Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 сеп 2010 14:31

garfild8 написа:
brat domingo написа:Аз мисля, че Мъри едва ли ще иска да заеме такава позиция. От негова гл. точка си е направо понижение - от ст. треньор на клубен отбор да станеш старши на национала, и после изведнъж хоп - треньор на ДЮШ. Според мен ще поеме някой друг отбор.

:roll: Кой ще се излъже,да го вземе?Може би Първа атомна(Козлодуй) или Девня. :lol:

Щото вашият Велизар е "титан" на футболната мисъл и не го плюете най-редовно във вашето форумче, сладки ми еклери ..... :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 сеп 2010 14:41

eMs1 написа:Не те разбирам, честно...остави ги да си гукат за най-добрата школа, за най-добрите млади надежди, за 1/4 финали, за ШЛ, за това как Стоичков, М.Петров, С.Петров, Бербатов и всички други, които не съм споменал, са станали тези футболисти, които са днес, не защото са били в ЦСКА преди да ги забележат и купят, а за това, че са били юноши на Марица, Ботев (Вр.), Монтана, Пирин и т.н. ЦСКА няма никаква заслуга за техните успехи....само не забелязах някои да ти отговори след като изреди 5-6 "сини юноши" от кои клубове са всъщност....

За това ви бива, да взимате (крадете) чужди играчи още по времето на другарите М.Б. и Д.Дж.: чичо Митко Пенев и още няколко от "Локо" Сф с повиквателна; Жеков от "Берое" със заповед от най-високо ниво в София; Стоичков от "Хеброс" Харманли направо с военната джипка, заменен срещу двама безперспективни юноши; Бербатов от "Пирин" - срещу няколко чифта обувки и няколко топки; сега пък крадете играчи от други клубове (защото да вземеш нещо без да платиш, си е меко казано кражба. Но пак сте нагли до безобразие, защото "синьото БФС" ви търпи, вместо да ви изхвърли във "В" група, където ви е мястото! :evil: Утре чакаме вашите "разкрития", как сте били ощетени този сезон по Канал 3 в предаването на проф. Вучков. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 сеп 2010 14:47

Подкрепям автора. С две ръце съм "за". Мъри имаше (най-вероятно все още го има) подход към младоците и това най-добре се видя с Домо и Копи. И ако втория се помисли за голямата работа (без гола му срещу Оксер нямаше никакъв четвъртфинал да видим ;) ), то Домо според мен се реализира добре. Херта може да не е Реал (Мадрид), но рита в по-футболна държава от нашата, в по-честно и интригуващо първенство от нашето и кой знае какво щеше да стане с него, ако бе останал (дали нямаше да го натири някой в Миньор или Видима)...
Живко заслужаваше титулярно място във всеки мач. Само ме е яд за Огнянов и не мога да разбера защо го пренебрегваше. Да не забравяме и за Дарко и Жо, които също бяха малки, когато Мъри заговори за тях (Дарко пристигна след почти 2 години след интереса към него. А днес не мога да си представя "Левски" без Дарко).
А ...и Зе - най-бързият футболист, който съм гледал в нашето първенство!
Последна промяна от metodito на 13 сеп 2010 14:58, променено общо 6 пъти.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 сеп 2010 14:47

Captain Stottlemeyer написа:За това ви бива, да взимате (крадете) чужди играчи още по времето на другарите М.Б. и Д.Дж.: чичо Митко Пенев и още няколко от "Локо" Сф с повиквателна; Жеков от "Берое" със заповед от най-високо ниво в София; Стоичков от "Хеброс" Харманли направо с военната джипка, заменен срещу двама безперспективни юноши; Бербатов от "Пирин" - срещу няколко чифта обувки и няколко топки; сега пък крадете играчи от други клубове (защото да вземеш нещо без да платиш, си е меко казано кражба. Но пак сте нагли до безобразие, защото "синьото БФС" ви търпи, вместо да ви изхвърли във "В" група, където ви е мястото! :evil: Утре чакаме вашите "разкрития", как сте били ощетени този сезон по Канал 3 в предаването на проф. Вучков. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е вас не ви е бивало явно, чисти сълзици такива.....

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 14:57

Captain Stottlemeyer написа:
eMs1 написа:Не те разбирам, честно...остави ги да си гукат за най-добрата школа, за най-добрите млади надежди, за 1/4 финали, за ШЛ, за това как Стоичков, М.Петров, С.Петров, Бербатов и всички други, които не съм споменал, са станали тези футболисти, които са днес, не защото са били в ЦСКА преди да ги забележат и купят, а за това, че са били юноши на Марица, Ботев (Вр.), Монтана, Пирин и т.н. ЦСКА няма никаква заслуга за техните успехи....само не забелязах някои да ти отговори след като изреди 5-6 "сини юноши" от кои клубове са всъщност....

За това ви бива, да взимате (крадете) чужди играчи оше по времето на другарите М.Б. и Д.Дж.: чичо Митко Пенев и още няколко от "Локо" Сф с повиквателна; Жеков от "Берое" със заповед от най-високо ниво в София; Стоичков от "Хеброс" Харманли направо с военната джипка, заменен срещу двама безперспективни юноши; Бербатов от "Пирин" - срещу няколко чифта обувки и няколко топки; сега пък крадете играчи от други клубове (защото да вземеш нещо без да платиш, си е меко казано кражба. Но пак сте нагли до безобразие, защото "синьто БФС" ви търпи, вместо да ви изхвърли във "В" група, където ви е мястото!

А вие никога не сте крали ?
Като започнете да си дрънкате врели некипели...Бербатов е бил 16 годишен, когато е дошъл в ЦСКА, каква трансферна сума искаш да има ? Сеск Фабрегас например е юноша на Барселона, но е преминал в Арсенал също на 16, можеш ли да ми кажеш какви пари са платили Арсенал на Барселона ?
Факт е, че Митко е бил едно 16-годишно момче, искащо да стане играч на ЦСКА, което благодарение на това, че било одобрено от Димитър Пенев е станало футболист в юношестките формации на ЦСКА. Как си я представяш кражбата, сложили са му пистолет на челото и са му казали "Идвай в ЦСКА !"...ти в кой свят живееш ?

Щом не сме платили за някого, това означава, че е кражба - да изброявам ли играчите "които вие сте откраднали", защото всички футболисти, които са преминавали при вас като юноши (а те са много, ама наистина много) са били крадени. Гледам накрая заговори за пращането ни във "В" група, без което не може просто...

То бива, бива циничие и двуличие, ама вашето минава всякакви граници

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 сеп 2010 15:08

Гуу написа:То бива, бива циничие и двуличие, ама вашето минава всякакви граници

Извинявай колега, ама темата не е ли за Мъри и ДЮШ на Левски? Какво двуличие те тресе?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 15:16

СВОБОДЕН написа:
Гуу написа:То бива, бива циничие и двуличие, ама вашето минава всякакви граници

Извинявай колега, ама темата не е ли за Мъри и ДЮШ на Левски? Какво двуличие те тресе?

Именнно, за това е темата, на няколко пъти писах, че това е темата, ама почти всички "сини" говорят за ЦСКА, какво да направя.

Ето някои мои коментари в тази тема:

Гуу написа:...след Стоичков може да поговорим за времето, а после за финасовата криза, какво ще кажеш ?
Темата е "Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ", нали така... или предпочитате да си говорите каквото ви падне ?

Гуу написа:Тук в тази тема става въпрос за Левски, а не за ЦСКА
Казваш, че Мъри трябва бъде назначен за шеф на ДЮШ на Левски, като посочваш футболистите, които е открил:
1)Ники Димитров - Касъмпаша, а уж беше суперталант, който го гласяха за Арсенал.
2) Исмаил Иса - още не се знае дали ще успее да си извоюва титулярно място, та той има 4-5 мача за Левски, миналата година игра в Локо Мездра.
3) Георги Сърмов неправи безумно слаби мачове, като по тази причина не намери място в новия Левски и беше продаден в "гранда" Касъмпаша.
4) Миланов - някаде в Румъния и аз не знам къде...
5) Цветан Димитров...Абе т'ва случайно да не е третия вратар на Левски, който след идването на Акалски е вече четвърти ?
6) Спомена други, на които не се даде шанс, но са били открити... е, тези открития май все още не са показали класата си в сегашните си клубове ?

Това ли са откритията, които искаш Левски да вади ?

По колко пъти трябва да се повтаря, че за да се спре да се пише за ЦСКА ?

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 13 сеп 2010 16:29

Не мога да разбера как може някой истински левскар да има толкова къса памет и да забравя какво направи Мъри. На него дължим АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ успехи в последните 5 години.

Той направи от младите момчета Живко Миланов, Ники Димитров, Георги Сърмов и Валери Домовчийски изключително стойностни футболисти. Няма как да не правим сравнения. Като погледнем ситуацията в другите български отбори, никъде няма такова нещо. Нито в ЦСКА, нито пък в Литекс и Черноморец където уж щели да налагат юноши.

Той изгради ядрото на отбора, още берем неговите плодове, тъй като Милиев, Минев, Бензукан, Жоазиньо, Тасевски, че даже и Петков са все играчи които той привлече или са разгърнали таланта си при него.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 сеп 2010 16:39

Момчета болшинството от имената,които се споменават като открития на Ст.Стоилов са всъщност открития на Яп Диркс, който ги лансира. Когато дуета Стоилов и Сираков реши че повече не се нуждае от холандеца развитието на всички млади играчи зацикли . За мен най-голямата грешка беше освобождаването на Яп Диркс и ако искаме да имаме ДЮШ ,която да захранва първия отбор с играчи трябва начело да и бъде поставен някой като холандеца. Едва ли Мъри с огромното си самочувствие би бил много подходящ за работа с деца.

erden
Контакти:

Мнениеот erden » 13 сеп 2010 19:20

abe hora !ne razbrahte li; levski e silen kogato Nasko e tam

Върни се в “Левски”