delpi написа:Аз мисля, че Ясен трябва по-често да пуска Сашо титуляр, не за друго ами за да може Дарко малко да се стресне, че не му е сигурно мястото и да започне да играе на ниво винаги когато е на терена. Напълно подкрепям мнението на автора на темата, че Дарко е адски непостоянен, това му е основния проблем, хубавото до момента е, че във важните мачове е на ниво!
Аз много съжалявам, че Кривия от Турция не се върна напаво в Левски, вместо да ходи във Варна, но затова може би вина има и нашето ръководство. За тези 3-4 години щеше да даде и да помогне много на отбора в трудните моменти, които имахме!
Баце,мерси за подкрепата

И аз те подкрепям

Трябваше да върнат Кривчо,но тогава Насо прецака нещата,а публична тайна беше че Мъри няма думата,както е и в националния.Там състава се реди от мениджъри и от Боби.Сичките му роднини...Така да се върнем на Сашо Александров.Може да не го взеха преди няколко години,но сега отново е тук и ни радва.И не трябва да се отказва след края на сезона.Полезен ни е и ни спасява във важните мачове с нестандартните си хрумвания.Ай наздраве и със здраве