Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Re: Сега разбирам,колко много те обичам!

Мнениеот ceckaaaaa96 » 06 окт 2010 23:05

А аз и не смятам да му обръщам внимание! Хич не ми пука за такива "хора" и сърбомани като него! Гледам си отбора и феновете и за другото не ми пука1 Здраве да е... Успехи колега и лека вечер ти пожелавам...айде със здраве! :)[/quote]

Ами съвсем така си е колежке,не трябва да се влиаем от никой,трябва да си имаме собствено мнение,както ти в случая.Кефиш ме най-малкото заради това,че си отстояваш мнението има малко такива хора,лично аз не познавам много,а ми се иска защото си мисля,че са на изчезване :(
Но както и да е,чакаме те на Герена,да пишеш като идваш! ;) Аз съм почти всеки мач там,понякога немога щото шефа ми се навърта в работата и е трудно да се измъкна. :lol:[/quote]

Много се надявам скоро да дойда на Герена,много ми е интересно каква ще е обстановката там,след като в Сливен бе толкова хубава! Да,аз отстоявам мнението си и ще продължа да го правя... :) :)
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Мнениеот ceckaaaaa96 » 07 окт 2010 14:11

levskioleole написа:Цецке ,ето ти да добиеш малка представа---- http://www.youtube.com/watch?v=NIPicWkqL3s

Благодаря ти! Знам,че е било уникално! Разказваха ми! :) :) :)
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 окт 2010 16:54

Цецке, така се раждат ЛЕВСКАРИТЕ. И аз някога така станах. Бях малък, заведоха ме на мач и от тогава, та до сега... и завинаги. Левски се обича за цял живот. А на онзи с аватара на босненски чалгаджия (Шабан Шаулич е босненски мюсюлманин живеещ в Сърбия. Няма лошо в това.) не обръщай внимание. Такива като него са като насекомите- малки и безполезни. Те никога не са обичали един отбор истински и не знаят какво е това чувство. Може би мразят, но то е различно.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 12 окт 2010 11:46

Браво момиче, точно така е, Левски е любов и то за цял живот.
Моят баща ми е завел на мач на 2-3 години. Спомням си как казвахме на майка ми, че отиваме в парка, а отивахме на мач. Днес съм на години, но обичам Левски още повече, това е сладка зараза от която отърване няма.

Пожелавам ти много радости с любилия отбор.

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Мнениеот ceckaaaaa96 » 12 окт 2010 20:55

така е...странното е,че съм обградена от цскари,но съм със синьо сърце! Почти всичките ми приятели (ако не всичките) са червени...но това е просто съдба!Мног оса ме обеждавали да избера "армейците" но просто не мога... левскар не ставаш,левскар се раждаш! Това е светлината в тунела,това е нещото,което те мотивира да се изправиш и да продължиш напред!Хубаво е да вярваш в нещо... ;)

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 23 ное 2010 14:04

Браво на момичето,избрала е точния отбор.САМО ЛЕВСКИ
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 28 ное 2010 21:15

!!! САМО ЛЕВСКИ !!!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 12 фев 2011 10:42, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

Потребителски аватар
LEVSKI FAN
Контакти:

Обичам Левски

Мнениеот LEVSKI FAN » 12 фев 2011 00:28

Здравейте аз съм момче на 14 години.И много обичам ЛЕВСКИ,от четири години не съм пропускал мач на ЛЕВСКИ,ако не са го давали по телевизията съм го слушал с брилянтния коментар на Стефан Стоянов,Валентин Грънчаров и ТОМИСЛАВ РУСЕВ.Но, съм ходил само на 3 мача,незнам дали е късмет но тези мачове бяха в 3 поредни отделни сезона, и в трите Левски изпълни целта за сезона.Първият мач на който баща ми ме заведе беще ЛЕВСКИ-Миньор (Перник) във сектор "В".Втория беше ЛЕВСКИ Сливен на ГЕРЕНА,този път майка ми ме заведе защото баща ми емигрира в чужбина за пари.Майка ми ме заведе в сектор А.Третия и може би най зрелищния и най емоционален мач беше ЛЕВСКИ АИК пак в сектор А.И до днес не мога да забравя чувството непознати хора да се прегръщат мирисът на изгорели вестници.Баща ми един път ми се извини че,ме е запалил по футбола и че,от 3 годишен гледам мачове на ЛЕВСКИ по телевизията.Защото за мен и баща ми Футбола е начин на живот за майка ми и брат ми това е един много глупав спорт в който 22 идиота ритат една по пълна от главите им топка.Според майка ми футболистите са празноглавци а феновете на тези "глупаци" са безхаберници и си нямат друга работа.Не ме обижда отношението майка ми към футбола а че,тя ненавижда спорта защото според нея преоспял човек е някой програмист който е с 10 диоптер и цял ден е пред компютара.затова и до ден днешен ме е срам да говоря с баща ми пред нея за футбол.
Левски до гроб

Levski zna4i svoboda

Re: Обичам Левски

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 12 фев 2011 01:03

Браво момче, чак ме натъжи. Само ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ 8-)

Върни се в “Левски”