Искам и аз да подкрепя автора, но не по причина, че съм фен на Батков.
Всъщност аз никога не съм бил фен на който и да е шеф, началник, собственик и прочее
Аз виждам Батковото управление не като следствие на супер фенските му пристрастия към Левски, а по-скоро защото това му дава възможност да излекува множеството си комплекси, както и да измие странното си минало. Това е показателно и когато се окичи с орден "Стара Планина".
Имено поради тези причини Батков дава и ще дава колкото може мангизи в отбора. Но тук идва момента на истината (!) Какво става когато "любимият" ни президент се насити на собственото си величие и запълни сърцето и ума си с фенската любов?!?
Постигнал не малко (ФАКТ!), похарчил не малко (тоже ФАКТ!), получил достатъчен авторитет в обществото.
Тогава следва несъстоятелното му поведение и неадекватните решения.
Следствие ---> усеща другата страна на фенската любов. Плакати в негова чест на моста Чавдар, освирквания на мачовете, помия в цялото интернет пространство.
Резултат ---> Корекция на политиката, нови заеми за добри футболисти, изплащане на заплатите, медийно поведения с леко наведен поглед.
Очаквания ---> Повече мъдрост и взети поуки. Ясно разбиране какво следва, ако се изебава отново с отбора.
И в този ред на мисли искам да изкажа благодарност и на автора на тази тема, която подхранва неговото его и допринася за доброто на Левски и особено на "ОНЕЗИ 20-30" Човека, които не се посвениха да прехапят езици и да се изправят пред Батковото управление, защото не размера на наказанието прави редовни нещата, а страха от последствията...
Поздрави.