honda написа:bai_ivo2 написа:honda написа:molteni написа:honda написа:Мач абсолютно опропастен от главния съдия. 3 несвирени дузпи,повтарям 3 несвирени дузпи за Левски. Първата още в самото начало срещу Туре,когато беше фаулиран на 2 метра от голлинията, втората когато А.Попов спря с ръка удар на Генков в същата ситуация имаше и поваляне с ръце на Макриев от Менди,но го броя за една ситуация . Третата ситуация когато М'Боли удари без топка Туре. Не може да покажеш директен червен картон на вратаря за нарушение ,което станало на границата на малкия пенал и да не маркираш самото нарушение ,най-малкото е техническо нарушение. Тук дори има и формално нарушение- съдията не свири нито фаул за ЦСКА,нито фаул за Левски(което значи дузпа), а аут- без топката да е напуснала терена.
Много интересно е как бивш играч на Ботев свири мач на Левски , а след 3 дни Левски има мач точно с Ботев , също така интересно въпросния съдия показва над 10 картона на играчи на Левски ,от които 3 червени. въобще в БФС имат ли и грам мозък. Според мен най-малкото ,което може да се случи в такава ситуация и доживотно наказание на съдията.
Пълни глупости.Ти ли само не видя колко несъстоятелен отбор имаме? И къде ги видя тези 3 дузпи?
Много неадекватно мнение.
Никъде не съм твърдял,че Левски е играл добре днес, напротив.
Къде са 3-те дузпи:
3-та минута Туре е повален на ъгъла на малкия пенал миг преди да нанесе удар от 4-5 метра. Виж внимателно и кажи има ли нарушение или не?-Съдията има идеална видимост
87-ма минута-Попов играе с ръка в наказателното поле, Чочев поваля с ръце Макриев. Виж внимателно и кажи има ли нарушение или не?- и тук съдията има идеална видимост,но незнайно защо сигнал не последва.
94-та минута-удар без топка на М'Боли срещу Туре, вече писах какво беше мнението на водещите съдии в Европа за подобна ситуация.
Между другото виж внимателно ситуацията в 19-та минута - кой е играча ,който играе последен с топката преди да попадне в Туре и да я вкара в вратата на ЦСКА?
Лично за мен не е редно мач на един отбор да бъде свирен от съдия ,който е бивш играч на отбор с който единия от двата отбора играе следващия си мач. За никой не е тайна,че Г.Кабаков е и в близки отношения с хора от ръководството на Ботев(Пд).
3-та минута. Мболи не докосва нито топката нито играча на левски и не протяга ръца когато вижда че няма да достигне топката.Това че Туре пада 1 метър преди ръцете на вратаря си е негова грешка.
87-МА МИНУТА ПОПОВ Е ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНОТО.
94-та МИНУТА Мболи мята топката а това че Туре е на пътя и не е негов проблем.Грешка е че му дават картон защото той подновява играта все пак тя не беше спряна доколкото ми е известно,значи МБоли или трябваше да ритне или да хвърли топката.
Говоря за ситуацията в 3-та минута ,там няма контакт с М'Боли ,а с защитник на ЦСКА-Ив.Стоянов
87-ма минута- Попов е ВЪТРЕ в наказателното поле, вижда се достатъчно ясно ,дори не е на линията, а линията е вътре в наказателното поле по правилник.
94-та- мога да ти посоча доста случаи в които са вадени директни червени картони в подобни ситуации
Бля бля бля 0 1 за ЦСКА