Пепо написа:optimistik написа:Пепо написа:Не бе човек, аз не коментирам дали е лош или добър Батков. Ако на мене говориш, де. Аз коментирам хората, които плюят. Това е различно. Че Батков се осира, осира се. И аз съм се осирал и всеки, който е опитвал да гради и да е активен в живота. Говоря за това, че не бива да съдим някой без да имаме реална представа през какво минава този човек. Батков е частен случай, аз говоря изобщо за този социален феномен, да не си правил една "къщичка за пиленца", а да даваш акъл от позицията на можещ и знаещ...
Всеки има право на мнение,не е задължително да сме били на мястото на Батков,за да го коментираме.А и е доста спорен въпроса кой какво строи и какво събаря,нали.Понякога тези къщички са всъщност капан за наивници.Според мен темата е и въпрос с риторичен отговор: Батков има ли заслуги за сегашното състояние на Левски и какви,Батков има ли вина за предишното състояние на Левски или не.Отговорете си сами или коментирайте,то е ясно,че ще има такива,които го защитават и такива,които го обвиняват,но фактите са тези,пред които и "боговете мълчат"
Да не е задължително, приятелю! Не знам на какви години си, може и да не разбереш това, което казвам, но преди много години в един много труден момент, един много истински човек е казал "Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху й". Помисли!
Има и една поговорка за тези, дето виждат сламката в чуждото око, а не виждат гредата в своето. Аз съм опитвал и все още опитвам да плащам заплати по време на криза, така че мисля разбирам какво му е на Батков. Или поне донякъде, щото съм дребна риба и плувам в плитки води, а оня плува в открито море сред акули. Далеч съм от мисълта да го защитавам, но не забравяйте, че за него това е един камък на шията! В България нема президент, дето да е забогатял от футбол и това пак са думи на един преуспял човек. Помислете, че за Батков ще е много по-добре да си седи отстрани и да гледа безучастен. В момент, в който всички се чудим как да оцелеем и по какъв начин да ограничаваме разходите, как да отдаваме губещите дейности под наем, само и само да можем да скърпим двата края, този човек не се отказа от една доказано гълтаща много пари дейност през последните години...
Айде вече няма да пиша тука, че се превръщам в адвокат на адвоката, а от това исках да избягам и да ви накарам да размърдате малко главите си и да помислите, а не като стадо да повтаряте "ЛОШ Е! ДА СИ ОБИРА КРУШИТЕ!" или пък "НЕВЕРОЯТЕН ПРЕЗИДЕНТ! БЕЗ НЕГО СМЕ ЗА НИКЪДЕ!".
Просто помислете, в реалния живот между черното и бялото съществуват много други нюанси...
На колко години съм няма значение,гледал съм на живо Гунди и Котков,Вуцов и Бисер Михайлов,гледах и Мундиал 1994 г.гледах и преди и след това.Не помня през това време някъде някога да съм чувал за Батков,нито нещо да е направено от него,освен подписа му за ликвидирането на Левски.Какво е направил за Левски-станал "собственик" и плащал заплати.Това ли е доброто от него.А другото,защо не се казва за него.А за какво е в Левски,кажете направо.Ще кажа- по стечение на обстоятелствата,но най-вече защото в блясъка на Левски се вижда някойси,който досега е бил на сянка в ДС,а сега му трябва да се изчисти,но за чия сметка.Ето за това не му вярвам,защото понятието "бивше ченге" не съществува.И не ми говорете,че Батков е необходимото зло за Левски и трябва да си го търпим.Който иска да го търпи,но аз ще продължа да твърдя,че Левски е блестящ сега ВЪПРЕКИ БАТКОВ и благодарение на усилията на Гонзо и левскарите в Левски.Любовта Ви към Батков ми прилича на синдрома на жертвата,щом ви харесва да сте мазохисти,мълчете.Но аз лично докато Батков е собственик на Левски,всяка една победа на Левски ще ми горчи заради лъжичката катран наречена Батков и заради страха,че след всеки успех може да реши да си напълни джобовете за последно с поредната разпродажба