Левски върви все по- надолу

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: Левски върви все по- надолу

Мнениеот TPAtkov » 07 ное 2010 18:24

Да,това е точно така.Левски върви надолу. Не търсете причините в Ловеч

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 ное 2010 18:26

Не знам какво е казал Венци Стефанов след мача, но дузпата беше абсурдна. Двамата се подържаха, след това синия нападател се завъртя и умишлено се препъна в белия защитник. Типично положение за картон за симулация на нападателя. Никога няма да се оправи българският футбол, докато едни и същи се подпират постоянно. Тоя Генов, помнете ми думата, един ден ще заеме ръководен пост в Левски. Сигурен съм.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 18:29

realist написа:Не знам какво е казал Венци Стефанов след мача, но дузпата беше абсурдна. Двамата се подържаха, след това синия нападател се завъртя и умишлено се препъна в белия защитник. Типично положение за картон за симулация на нападателя. Никога няма да се оправи българският футбол, докато едни и същи се подпират постоянно. Тоя Генов, помнете ми думата, един ден ще заеме ръководен пост в Левски. Сигурен съм.

Гледай си твоя отбор и не се меси тук. Дузпата си беше дузпа, какво искате? Уговорихте три поредни мача и се помислихте за голямата работа. Имате задължения към кого ли не, купувате мачове и после се биете в гърдите. А, кога ще ви отнемат точки за дълговете, че нещо се ослушвам за такава информация.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 ное 2010 18:29

Може да се каже също че тъпчем на едно място.Виждасе какво можем без Дембеле. Задайте си въпроса колко точки сам ни спечели и ако го нямаше даже щяхме да сме зад Цска.А за отбрана няма какво да се каже освен трагична,май ни се отрази раздялата със Зетя и пиендето Рабех.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 18:35

buffon написа:Може да се каже също че тъпчем на едно място.Виждасе какво можем без Дембеле. Задайте си въпроса колко точки сам ни спечели и ако го нямаше даже щяхме да сме зад Цска.А за отбрана няма какво да се каже освен трагична,май ни се отрази раздялата със Зетя и пиендето Рабех.

Продажбите на двамата, за които говориш, бяха задължителни. Всяко начало е трудно. Не съм от прекалените оптимисти, но и не съм от прекалените песимисти. Просто в момента Левски представлява един младежки отбор, способен на какво ли не. Непредсказуемо е представянето. Но това ще се поправи. Трябват мачове, подготовка. Всички говорят за титлата този сезон. Много ще е хубаво да я спечелим. Ако нещата се развиват нормално, това си е напълно постижимо. Но дори и да не стане, трябва да вземем поне една купа. Което няма да е лошо като начало. Естествено, че всички искаме титлата. Но нека не говорим за ШЛ, защото реално Левски там няма как да влезе. Догодина пак ще играем в Лига Европа. Предпочитам това да стане като отпаднал от предварителните кръгове от Лигата. Трябва ни още коефициент, самочувствие.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 ное 2010 18:42

daniel875 написа:
buffon написа:Може да се каже също че тъпчем на едно място.Виждасе какво можем без Дембеле. Задайте си въпроса колко точки сам ни спечели и ако го нямаше даже щяхме да сме зад Цска.А за отбрана няма какво да се каже освен трагична,май ни се отрази раздялата със Зетя и пиендето Рабех.

Продажбите на двамата, за които говориш, бяха задължителни. Всяко начало е трудно. Не съм от прекалените оптимисти, но и не съм от прекалените песимисти. Просто в момента Левски представлява един младежки отбор, способен на какво ли не. Непредсказуемо е представянето. Но това ще се поправи. Трябват мачове, подготовка. Всички говорят за титлата този сезон. Много ще е хубаво да я спечелим. Ако нещата се развиват нормално, това си е напълно постижимо. Но дори и да не стане, трябва да вземем поне една купа. Което няма да е лошо като начало. Естествено, че всички искаме титлата. Но нека не говорим за ШЛ, защото реално Левски там няма как да влезе. Догодина пак ще играем в Лига Европа. Предпочитам това да стане като отпаднал от предварителните кръгове от Лигата. Трябва ни още коефициент, самочувствие.

Прав си за всичко.Но ако градим нещо за какво все се спекулира че ще продадем Гара,Дарко и всеки които можем.Аз предпочитам даже да не станем шампиони но да ги задържим.Като отидеш на стадиона или като седнеш пред телевизора да се изкефиш на играта им.Без тях на какво ще се радваме ще започне едно ново и безкрайно"градене".
Последна промяна от buffon на 07 ное 2010 18:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 07 ное 2010 18:43

Без притеснения , мачът Монтана - Левски е "оправен". 100 %

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Levski - Wien

Мнениеот vpnikolov » 07 ное 2010 18:47

daniel875 написа:
Ivanskiq написа:Stancho 1234 "Svinoglavi", kato govorim za standarti kak svinskata obshtnost reagira na pobedata nad 7-miq v klasiraneto na edno neperetenciozno purvenstvo kato avstriiskoto? :)

Няма какво да се заяждаме с този. Просто е безсмислено. ЦСКА взеха престижна победа във Виена, която по - скоро е манипулирана. Но както и да е. Важното е, че я взеха за коефициента на България. Те всъщност ЦСКА нямаха победа в Лига Европа от пет години, за какво говорим изобщо.
Чакай сега, Лига Европа съществува от година/две, какви 5 години те гонят ?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 18:47

Стига сте приказвали глупости. Колко пъти досега Левски все участваше в уговорени мачове и не печелеше? Най - нормалното нещо е да си вземем мачовете докрая. Какво стана днес? Нали уж всичко беше разбрано, в началото и аз имах някакво впечатление тъпо, но после видях, че правилно не съм вярвал на глупостите на други хора. Славия си игра мача. Всъщност на някой не му ли направи впечатление, че Йордан Петков получи два жълти картона и не беше изгонен.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: Levski - Wien

Мнениеот bezpanika » 07 ное 2010 18:49

daniel875 написа:
Ivanskiq написа:Stancho 1234 "Svinoglavi", kato govorim za standarti kak svinskata obshtnost reagira na pobedata nad 7-miq v klasiraneto na edno neperetenciozno purvenstvo kato avstriiskoto? :)

Няма какво да се заяждаме с този. Просто е безсмислено. ЦСКА взеха престижна победа във Виена, която по - скоро е манипулирана. Но както и да е. Важното е, че я взеха за коефициента на България. Те всъщност ЦСКА нямаха победа в Лига Европа от пет години, за какво говорим изобщо.

Мача манипулиран !?!?!?! А бе , ти си готов за журналист в македонски вестник бе. Виж ги вчера писали , че Дилма Русеф е македонка , щото баща и е от Габрово , а то близо до Македония.

Върни се в “Левски”