A сега какво става с нападението в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: A сега какво става с нападението в Левски?

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 21:12

svence написа:
santiliana написа:
svence написа:Нали ако искаш да си купиш кола(примерно) и я видиш на снимка, ще ти я представят в най-добра светлина, но като я видиш на живо и се окаже с прогнил кош, мисля че няма да я купиш.

като искам да си взимам кола, отивам да я огледам с очите си. Да видя каква е на живо. На снимка е едно, в действителност- съвсем друго. Ти кола от снимка ли ще си вземеш? Не ми се вярва. Но явно шефовете на Левски са единствените, действащи "чрез снимков материал"

Защо ми повтаряш поста?

та белким шефовете в Левски да прочетат два поста с едно и също съдържание и как да действат при "покупка"
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 21:13

Кашчей написа:
headhunter написа:
И аз теб си те слагам на дедовия. От кой отбор си, да видим ваще шефове дали не са по-кухи?! Или те е срам да си кажеш...

НаЩе :mrgreen: шефове са по-кухи и от ваЩе, но поне не се напъват да ставаме шампиони и носители на купата, което пък ни предпазва от байганьовщината, която е така характерна за вас, от 3-4 години. 8-)

Намирисваш ми на Черноморец! И не можеш да се предпазиш от байганьовщината, защото тя е навсякъде в България, не само в Левски. Само кажи дали те разкрих (за отбора питам).

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 25 яну 2012 21:17

Какво става с нападението ли?
Веднага Ви отговарям, всичко е ОК.
Отбор без изявен нападател бележи най-много голове.
Справка Барса...
Справка Левски, точно когато си отиде Наско...
Предстоеше мач с Локо Сф, имахме само офанзивни халфове и нито един чист нападател - резултат 8:0.
По мое мнение, така е най-добре, Гарата и Гунди са най-големите изключения и само потвърждават принципа - става с изявен нападател САМО АКО НАИСТИНА Е ИЗЯВЕН и може сам, САМ да изработи и вкара дадено положение!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 21:19

headhunter написа:
Кашчей написа:
headhunter написа:
И аз теб си те слагам на дедовия. От кой отбор си, да видим ваще шефове дали не са по-кухи?! Или те е срам да си кажеш...

НаЩе :mrgreen: шефове са по-кухи и от ваЩе, но поне не се напъват да ставаме шампиони и носители на купата, което пък ни предпазва от байганьовщината, която е така характерна за вас, от 3-4 години. 8-)

Намирисваш ми на Черноморец! И не можеш да се предпазиш от байганьовщината, защото тя е навсякъде в България, не само в Левски. Само кажи дали те разкрих (за отбора питам).

На повече от 300 километра от Бургас съм, та не съм разкрит (поне не и от теб :mrgreen: ).

За байганьовщината във футбола, вие държите първото място, абсолютно.ЦСКА ви гони, но май там, ако не по-умни, са по-хитри (или се правят на такива).Както вече имах честта да споделя във форума-ще е голямо шоу през зимната пауза с вас и ЦСКА, като не знаех дали ще можете да биете майните, но май ще успеете :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 21:26

На повече от 300 километра от Бургас съм, та не съм разкрит (поне не и от теб :mrgreen: ).

За байганьовщината във футбола, вие държите първото място, абсолютно.ЦСКА ви гони, но май там, ако не по-умни, са по-хитри (или се правят на такива).Както вече имах честта да споделя във форума-ще е голямо шоу през зимната пауза с вас и ЦСКА, като не знаех дали ще можете да биете майните, но май ще успеете :mrgreen:

В такъв случай седни, настани се удобно и гледай шоуто, само не разбрах - ти коментатор на шоуто ли си или си самия шут?Относно дребнавата хитрост на пернишките мутри, нали знаеш, на селския хитрец веднъж му минава номера, втори път ще му мине, но на третия ще бъде разкрит и ще си върне за хитростите с лихвите. Кажи си отбора де, срам ли те хвана?
Последна промяна от headhunter на 25 яну 2012 21:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 25 яну 2012 21:28

santiliana написа:
svence написа:
santiliana написа:като искам да си взимам кола, отивам да я огледам с очите си. Да видя каква е на живо. На снимка е едно, в действителност- съвсем друго. Ти кола от снимка ли ще си вземеш? Не ми се вярва. Но явно шефовете на Левски са единствените, действащи "чрез снимков материал"

Защо ми повтаряш поста?

та белким шефовете в Левски да прочетат два поста с едно и също съдържание и как да действат при "покупка"

Е те са направили точно това, видяли са го наживо, видяли са му кусурите и са го изпратили поживо поздраво :) .
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 21:40

svence написа:Е те са направили точно това, видяли са го наживо, видяли са му кусурите и са го изпратили поживо поздраво :) .

На теб, евентуалната кола (нали такъв беше примерът) ще ти дойде ли на крака, за да я купиш?Вчера имаше заглавия от рода на "Зезиньо пристигна, на Костов му олекна"...Сега остава и писалият това хубавец да ви обясни какво му е олекнало на Костов, защото за мен, му олекна авторитета, след като се тръбеше, че той е искал този играч.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 25 яну 2012 22:35

Стана това че останахме без нападение. Не виждате ли ирония в това което се случва?Още преди да сме намерили сигурен заместник на Арс побързахме да се отървем от него.Костов бил се успокоил като разбрал че Зезиньо е пристигнал.Ами сега как ли се чувства като той лично настоявал този футболист да бъде привлечен, а то се оказа че е залагал на куц кон. Добре че поне на време се разбра че е контузен за да не се озовем отново в конфузна ситуация тип Карвальо.Силно се надявам на време да привлечеме класен нападател,който да е здрав.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 яну 2012 22:49

PFK_Levski написа:
Кашчей написа:
svence написа:Е те са направили точно това, видяли са го наживо, видяли са му кусурите и са го изпратили поживо поздраво :) .

На теб, евентуалната кола (нали такъв беше примерът) ще ти дойде ли на крака, за да я купиш?Вчера имаше заглавия от рода на "Зезиньо пристигна, на Костов му олекна"...Сега остава и писалият това хубавец да ви обясни какво му е олекнало на Костов, защото за мен, му олекна авторитета, след като се тръбеше, че той е искал този играч.

Чорбар !

От Дунав Русе е ;) Малко дървен философ си пада, но всеки има право на мнение все пак ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 25 яну 2012 23:46

.
Sleepwalker написа:Наистина хората, които критикуват ръководството, до някъде са прави според мене. Не може сума време да чакаш някакъв футболист като месия от другия край на света, който трябва да запълни може би най-голямата дупка в отбора и накрая той да се окаже с тежка контузия. Не е нормално футболистът да не е бил проучен - не става въпрос за леко натъртване и нещо, което минава за 1 седмица, а за скъсан менискус! Но най-лошото е, че това става в края на януари - времето, когато се закалява отборът, играчите привикват един към друг, свикват с играта си и т.н. Сега ще стане така, че ще се търси пожарен вариант, който я става за нещо, я не става. И пак ще стискаме палци Йовов да счупи каръка, Гаджев да отпори някоя тупалка от 25 метра или Тони Калво да разкрие потенциала си! Но това не става, когато си заявил, че ще гониш титлата! в тази връзка за пореден пък изказвам разочарованието си от изгонването на Арс, който може и да не беше перфектия нападател, но за 18 мача вкара 8 гола, което хич не е лоша успеваемост, а и в последните кръгове бе видно, че има старание и хъс. Много харесвам Костов, но това негово действие го отчитам като грешка, защото можеше ако не друго, да остави холандеца като резерва поне до лятото! Батков нямаше да се охарчи чак толкова!

А това, че като цяло селекцията закъснява, вече надали някой се съмнява въпреки ежедневните изявления на хората от ръководството. Костов ясно показа, че защитата не му харесва, че няма доверие на Милиев и Иванов, но до момента имаме само един бек. А именно синхронизирането на двойката централни защитници иска най-много време и един нов човек на този пост най-много да обърка партньора си в игрална обстановка, ако се появи в края на подготовката и няма време поне малко от малко да се аклиматизира. Просто вече не знам какво да си мисля за любимия отбор! :roll:

:lol: Гонзо не можа да прости на Арш че се изказа в холандската преса как шефа влиза в съблекалнята с цигара и се прави на ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ.........та така повлия и на Костов и на Тонев та прокудиха момчето което щеше много да помогне на отбора за титлата па макар и като резерва на някой нов нападател......но нейсе..........така с лека ръка прокудиха и Иса точно когато трябваше да се наложи в отбора след Гарата който нямаше как да задържим повече в ЛЕВСКИ.Да се надяваме че тази случка с бразилерото която се случи сега да реагират като "ужилени"и на часа да вземат адекватни мерки

Върни се в “Левски”