АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...

Мнениеот kartago » 21 авг 2010 02:55

valio написа:
zap_lv написа:
levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!

До преди съкращението на баща ми разполагахме с доход от около 300 лева,от там като смъкнеш ток,телефон,вода и такса за входа оставаха около 160,от предприятието не плащаха заплатите редовно с поне месец-2 закъснение , сега раздели 160 на 4 да видиш какво се пада на човек за храна.
В общите разходи не съм сложил и интернета-18 лева всеки месец.Сега ми кажи как да отделя пари за транспорт и билет .

Пич,разбирам те напълно.Знам какво е да нямаш,я ми драсни на лично да се разберем.Пиши ми колко ти трябват за път и билет.Не се коси ще помогна-ТОВА Е СЕРИОЗНО :!:

За такива фенове и аз съм готов да помогна! Само да знам, че наистина ще бъде на стадиона!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 авг 2010 02:57

левскар07 написа:
***cska*** написа:
phoenix написа: Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.

Айде стига ми хвали Булсата,сега ще те светна защо!Имам нет,кабеларка и съм абонат на ITV Partner от самото начало,когато Булсат още не съществъваха!3 години всичко беше перфектно,гледах телевизий за които повече комший неможеха и да мечтаят,но колелото се върти.В момента,с всички изброени по нагоре "екстри",и аз се мъчих да си намеря читав линк да гледам поне един БГ мач.Никой не знае,как ще се завъртят нещата,и до година мачовете ще ги излъчва .....!???Така че в 21 век,за да си в час с технологийте,колкото и да се стараеш,трябва едва ли не да си подновяваш техниката на 6 месеца. ;) Да,ама не забравяй,че все пак живеем в България,и стандарта на живот е малко-по различен от белите държави.Така че,радвай се че в момента имаш "превилегията"да се наслаждаваш на интересни мачове ,и що годе хубаво качество,но не забравяй че колелото се върти!Знам го от опит. ;)

Учителката Ви по граматика ще се черви докато е жива, сигурен съм.

Тя и твоята много няма да се радва, освен ако не си решил да пишеш на хората тука на "Вие" ( уточнявам - учтивата форма!!!)...... :lol:

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 21 авг 2010 09:29

Dakisto написа::Д Пътувам с рейс брат и спират само на Плиска и ЦГ ... иначе след някои късни мачове ,като не съм оставал в сф ,съм се прибирал и с влака от Подуяне ... тва е , кат не си от сф си ****о майката :mrgreen:

Знам , знам и аз съм от пътуващите , но поне съм по - близо сравнение с теб :) Какво да се прави , не е лесно да обичаш така силно отбора си :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 авг 2010 10:39

zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец. :lol:

Само билетът в едната посока ще ти е по-скъп. Още повече, че ако се включиш към "Булсатком" първият месец ще ти е безплатен. :) Не им правя реклама. Констатирам. Но темата с цените е малко по-различна от гледането на мача.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 21 авг 2010 11:29

Голямо желание имам да гледам Този мач. На живо. Търся някой да ми запази билет. Понеже съм от другия край на Бг - на 570 км, а в четвъртък едва ли ще има билети.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 11:42

левскар07 написа:Голямо желание имам да гледам Този мач. На живо. Търся някой да ми запази билет. Понеже съм от другия край на Бг - на 570 км, а в четвъртък едва ли ще има билети.

Ще има!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 21 авг 2010 12:16

Да, ще има, почти сигурно е. Иначе аз ще бъда на мача, добре че съм от София, макар и на 10-11км от стадиона( в Княжево съм). Пак ще трябва да се дава за таксита след мача, ама за Левски ще го направя. Трябва да се подкрепи отбора, мисля че можем да ги бием поне с 2 гола разлика. Обаче футболистите на Ясен Петров, трябва да се раздадат докрай и да сведат грешките до минимум. Определено трябва да ги натиснем от първите минути и да се вкара гол.
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 21 авг 2010 16:34

Левски,влезе ли в групите на ЛЕ,първо ще се отпусне и ще разгърне потенциала си на 100%,второ ще им падне голям камък от плещите,тъй като се знае,че най - голямата им цел е да направят пробив там и ще изпълнят на 90% поставените им цели,другите са за титла и купа,ми се струват повече от добре дошли с оглед на слабите конкуренти в А група ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 21 авг 2010 16:41

Тази тема за пореден път се разводни с псевдо-богаташи дето изтъкват каква техника имат, каква телевизия, къща, недвижими имоти и прочее. Не мога да ви разбера.. ПРЕСТАНЕТЕ ДА РЕКЛАМИРАТЕ БУЛШИТКОМ, НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ВКЛЮЧИ НАСИЛА - 80-те ОТДАВНА МИНАХА! Точно това ще отблъсне и ОТБЛЪСНА хората от тези, а именно заради нахалното им рекламиране навсякъде - гарантирам ви, че ако нямаше такива изцепки от тяхна страна можеше да помисля дали да не се включа към тях, но те буквално ме отвратиха и никога, ама никога няма дори и да помисля да се включа към тяхната мрежа. И големите телевизори са уникална простотия и харчене на пари според мен, аз пак си гледам 1080p филми, клипове, и дори телевизия с тунерчето без да съм похарчил толкова пари, колкото примерно един човек е дал за еди-колко си инчов телевизор. А този дето се изтъкваше с HD-то и телевизора си сериозно да помисли кой е балъка. Онзи ден за първи път успях да им гледам "златната" телевизия на тези и мога с ръка на сърцето, че не е нищо повече от обикновените си не толкова рекламирани кабеларки, а то да кажеш, че гледах на някакъв телевизор за 500 лв., ама не - беше си 50 инчово Самсунгче, и разлика между моят 30 с обикновенната кабеларка и този разлики не забелязах. Общо взето платените рекламьори да не казват на хората какво да правят, защото накрая ще им тегля една хубава майна. Между другото нещо много се навъдиха тези служители на БУЛШИТ-а по спортните форуми, защо ли? :lol: Пък и това ще им е последния мач, който ще предават, така че на тези, които са се включили към тях - със здраве да ги ползвате! :lol:

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 21 авг 2010 20:26

Sofiaatowern, колко си задръстен моето момче :lol: :lol: :lol:
Щом казваш че съм балък, при положение, че съм си купил приемници и гледам провайдери, които ти може само да сънуваш - ок, жив и здрав бъди. Гледай си кабеларката на телевизорчето си, а качествената телевизия (тук изключвам Булсат и ИТВ) я остави на хората, които я разбират и оценяват. С този си пост ясно се показа, че си много далеч и не ти се отдава.
А колкото и на повечето да ви е трън в очите, то тези старозагоски лешпери от Булсат стават тотални монополисти. Ще ми е интересно, ако от догодина стане това, което се носи като слух, че ще вземат при тях и Формула 1 :lol:

Върни се в “Левски”