Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2024 09:53

metodito написа:Да, последното го приемам. Той изпадна в ужасна дупка и трябваше да има готово решение - опитен вратар, който да застане на вратата докато Пламен си изчисти главата. Но то не е критика, а направо гнъсене към момчето. Един пълен лузър и некадърник направи едни внушения, които други ги подхванаха и... Постави се на негово място, човек. И ако си на неговите години. Много ясно, че ще ти се омотат ...икиите. Не му правеше чест на дъртака.

Aз съм малко раздвоен по тоя въпрос. От една страна, като старши треньор не е много редно да излизаш и така да говориш за титулярния си вратар, който е 18 годишно дете. От друга, за да си топ вратар трябва да си "перде" и да не ти пука изобщо кой какво говори и пише за тебе, а Андреев не виждам да е изградил такъв непукизъм.
Виж например Донарума. Аз като фен на Милан винаги ще се чувствам предаден от него. Но не мога да отрека, че върху него се изляха тонове помия от фенове и медии, замеряха го с банкноти на терена, е не трепна и става все по-добър. А беше на кажи-речи същите години като нашия. Такова отношение трябва да има Андреев, а и всеки който е тръгнал да става футболист на Левски, защото от "Осанна" до "Разпни го" пътят за тях е доста кратък.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Методито

Мнениеот Странджата » 28 юни 2024 11:17

Ти на колко си години бе, свежарче, та ръсиш квалификации от рода на "дъртак"? Коса имаш ли или и ти въздишаш по прическата на "дъртака" :) Иначе какво толкова е казал - че му е време на младия да си подреди в главата. И го подеха - знайни и незнайни медии и знайни и незнайни кибици ... И Михайлов номер две е готов. Много сме около нашият казан да му подклаждаме огънчето ...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юни 2024 12:09

Матей Маркович е новият вратар, официално. Пожелавам му успех и много сухи мрежи!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 юни 2024 12:12

Как ги съчиняват Тея журналисти!
Превъртам новините изскача ми Тема спорт -Левски вече имал нов вратар Зеленика,всичко било сигурно,преглеждам още малко хоп Левски подписал с Маркович.
Големи упражнения
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юни 2024 12:21

Успех на вратаря. Ще бъде достатъчно просто да не прави детински и аматьорски грешки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 юни 2024 12:24

vlong написа:Как ги съчиняват Тея журналисти!
Превъртам новините изскача ми Тема спорт -Левски вече имал нов вратар Зеленика,всичко било сигурно,преглеждам още малко хоп Левски подписал с Маркович.
Големи упражнения

От Жельо и Жаклин ли чакаш нещо вярно? Тоя втория каза, че Украйна ще е европейски шампион.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 28 юни 2024 12:25

На Пламенчо агента да почва да работи и да търси нов отбор. Не виждам как тоя ще излезе от титулярния състав, макар че идва от полу- аматьорския отбор Рудеш.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 28 юни 2024 12:45

“Обрат!!! зелника е прИпечен, стана на Маркович.”
Днес за последен път отворих Тема Спорт, като се надявам и много други да ме последват. Псевдо журналя, преписвачи…

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 юни 2024 12:53

jusi написа:На Пламенчо агента да почва да работи и да търси нов отбор. Не виждам как тоя ще излезе от титулярния състав, макар че идва от полу- аматьорския отбор Рудеш.

Още един разбирач. Ти гледал ли си го на живо? Изобщо гледал ли си мачове на новия вратар? Или може бе разбираш повече от Генчев и Господинов взети заедно? Нека преди да правим заключения видим какво може Маркович. Вече видяхме какво може ПламенЧО. Ще говорим когато стане Пламен. Преди време слушах подобен вой какво прави в Левски нападател отбелязал само 8 гола с Локо Пловдив. После същите крещяха :"Гарра, ти си велик!" Колкото до агента му – той разпали огъня още преди време когато Генчев каза, че търси опитен вратар. Не смятам, че сега на Пламенчо трябва да се търси нов отбор. Необходимо е да почиракува още за да стане класен вратар. Да укрепне физически и най-вече психически. Божката не можа да го научи на нищо. Доколкото знам, всичко което е научил за тънкостите на вратарската професия е от Ники Михайлов. Ако сега напусне Герена ще последва съдбата на стотиците момчета продукт на синята школа които завършиха безславно кариерите се в долните дивизии на всякакви страни. Мъдрецът е казал: "Всяко нещо с времето си."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Методито

Мнениеот metodito » 28 юни 2024 13:34

Странджата написа:Ти на колко си години бе, свежарче, та ръсиш квалификации от рода на "дъртак"? Коса имаш ли или и ти въздишаш по прическата на "дъртака" :) Иначе какво толкова е казал - че му е време на младия да си подреди в главата. И го подеха - знайни и незнайни медии и знайни и незнайни кибици ... И Михайлов номер две е готов. Много сме около нашият казан да му подклаждаме огънчето ...

Коса имам благодарение на рода на майка ми, не благодарение на възрастта ми. Така ще го кажа. Хубаво споменаваш Михайлов. Колко се променят времената. Когато Михайлов направи онази ужасна грешка в мача с Вердер, всички или повечето застанаха зад момчето. А днес - това. Толкова за нас като хора и общество. Ще кажеш, че обобщавам ангро. Може. Но това ми говори много за това, което сме днес. Да бе! Пламен не става вече. Със съсипана психика е. Търпи Пеевски, не понася Пламен. Всичко ни е такова! Ще му забраняват домашнярката, вдига се на нож, вкарват го във война, вдига рамене.
Иначе писах. Фен съм на Милан и помня Донарума откак почнаха да го налагат на 16. Разбира се до него имаше Дида. Той правеше грешки и не спря да ги прави. И в ПСЖ в момента ги прави. Ама глупави грешки. Но не това е което трябва да се гледа. Не ми се пише, че ще кажа нещо, за което ще съжалявам.

П.С. Не се обиждай за "дъртак". Аз съм от поколението, което винаги уважава хората, които са по-големи и с опит. А тази мантра с "младите" за политика и къде ли не, ми е тъпа. Няма млади и стари. Има можещи и неможещи. И когато един 60-годишен оправдава некадърността си с едно 18-годишно дете, той е некадърник!

Върни се в “Левски”