Бираманиак-а - сам ли си пишеш или са изтрити другите мнения...?
И стига сте търсили под вола теле.. Бати схемите, пари, бардаци, пиене. Явно има причина. Чух системно не е спазвал вечерни часове и тн.
Аз лично не бих се интересувал какво върши мой играч извън терена, стига да е в някакви норми и ако не пречи на играта му.
Ама кой съм аз да го казвам.
Шакиб Бензукан отстранен от представителния тим на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Шакиб Бензукан отстранен от представителния тим на Левски
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- blue avalanche
- Контакти:
"Левски изрита Шакиб Бензукан от първия отбор. 24-годишният защитник от Мароко избягал от тренировката в сряда сутринта на Герена. Бензукан въобще не пристигнал на стадиона, не се обадил на никого. Това вбесило спортния директор Георги Иванов-Гонзо и треньора Ясен Петров.
Вчера мароканецът не бе допуснат до тренировка, на първо време го чака натирване при юношите. Левски ще опита да го продаде през зимата, тъй като на Герена вече им писнало от номерата на арабина.
Бензукан и преди е имал издънки, но му се разминаваше, съобщиха пред "7 дни спорт" от Левски. Сега обаче чашата преляла."
Айде стига спекулации кой пиел,кой не пиел,за пари ли ставало въпрос,Бензукан бил "българския Рууни" и т.н.
Лигльовци не ни трябват!Футболисти,които могат да играят,според това с кой крак са станали от леглото сутрин?Да ви припомням ли с колко търпение ръководството на Левски изчакваше Бензукан да се излекува от безкрайните си контузии.През това време за него се харчеха пари без никаква възвращаемост.И каква е отплатата за това?
Вчера мароканецът не бе допуснат до тренировка, на първо време го чака натирване при юношите. Левски ще опита да го продаде през зимата, тъй като на Герена вече им писнало от номерата на арабина.
Бензукан и преди е имал издънки, но му се разминаваше, съобщиха пред "7 дни спорт" от Левски. Сега обаче чашата преляла."
Айде стига спекулации кой пиел,кой не пиел,за пари ли ставало въпрос,Бензукан бил "българския Рууни" и т.н.
Лигльовци не ни трябват!Футболисти,които могат да играят,според това с кой крак са станали от леглото сутрин?Да ви припомням ли с колко търпение ръководството на Левски изчакваше Бензукан да се излекува от безкрайните си контузии.През това време за него се харчеха пари без никаква възвращаемост.И каква е отплатата за това?
blue avalanche написа:"Левски изрита Шакиб Бензукан от първия отбор. 24-годишният защитник от Мароко избягал от тренировката в сряда сутринта на Герена. Бензукан въобще не пристигнал на стадиона, не се обадил на никого. Това вбесило спортния директор Георги Иванов-Гонзо и треньора Ясен Петров.
Напълно подкрепям това мнение.Мисля че и най-стойностното според мен до този момент.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Аз лично подкрепям решението на ръководството. Няма значение дали Бензукан е титуляр или резерва. Несериозно отношение не трябва да се толерира. Защото ако днес един демонтрира несериозно отношение ,утре ще са двама,а вдругиден половината отбор. Както е казано "един компромис никога не е последен".
Правилно решение.
Наскоро направих компромис със служител във фирмата в която работя,при сходни обстоятелства.Все пак е криза не исках да оставям човекът без работа в това време,но както се оказа след един месец съм сбъркал.Така че,правилно решение.
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
Много хубаво са направили даже, компромиси не трябва да има. И това само доказва сериозните им намерения, нищо повече.
Гледам, че Христо Стамболийски от младежите тренира с отбора, така че явно мислят и по въпроса със защитата.
Гледам, че Христо Стамболийски от младежите тренира с отбора, така че явно мислят и по въпроса със защитата.
- blue avalanche
- Контакти:
nikiwm написа:Много хубаво са направили даже, компромиси не трябва да има. И това само доказва сериозните им намерения, нищо повече.
"Централният защитник Христо Стамболийски тренира с първия отбор на Левски. Младокът е футболист от школата на клуба и Ясен Петров го привлече заради многото проблеми, които има в тази зона. "

Жалко , защото поне според мен ни беше най класният централен защитник ! И все пак солена финансова глоба ми се вижда по-добро наказание , защото нямаме много алтернатива на тази позиция . И досега имахме сериозни проблеми в защита , а от сега просто не знам . Имаме двама централни и при лошо стечение на обстоятелствата няма кой да ги замести 

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Бъдете ръхати, ще го върнат, само шум се вдига 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!