delqnski47 написа:2:0
още не влязъл във сайта и първото нещо е да коментира Левски, чааак след това се сеща и да отвори форума на "любимия" Цска.... ама иначе си фен на Цска, не антифен на Левски де

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:2:0
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
buffon написа:Joro_Barca написа:Да внимават кой съдия ще сложат![]()
![]()
Задължително от чужбина.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
bonnnev написа:Ще бъде поредната тренировка за ЛИТЕКС , А Левски е добър спаринг партньор.
Reckless написа:От Литекс са съгласни на чужд съдия. Аз се радвам, че ще срещнем Левски. Лесен жребии !
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
realist написа:Кошмарен жребий и за двата отбора. Според мен Литекс е фаворит, не само заради домакинството. Очертава се нов нулев сезон за Левски и всички предпоставки за дубъл на Литекс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта