе директно, а този пред него бараж![]()
Всички перуки и мокети да се изнасят веднага!![]()
![]()
Играе директно, .... ако не бъде уважено.... евентуалното обжалване на ЦСКА пред УЕФА.
Защо изпускате тази важна подробност?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.