Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот tatusindo » 06 сеп 2010 17:41

zap_lv написа:Ако Сашо беше на 25 години щеше да е много хубаво,но за съжаление той е на около 35 години.Заради годинките не може да изкара цял мач на ниво,но когато играе ,заедно с Дембеле са най-класните състезатели в Левски.За А група Алекс би бил подходящ за титуляр,но за Европа титуляр трябва да е Дарко ,заради скоростта му.Съгласен съм с писалите преди мене,че Кривия трябва да бъде титуляр поне няколко мача ,за да може Тасевски да се стресне малко.

То май това е всеобщото мнение на повечето хора - и аз съм с калабълъка :lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 06 сеп 2010 20:47

Сашо е перфектен да обръща мачове. Истината е, че на тези години е футболист за по 60 минути, в А група и за по 30 тина в Лига Европа. :P

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2010 21:30

Septemvri.fc написа:Сашо е перфектен да обръща мачове. Истината е, че на тези години е футболист за по 60 минути, в А група и за по 30 тина в Лига Европа. :P

В нашата смешна А група,бих казал,че и по 90 мин. може да играе!

krodopski
Контакти:

Мнениеот krodopski » 06 сеп 2010 22:27

САШО за тасевски-кон за кокошка

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 06 сеп 2010 23:31

krodopski написа:САШО за тасевски-кон за кокошка

...защото?

Windoorlevski
Контакти:

Мнениеот Windoorlevski » 06 сеп 2010 23:52

Тасевски е единствения титуляр Кривия да го замества с по слабите от бори да си почива македончето.Кривия повеце от цял мач не може да изкара освен желани е се изка и издражливост.

krodopski
Контакти:

Мнениеот krodopski » 07 сеп 2010 16:55

koга кривия игра цял мач та разбрахте,че няма да издържи,колкото дарко всеки ще издържи.

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 08 сеп 2010 01:29

maximalniq написа:Зависи от формата на Дарко. Ако е не е във форма, както сега, по-добре да е резерва на Кривия, малко да се стресне.

Айде де,Гонзо и Ясен слепи ли са че Дарко не е фит :) Кривака може да държи повече от едно полувреме на много добро ниво :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 08 сеп 2010 01:38

delpi написа:Аз мисля, че Ясен трябва по-често да пуска Сашо титуляр, не за друго ами за да може Дарко малко да се стресне, че не му е сигурно мястото и да започне да играе на ниво винаги когато е на терена. Напълно подкрепям мнението на автора на темата, че Дарко е адски непостоянен, това му е основния проблем, хубавото до момента е, че във важните мачове е на ниво!

Аз много съжалявам, че Кривия от Турция не се върна напаво в Левски, вместо да ходи във Варна, но затова може би вина има и нашето ръководство. За тези 3-4 години щеше да даде и да помогне много на отбора в трудните моменти, които имахме!

Баце,мерси за подкрепата :geek: И аз те подкрепям :P Трябваше да върнат Кривчо,но тогава Насо прецака нещата,а публична тайна беше че Мъри няма думата,както е и в националния.Там състава се реди от мениджъри и от Боби.Сичките му роднини...Така да се върнем на Сашо Александров.Може да не го взеха преди няколко години,но сега отново е тук и ни радва.И не трябва да се отказва след края на сезона.Полезен ни е и ни спасява във важните мачове с нестандартните си хрумвания.Ай наздраве и със здраве :geek:
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 08 сеп 2010 01:41

zap_lv написа:Ако Сашо беше на 25 години щеше да е много хубаво,но за съжаление той е на около 35 години.Заради годинките не може да изкара цял мач на ниво,но когато играе ,заедно с Дембеле са най-класните състезатели в Левски.За А група Алекс би бил подходящ за титуляр,но за Европа титуляр трябва да е Дарко ,заради скоростта му.Съгласен съм с писалите преди мене,че Кривия трябва да бъде титуляр поне няколко мача ,за да може Тасевски да се стресне малко.

Точно така.Ке му доде акъля на макето. :lol: Као що го мръзи и си чеше коня,ма ке изтръка пейкята и пак ке е у час :lol:
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

Върни се в “Левски”