Кривия се отказва

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Кривия се отказва

Мнениеот ehh » 25 май 2011 17:47

aisogludingfioler написа:Още съм недоумение защо Сашо? И какво като има въздух за 20 минути? И да е на 40 пак ще е най-надъхания в целия отбор, а към момента точно такива ни трябват. Стари кучета, болни левскари и родени лидери... Без него ни остава само Ицо Йовов...

Ти добре ли си? Ако си треньор, който трябва да гони всяка година високи цели, защото ще го емнат феновете след първия провал, за какво ти е играч, който има въздух за 15-20мин?
Разсъждавайте повече трезво, отколкото емоционално.
Последна промяна от ehh на 25 май 2011 17:48, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 май 2011 17:47

Саше, голямо благодаря! Ти си истински левскар.
ПП: Ако може, вземи и другите двама пловдивчани с теб.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 25 май 2011 17:50

Голямо благодаря за Сашо Александров :!: :!:
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 25 май 2011 19:27

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8NPgVESNjPg&feature=related[/youtube]
Rivaldo10 написа:[offtopic]Някой знае ли, как се казва песента от клипчето за мача през 1998г ?[/offtopic]

Birthday Massacre
Последна промяна от nostradamus на 25 май 2011 19:32, променено общо 1 път.
Батков вън!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 25 май 2011 19:28

ShooterMan написа:А защо пък да не се върне в Черно Море?Мнозина от враговете му в отбора ги изхвърлиха отдавна,а сред феновете не знам колко са дребните душички,90% от хората го уважават много за стореното на терена и бихме били супер доволни ако се върне да помага.Онези лешпери дето плюят,че те плюят и сега,тези твари не са изобщо определящ фактор за когото и да било,например факта,че псуват Божилов е показателен колко им разбират тиквите от футбол.Кривия обратно на Тича,не вярвам да отхвърли старата си заплата,тя беше 3 пъти по-голяма от тази която взима в Левски 8-)

Аз лично ще бъда един от най-радостните фенове на морето ако се върне.Със него публиката на Тича ще се завърне.Когато играеше при нас не е имало мач с по малко от 5-6000 зрители на мач.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 май 2011 19:51

ehh написа:
aisogludingfioler написа:Още съм недоумение защо Сашо? И какво като има въздух за 20 минути? И да е на 40 пак ще е най-надъхания в целия отбор, а към момента точно такива ни трябват. Стари кучета, болни левскари и родени лидери... Без него ни остава само Ицо Йовов...

Ти добре ли си? Ако си треньор, който трябва да гони всяка година високи цели, защото ще го емнат феновете след първия провал, за какво ти е играч, който има въздух за 15-20мин?

То пък като ги постигаме тези високи цели та...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 май 2011 19:55

Сашо Александров е голям,истинска легенда.Очакваше се такава развръзка удавна ,говореше се,че не е в приятелски отношения с директора поради близостта си със Стоилов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 май 2011 19:56

milen.hristov написа:
ehh написа:

То пък като ги постигаме тези високи цели та...

"То пък като ги постигаме тези високи цели та..."
С играчи като Кривия следващия сезон,пък,ХЕПТЕН няма да ги постигнем.И ти ще си първия антигонзовист,дето ще обвиниш Гонзо и "пловдивската мафия".Тъй,че...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 май 2011 19:59

milen.hristov написа:Сашо Александров е голям,истинска легенда.Очакваше се такава развръзка удавна ,говореше се,че не е в приятелски отношения с директора поради близостта си със Стоилов

Нещо много лесно ги раздаваш званията.Кривия е един от силните футболисти,играли в Левски,но НЕ Е легенда!
"...говореше се,че не е в приятелски отношения с директора поради близостта си със Стоилов..."
Именно Гонзо беше този,който настояваше за връщането на Кривия в отбора.Или той,тогава,не е знаел,че Александров и Стоилов са "близки"?Виждаш ли какво става,като пишеш тъпотии?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 май 2011 20:08

Когато играеше в Морето,целият отбор бягаше за него.От Кривчо се искаше само да блести и той го правеше перфектно.В Левски трябваше да бяга за Гарата и отбора и му лъсна несъстоятелноста.Радвам се че гледах последните големи години на този страхотен за България талант.Даде много на Черно море,за което му благодаря.Но не мисля че вече е останало нещо в него за нивото на А група.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Левски”