Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olego
Контакти:

Re: Левски: Има вероятност транспарантите срещу Батков да идват

Мнениеот olego » 09 окт 2009 16:32

POPCORN написа:редседателят на НФК Левски Владимир Владимиров заяви пред Sportal.bg, че не изключва възможността траспарантите срещу собственика на клуба Тодор Батков да са дело на привърженици на ЦСКА.

Припомняме, че през последните няколко дни в София се появиха плакати с обидни реплики, насочени към адвоката.

"Има вероятност транспарантите насочени към Тодор Батков да са дело на привърженици на ЦСКА. Говорил съм с доста момчета от различните наши групировки, но никой не знае кой стои зад тези неща. По принцип всеки има право на мнение. Ние левскарите обаче казваме всичко с открито лице, а не се крием. Ако беше направено от наши фенове, със сигурност щях да разбера. Ще се извиня на ултрасите на червените при положение, че открием извършителите и те се окажат фенове на Левски, които без наше знание извършват тези деяния. Не че защитавам Батков и заставам зад него, но в крайна сметка за да продаде отбора, трябва да има реален купувач, който да обезпечи Левски и този велик клуб да върви във възходяща линия", заяви Владимиров пред Sportal.bg.

хахаха е не това вече е повече, от смещно.Как не се сетихме по рано.ЦСКА са виновни за всичко на света! :lol: :lol: :lol:

То може и Артур да ги е писал, бе Гугутке!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 16:36

Ех, гугутке, мъничко смелост нЕма ли, или все ще си безгласна буква...

Това новообразувание НКП нЕма да издържи дълго в този си вид. Не повече от батков - месец, два...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 окт 2009 16:39

Естествено, че няма да се Очудиш :) :) :) Аз може да съм смешен, но ти си неграмотен. Просто те попитах нещо - защо не го каза преди година, или пред три. Тогава все Левски ви беше виновен за всичко. Сега, каквото повикало, такова се обадило.

по-добре неграмотен отколкото син с очила.неможе цял живот да не махнеш сините очила за момент.при тебе е постоянно.Кой от ЦСКА ще се занимава да прави плакати и да си губи времето с тоя тънапар бе?И на тебе ли Бтков ти дава пари?Ти откъде знаеш какво съм говорил преди три години ми е много чудно?Djonik пристрастен си супер яко бате, ходи на лекър да те оправят и пак влезни да обсъждаме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 16:41

Пуканке, ако ми кажеш и къде точно джоник твърди, че вие сте правили трансепрантите, цена нЕма да имаш? Време е да излезеш от филма, във всеки пост твърдиш, че някой харесва батков, че го защитаваме, а реалността е друга. Спри наркотиците, живота е хубав, излез на чист въздух, полезно ще ти е...

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 окт 2009 16:44

Ако бяха от ЦСКА транспарантите щяха да са в подкряпа на Ганьо. Бъркаш гълабице ние сме затова: Ганьо завинаги един от Левски.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 окт 2009 16:46

tprodanov написа:Пуканке, ако ми кажеш и къде точно джоник твърди, че вие сте правили трансепрантите, цена нЕма да имаш? Време е да излезеш от филма, във всеки пост твърдиш, че някой харесва батков, че го защитаваме, а реалността е друга. Спри наркотиците, живота е хубав, излез на чист въздух, полезно ще ти е...

Еми явно е, че твърди, че сме ние, след като не казва че сте вие.аз отавна съм излезна от филма бате не ме мисли мене.просто е смешно за това нещо да твърдиш, че са виновни цскарите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 окт 2009 16:48

POPCORN написа:
Естествено, че няма да се Очудиш :) :) :) Аз може да съм смешен, но ти си неграмотен. Просто те попитах нещо - защо не го каза преди година, или пред три. Тогава все Левски ви беше виновен за всичко. Сега, каквото повикало, такова се обадило.

по-добре неграмотен отколкото син с очила.неможе цял живот да не махнеш сините очила за момент.при тебе е постоянно.Кой от ЦСКА ще се занимава да прави плакати и да си губи времето с тоя тънапар бе?И на тебе ли Бтков ти дава пари?Ти откъде знаеш какво съм говорил преди три години ми е много чудно?Djonik пристрастен си супер яко бате, ходи на лекър да те оправят и пак влезни да обсъждаме!

А ти не си пристрастен, ти си безпристрастен като водопад. Никой не казва, че плакатите са дело на цесекари. Това е смешно. Просто казвам, че както ти преди година плачеше, че Левски ви е взел лиценза и, че Черепа е продал титлата, така сега ви се отвръща със същото. Нищо повече. Само казвам, че реакцията е една и съща. И се пише ЛЕКАР, а не ЛЕКЪР.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 окт 2009 16:49

Той и онзи пич с мацката до него в Сектор А на Герена са внедрени от червената агитка кадри. Не са им стигнали парите да отидат до рим и - хоп на Левски - Лацио с плакат против Батков.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 09 окт 2009 16:49

Само Батков!!!! Давай батка само така да си жив и здрав и 100 години да си президент на Левски. Ние сме с теб и те подкрепяме в предстоящето съсипване на това отборче.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 16:50

POPCORN написа:
tprodanov написа:Пуканке, ако ми кажеш и къде точно джоник твърди, че вие сте правили трансепрантите, цена нЕма да имаш? Време е да излезеш от филма, във всеки пост твърдиш, че някой харесва батков, че го защитаваме, а реалността е друга. Спри наркотиците, живота е хубав, излез на чист въздух, полезно ще ти е...

Еми явно е, че твърди, че сме ние, след като не казва че сте вие.аз отавна съм излезна от филма бате не ме мисли мене.просто е смешно за това нещо да твърдиш, че са виновни цскарите!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Къде го твърдя бе, ахахахха, ти си нечовек бе, твърдял съм го :mrgreen:

Върни се в “Левски”