ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2011 12:19

bigbonusprize написа:Аз лично не мисля, че Гонзо има правомощия да уволнява и назначава на Герена. :) Все пак всички знаем кой кара влака...

Не говоря за назначаването и уволнението!Питам:някой предложил ли е на Батков по-кадърни,не корумпирани треньори,за да ги назначи или той сам трябва да ходи да си ги търси из Европа и България?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юни 2011 13:08

Вярно е. Ама от друга страна ти ако знаеш, че някой е лице на шефа, няма да се мъчиш да го махаш и сменяш от поста му. Войната с шефа в повечето случаи завършва в твой ущърб... :) Не можем да знаем дали някой е предложил на батков други варианти или не. :) Можем само да гадаем... До колкото си спомням идваха някакви, но си заминаваха бързо бързо, без да се назовават причини.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2011 13:46

bigbonusprize написа:Вярно е. Ама от друга страна ти ако знаеш, че някой е лице на шефа, няма да се мъчиш да го махаш и сменяш от поста му. Войната с шефа в повечето случаи завършва в твой ущърб... :) Не можем да знаем дали някой е предложил на батков други варианти или не. :) Можем само да гадаем... До колкото си спомням идваха някакви, но си заминаваха бързо бързо, без да се назовават причини.

Като оня,дето си призна,че не бил треньор,а скаут...Мерси!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юни 2011 14:00

Така ли стана последно с тоя. Уж беше дошъл школата да поема, после пък треньор и накрая скаут :lol: Няма такъв цирк :)
С тоя Ян Деркс какво стана? Мачкахме във всички възрастови групи и после решиха да го освободят. Ако имаш инфо защо, дай го... До колкото си спомням мустака каза, че не бил доволен, че не вадим юноши и сложи оня корумпиран цървул, и след това цъфнахме та вързахме...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2011 14:02

Наско го изгони. Иначе Деркс отиде в Ловеч и им оправи школата, а след това започна да отговаря за школата на Галатасарай...
Каквото и да си говорим един добър специалист който не идва да отбива номера ще иска едно 300 хил $ заплата... и един човек е невъзможно да окаже коренно влияние върху всички възрасти ако треньорите и най-вече състезателите не се вземат в ръце... За това и Батков се стиска.

Аз съм го казал и преди... Юноши Левски ще започне да искарва когато школата се поеме изцяло от някой специалист от западната школа и се премести извън София... а "талантите" живеят в общежитие... пак извън София... Иначе няма как да стане. Нито Гонзо нито някой друг трябва да играе ролята на пъдар и да ги преследва по нощните клубове и да им се моли да спазват режим...
Последна промяна от Thsmith на 28 юни 2011 14:08, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юни 2011 14:06

Thsmith написа:Наско го изгони. Иначе Деркс отиде в Ловеч и им оправи школата, а след това започна да отговаря за школата на Галатасарай

:) После да не се чудим, що академията на Литекс е добре.
Еми аз нямам какъв коментар да дам тук... Хронологията от събития говори сама по себе си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2011 14:09

bigbonusprize написа:Така ли стана последно с тоя. Уж беше дошъл школата да поема, после пък треньор и накрая скаут :lol: Няма такъв цирк :)
С тоя Ян Деркс какво стана? Мачкахме във всички възрастови групи и после решиха да го освободят. Ако имаш инфо защо, дай го... До колкото си спомням мустака каза, че не бил доволен, че не вадим юноши и сложи оня корумпиран цървул, и след това цъфнахме та вързахме...

Копирано от друг потребител в друг форум:
"навремето Деркс преди новия сезон пускаше целия отбор на проби и тогава казваше кой да напусне и като каза това и за сина на Велев и Хаздай му уреди изгонването.Що деца унищожиха заради джуниър, че постоянно си избираше различни постове и децата изгаряха.Докато не се изчистят Велев, Хаздай, Руси Гочев и Гибона -нищо няма да върви. Унищожава се труда на треньорите, щото пускат -"наште хора" от страх да не ги изгонят. то и Вики Павлов като го набиха пред децата и като дошли Велев-мелев и казал-заради вас ме биха!"
Някои вече ги "изчистиха"... :twisted:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2011 14:10

академията на Ловеч освен заради него е добре защото е на подходящо място... място където може да се налага контрол и играчите мислят само за Футбол... Защото при нас такова нещо в момента не може да стане

--
незнам кокала може и двама сина да има, но за този който знам той баскетбол или волейбол тренира и завърши миналата година спортното :0 бях при Аладжов за карти когато дойде да черпи Кокалчо след успешно "взетите" изпити на сина му :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юни 2011 14:23

blue avalanche написа:Копирано от друг потребител в друг форум:
"навремето Деркс преди новия сезон пускаше целия отбор на проби и тогава казваше кой да напусне и като каза това и за сина на Велев и Хаздай му уреди изгонването.Що деца унищожиха заради джуниър, че постоянно си избираше различни постове и децата изгаряха.Докато не се изчистят Велев, Хаздай, Руси Гочев и Гибона -нищо няма да върви. Унищожава се труда на треньорите, щото пускат -"наште хора" от страх да не ги изгонят. то и Вики Павлов като го набиха пред децата и като дошли Велев-мелев и казал-заради вас ме биха!"

Тцтц. Това за Велев не го знаех и Гибона не го знаех... От кой форум си го взел това инфо?
Доста грозно, но съм почти сигурен, че е истина... За голямо мое съжаление...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2011 14:38

bigbonusprize написа:
blue avalanche написа:Копирано от друг потребител в друг форум:

Тцтц. Това за Велев не го знаех и Гибона не го знаех... От кой форум си го взел това инфо?
Доста грозно, но съм почти сигурен, че е истина... За голямо мое съжаление...

http://football.sportal.bg/news.php?news=168011
Чети коментарите отдолу...

Върни се в “Левски”