Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2011 14:38

rhaegar написа:
Кашчей написа:
MuFc1878 написа:3 години за нов сектор :lol: :lol: :lol: То за около 2 години се строи 50 000 стадион.......

Човекът казва заедно с проектирането, с разрушаването на стария сектор, финансовите разчети, одобрението от Отдел Архитектура.Ако след изготвянето на инженерният проект, още 4-5 месеца правят само финансовите разчети..... колко ли ще им трябва за цял стадион на тия специалисти :roll:

Е нали ще домакинстваме на Евро 2020 с румънците, няма да даваме стари стадиони. Тъкмо за тогава ще е готов.

Няма как да е готов дотогава.За 1 сектор-3 години, за 4 сектора-12 години, начи трябва да е първенството през 2023 :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 дек 2011 14:39

Значи ще вземем това през 2024.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2011 14:46

blue avalanche написа:
konvoec написа:
Levski 1914 написа:Шефът на „Герена”: След 3 години ще имаме нов сектор А
Шефът на стадион "Георги Аспарухов" Калоян Зарзанов заяви, че ще са нужни поне три години, за да бъде издигнат новият Сектор А.
Той обясни, че в момента има готов проект, който е предаден на министерството на спорта. "Идеята бе първо да реконструираме Сектор Б. Това вече го постигнахме.
Следва ремонт на Сектор В, който няма да струва толкова много пари. Според плана трябва да бъде съборен целият сектор А. Той ще бъде построен наново по най-модерни технологии. Ще бъде на два етажа, а построяването му ще отнеме поне три години.
В момента всичко е в сферата на плановете. Когато проектите са готови, а финансите са осигурени, ще са нужни между 4 и 6 месеца само за пресмятането на всичко по строежа, а оттам нататък тепърва ще започне издигането на сектора", заяви пред "Тема Спорт" Зарзанов.
Той призна също, че публиката вече ще бъде по-близо до играчите. "Стадионът може да бъде чисто футболен. Идеята е трибуните да се приближат към терена, но да бъде оставено и пространство, за да могат да се правят концерти, като сцената да бъде в зоната пред информационното табло.
Не се знае обаче какво ще искат спонсорите. Знаете, че има промени в управата на Левски, така че е възможно да има нови идеи", каза още той.
Шефът на "Герена" сподели още, че идеята е капацитетът на стадиона да бъде вдигнат. "Не с много. Може би ще бъде между 30 и 40 хиляди зрители.
В момента се преглеждат различни проекти и планове, но всичко зависи от решенията на ръководството", завърши Зарзанов.

Новспорт

Звучи добре! Дано само не остане в сферата на добрите предколедни пожелания! :)

Между 30 - 40 хиляди места върви, но с тези реконструкции нещо не се радвам много. Глупост голяма е ако се прави това. Не казвам, че е лошо да се прави нещо изобщо, но с работа на парче какви критерии ще покрием?! Просто стадионът си е остарял и си има нужда от напълно нов. Смятам, че махне ли се видният ни благодетел(който много от вас го обичат) ще се задвижи всичко и нищо чудно да си имаме и нов стадион, а дотогава работа на парче, замазване на положението и гръмки проекти. ;)

Нали за това искаме Раковски!За да се направи нещо ново!Обаче там хем никой нищо не поддържа,хем не го дават и на други!Българска му работа...

До колкото помня, Бате Бойко искаше да продава Стадион "Раковски" (както и "Септември" и "Юнак") и всичките пари да ги разпредели между отборите за да се направят реконструкции на старите стадиони на столичните клубове! И аз искам нов стадион, но честно казано кой ще дойде да го построи...това са поне 30-40 милиона евра, които както знаем Бащицата нЕма, а дали новият спонсор/собственик ще ги извади от своя джЕб...не се знае ! Има и друго, след евентуално построяване, на какво ще прилича стадиона...лично аз не искам да има молове и секви такива тъпотии, щото после ние феновете ще ги плащаме ! Разбира се, това са само приказки и пожелания, но трябва да се имат в предвид ! Иначе за конкретния план, ами звучи интересно, дано...Герена, нашият Храм, заслужава нов облик! Специално Сектор Б изглежда перфектно в момента :)

Кашчей, грешна ти е математиката...Сектор Б е реконструиран, като могат да се направят козметични промени по входовете. Сектор А ако се построи за 3 години, Г е на половина готов, остава Сектор В, по който също е работено...така, че далеч по-скоро ще завърши евентуалния ремонт. Друг е въпроса, ако до тогава се задвижат въпросите с базите, дали ще се играе на Герена или на Армията.
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 24 дек 2011 14:51

TristaNNN написа:

Той призна също, че публиката вече ще бъде по-близо до играчите. "Стадионът може да бъде чисто футболен. Идеята е трибуните да се приближат към терена

Ужасна идея. След всяко домакинство ще има глобички :? Представям си каква народна любов ще се лее към един Какалов или Сакалиев ако играят в такъв мач :roll:

Всичко е до мантатилет, колега! Дет се вика, в Англия публиката от първия ред ще дръпне футболистът, който изпълнява тъч, но там да си чул за ексцесии на стадиона по време на мач?! Хората там отиват като на театър, да гледат мач, да се наслаждават на играта, а ние тук отиваме на мач да се биеме, да трошим, да си избиваме комплексите .... :oops: Всичко е в главата!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 дек 2011 14:52

MuFc1878 написа:3 години за нов сектор :lol: :lol: :lol: То за около 2 години се строи 50 000 стадион.......

Ше станат и 5!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 дек 2011 14:55

TristaNNN написа:

Той призна също, че публиката вече ще бъде по-близо до играчите. "Стадионът може да бъде чисто футболен. Идеята е трибуните да се приближат към терена

Ужасна идея. След всяко домакинство ще има глобички :? Представям си каква народна любов ще се лее към един Какалов или Сакалиев ако играят в такъв мач :roll:[/quote

Не, момче, чудесна идея. Точно така трябва да бъде, а не да гледаме мач от Хасково. Ще минат два мача, три мача, глоби и накрая като полицията си свърши работата - пребие и закопчае тия 100 - 200 човека, които правят мизериите, тогава ще ида и с кеф ще си дам 5-10-15 лева за билетче или колкото е там и ще си гледам мача. Ето това е решение!
Малък едит:
Искам да видя след два мача с по 100 арестувани, как на следващия някой ще си позволи да хвърли нещо? Изкарахме се тука някакви безстрашни всичките. Е така да арестуват няколко човека, оп 1 година затвор(от която се лежи 3-4 месеца) и забрана за посещаване на мачове 10 години и да видим как правят мизерии. Двама да изгорят и всичките ще са тихи и мирни. Закони, спазване на законите, безкомпромисност и ще вървим напред не само във футбола...
Последна промяна от konvoec на 24 дек 2011 14:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2011 14:58

Blue_Lion написа:Кашчей, грешна ти е математиката...Сектор Б е реконструиран, като могат да се направят козметични промени по входовете. Сектор А ако се построи за 3 години, Г е на половина готов, остава Сектор В, по който също е работено...така, че далеч по-скоро ще завърши евентуалния ремонт. Друг е въпроса, ако до тогава се задвижат въпросите с базите, дали ще се играе на Герена или на Армията.

Значи сметката ми е много правилна, но беше направена на шега(не цялата).Забелязал съм, че когато се готви някакъв золум, обикновено се отваря приказка за нов стадион или реконструкция на стария (не само при вас).Колкото и бавно да се строи у нас (а не го вярвам, когато има средства) този срок за само един сектор е смешно дълъг.

Ще ми е крайно любопитно да гледам догодина първенството и да видя дали ще има поне един стадион в Украйна или Полша, който да изглежда перфектно, по начина, по който изглежда перфектно в момента Сектор Б на Г. Аспарухов.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 дек 2011 15:10

TodorT написа:
TristaNNN написа:

Ужасна идея. След всяко домакинство ще има глобички :? Представям си каква народна любов ще се лее към един Какалов или Сакалиев ако играят в такъв мач :roll:

Всичко е до мантатилет, колега! Дет се вика, в Англия публиката от първия ред ще дръпне футболистът, който изпълнява тъч, но там да си чул за ексцесии на стадиона по време на мач?! Хората там отиват като на театър, да гледат мач, да се наслаждават на играта, а ние тук отиваме на мач да се биеме, да трошим, да си избиваме комплексите .... :oops: Всичко е в главата!

Тъкмо затова казах, че идеята е ужасна - и най-болният оптимист не би посмял да помисли, че манталитетът на народа може да се промени за 3 години :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2011 15:10

Кашчей написа:
Blue_Lion написа:Кашчей, грешна ти е математиката...Сектор Б е реконструиран, като могат да се направят козметични промени по входовете. Сектор А ако се построи за 3 години, Г е на половина готов, остава Сектор В, по който също е работено...така, че далеч по-скоро ще завърши евентуалния ремонт. Друг е въпроса, ако до тогава се задвижат въпросите с базите, дали ще се играе на Герена или на Армията.

Значи сметката ми е много правилна, но беше направена на шега(не цялата).Забелязал съм, че когато се готви някакъв золум, обикновено се отваря приказка за нов стадион или реконструкция на стария (не само при вас).Колкото и бавно да се строи у нас (а не го вярвам, когато има средства) този срок за само един сектор е смешно дълъг.

Ще ми е крайно любопитно да гледам догодина първенството и да видя дали ще има поне един стадион в Украйна или Полша, който да изглежда перфектно, по начина, по който изглежда перфектно в момента Сектор Б на Г. Аспарухов.

Да, сега видях, че е леееко иронична математиката ти :mrgreen: Тааа като се има предвид, че за има-няма сезон Гришата построи цял стадион, 3 години за един Сектор са си множко, факт ! А отсега мога да ти кажа, че има стадиони, поне в Полша, които са далеч от "перфектни" и на тях ще се играят мачове за Евро 2012, и все пак са далеч напред от нас ! За Полша, знам, защото им следя фен-културата и покрай нея често се дискутират стадионите и прочее...как да е, аз и на основен ремонт ще съм доволен ! В момента Сектора е идеалка ;)
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 дек 2011 15:33

единствено една козирка му липсва. Ако целия стадион бъде с козирка акустиката и шумът от скандиранията ни по време на мач ще бъдат убийствени. Щом сега, дори при тези условия, когато се съберем повечко хора става непоносимо за гостуващия отбор, правете сметка какво чудо ще е с козирката... Дано по-скоро да се започне със същинския ремонт на стадиона ни, за да сме в "крак с европейците" ;) . И да видят тогаз "кон боб яде ли"... :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”