Тодор Батков !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Тодор Батков !

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 13:12

slavi_1914 написа:Не искам да споря с вас. Левски има нужда от спокойствие за да продължи добрите си изяви.
Именно за това ми се иска да спрете с тези простотии към Батков. Мразете си го колкото искате,но не карайте хората да си мислят,че всички го мразим,защото това не е така !

И аз не искам да споря.И вие си го обичайте колкото искате ,но не карайте хората да си мислят,че всички го обичаме,защото това не е така!А тази тема е точно с такава цел.Трябваше да кръстиш темата : Дитирамба за Тодор Батков :mrgreen:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 15 авг 2010 13:13

Към slavi_1914 :Добре,съгласен съм.Но и обратното също е миродавно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2010 13:17

optimistik написа:
slavi_1914 написа:
optimistik написа:Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслуга :!: И доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ... :mrgreen:

Ничии мозък не се опитвам да промия. Ако нечии такъв вече е промит, той никога няма да функционира самостоятелно !
А като си толкова оскърбен и не можеш да простиш нечия грешка искам да те попитам ти успехите на Левски последните години на какво ги дължиш ? Нима главата на рибата ако мирише не мирише цялата риба ?
И ако сънува пари няма да дава такиви !
И ако той прибира пари от Евротурнирите Левски от какво се издържа ????
Или за вас Батков е длъжен да дава пари за разходи , а спечелените такиви са общи и той ги краде !
Управлявай някоя фирма поне 3 години В БЪЛГАРИЯ и пак ще си говорим

Управлявам фирми от 1990 г насам и мисля,че достатъчно знам.Нито се смятам оскърбен,нито търся реванш.Знам само на какви принципи се управлява футбола в Бг и г-н Батков никога не се е делил от тези принципи.Да,вярно е,че рибата се вмирисва откъм главата,последните години и историята на футбола ни го доказва.Ако погледнем трезво какви хора се занимават с футбола и какво печелят и какво губят,можем да кажем само едно-видимо те губят.Тогава идва въпроса-а какъв е смисъла.Според теб г-н Батков е благодетел и меценат на ФК Левски 1914-а откъде на къде,защо,с какво и за какво.Отговори си сам,а според мен ти знаеш много добре отговорите,след като искаш откровеност,първо ми отговори на тези въпроси,може би и аз знам някои отговори.Но ако си мислиш,че феновете на Левски лесно прощават и забравят,жестоко се лъжеш.И по цял свят е така-тарикатите във спорта трудно оцеляват

"Според теб г-н Батков е благодетел и меценат на ФК Левски 1914-а откъде на къде,защо,с какво и за какво."
Според теб:
1.Абрамович е благодетел и меценат на ФК Челси откъде на къде,защо,с какво и за какво.
2.Морати е благодетел и меценат на Интер откъде на къде,защо,с какво и за какво.
3.Шейх Мансур бин Зайед ал Нахия е благодетел и меценат на Ман Сити откъде на къде,защо,с какво и за какво.
Още да продължавам ли?Но знаеш ли кое ги обединява?Че на феновете НЕ ИМ ПУКА!Поне дотогава,докато издържат отборите.И на феновете на Ливърпул нямаше да им пука,дали Хикс и Джилет са благодетели и меценати на ФК Ливърпул откъде на къде,защо,с какво и за какво,ако бяха спечелили титли.Нищо,че сега "вдигат гири".
Всъщност,за да направя дискусията по-лесна,ще изчакам ти да ми посочиш собственик на ФК,който е "благодетел и меценат на ФК Левски 1914-а откъде на къде,защо,с какво и за какво"

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 15 авг 2010 13:23

Искам и аз да подкрепя автора, но не по причина, че съм фен на Батков.
Всъщност аз никога не съм бил фен на който и да е шеф, началник, собственик и прочее :lol:

Аз виждам Батковото управление не като следствие на супер фенските му пристрастия към Левски, а по-скоро защото това му дава възможност да излекува множеството си комплекси, както и да измие странното си минало. Това е показателно и когато се окичи с орден "Стара Планина".

Имено поради тези причини Батков дава и ще дава колкото може мангизи в отбора. Но тук идва момента на истината (!) Какво става когато "любимият" ни президент се насити на собственото си величие и запълни сърцето и ума си с фенската любов?!?

Постигнал не малко (ФАКТ!), похарчил не малко (тоже ФАКТ!), получил достатъчен авторитет в обществото.
Тогава следва несъстоятелното му поведение и неадекватните решения.

Следствие ---> усеща другата страна на фенската любов. Плакати в негова чест на моста Чавдар, освирквания на мачовете, помия в цялото интернет пространство.

Резултат ---> Корекция на политиката, нови заеми за добри футболисти, изплащане на заплатите, медийно поведения с леко наведен поглед.

Очаквания ---> Повече мъдрост и взети поуки. Ясно разбиране какво следва, ако се изебава отново с отбора.

И в този ред на мисли искам да изкажа благодарност и на автора на тази тема, която подхранва неговото его и допринася за доброто на Левски и особено на "ОНЕЗИ 20-30" Човека, които не се посвениха да прехапят езици и да се изправят пред Батковото управление, защото не размера на наказанието прави редовни нещата, а страха от последствията...

Поздрави.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2010 13:24

Чакайте бе хора. Много бързо забравихте 3 години резили и кошмари, само след 5 мача-срещу най-слабия ЦСКА, който съм гледал, някакви ирландски аматьори и шведски некадърници. Палачинката много бързо се обръща. А и какво е направил специално пък Батков, за да върви отбора в момента? Пет милиона ли извади, що ли? Малко по-спокойно го карайте, не може до преди месец да е бил престъпник, комунист и да сте го мразели, сега след 5 мача, едва ли не паметник ще му издигате.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 15 авг 2010 13:34

rhaegar написа:Чакайте бе хора. Много бързо забравихте 3 години резили и кошмари, само след 5 мача-срещу най-слабия ЦСКА, който съм гледал, някакви ирландски аматьори и шведски некадърници. Палачинката много бързо се обръща. А и какво е направил специално пък Батков, за да върви отбора в момента? Пет милиона ли извади, що ли? Малко по-спокойно го карайте, не може до преди месец да е бил престъпник, комунист и да сте го мразели, сега след 5 мача, едва ли не паметник ще му издигате.

Сега е време за награда, така се дресират животните. Видял какво става, ако не слуша, сега е редно да получи награда и за селекцията и за поведението си в медиите.
За нас е добре когато можем да налагаме от сектора...

Нека се почувства отново човек :lol:

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 13:54

rhaegar написа:Чакайте бе хора. Много бързо забравихте 3 години резили и кошмари, само след 5 мача-срещу най-слабия ЦСКА, който съм гледал, някакви ирландски аматьори и шведски некадърници. Палачинката много бързо се обръща. А и какво е направил специално пък Батков, за да върви отбора в момента? Пет милиона ли извади, що ли? Малко по-спокойно го карайте, не може до преди месец да е бил престъпник, комунист и да сте го мразели, сега след 5 мача, едва ли не паметник ще му издигате.

Чакйте бе хора много бързо забравихте последните 7 години. Никога друг път ЛЕВСКИ Е БИЛ ПОСТАВЕН В ЕВРОТУРНИРИТЕ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ. Палачинката я обръщат крайните Левскари. Именно те плюеха Мъри първата му година след излагацията с Беверен, а после много бързо пак я обърнаха ???? И със сигурност е дал повече и от теб и от мен. И ако си мислиш че 1 милион например е малко пари ще ти кажа,че ние цял живот бачкаме за толкова. НИКОГА НЕ СМЕ ГО МРАЗЕЛИ И НИКОГА НЯМА ДА ГО КУЛТИЗИРАМЕ. Просто се отнасяме с уважение към човека допринесъл за най-големите успехи на Левски !

И пак ви питам:
-Кой е отбора с най-добрия стадион ? С най-хубавата тревна настилка ?
-Кой е отбора достигнал най-висок коеф. в Европа ? 62място Levski Sofia Bul 6.3750 7.3750 1.7835 17.8875 4.6910=38.112
-Кой е отбора с най-добрите трансфери последните 7 години ? - Само не ми казвайте Литекс защото освен Ивелин друг добър такъв аз лично не съм видял.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 13:58

Само за ваше сведение човека дава и за благотворителност. Със собствени средства е изградил не една и две църкви. По интересувайте се малко, а не плюйте само.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 15 авг 2010 14:11

Синият Болярин написа:
В Батков не харесвам две неща. Първо- обвързаността му с изродите от БСП, което никога, ама абсолютно никога няма да ми излезе от главата. Орденът на Гоце лепна такова петно, че всички коментари са излишни. Второ- голямата му уста. Много глупости говори и със заканите си създава погрешно усещане, че сме фаворит във важни мачове срещу равностойни отбори, които се възползваха и ни отстраниха.

За мен тази година е много ключова в развитието на Левски като клуб, така че нито ще го възхвалявам сега, нито ще го хуля при временен лош развой преди края на първенството.

Поддържам напълно мнението на "Синият Болярин".

Не всичко в този свят е пари и те не са най-важното в живота, но когато ги няма всички видяхме какво се случи миналата година с Левски. Същото се случва в момента с ЦСКА.

Батков казва, че иска да продаде отбора или да намери съдружник (Лафчис, ТИМ ...). Май няма меракии? Само феновете във Фейсбук да се бръкнат с по 100лв. и работата ще стане, ама карта за 26лв. няма много желаящи да закупят.

Батков не е вечен и ще остане в историята на Левски с многото гафове, които сътвори. Имаше и щастливи мигове. Бъдете здрави и да се радваме на подема в отбора и най-важното, да го подкрепяме. :)

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 авг 2010 14:13

Вярно е, че последните години отборът не вървеше добре. Ама само Батков ли е виновен за това? То какво излиза? Успехите ги постигаме въпреки Батков, а неуспехите са само за негова сметка. Могат да се зададат много въпроси. Например кой е виновен за загубите от Беверен,Тампере, Бате? Кой участваше в сафаритата? Кой допусна 16 точкова разлика? Кой купи бразилците и мароканците? Кой изгони част от отбора и по какъв начин? Кой се държеше като робовладелец към несъгласните? Още много въпроси могат да се зададат в този ред на мисли. Безпристрастен ориентир дали е успешно управлението са резултатите - титли, купи, участие в европейските турнири.
Освен пошлото фенско държане, Батков допусна грешка със спирането на финансирането на псевдолевскарските медии и сайтове (сами ще се сетите кои са те). Именно това използваха неговите противници.Заместиха Батков във финансирането и дитирамбите за "правилния футбол", за желязната ръка на Сираков, за незаменимостта на дуото, прозират от всеки ред в тези медии. Ами вижте участието на Ж.Михайлов в Ринг. За този, дори Левски да спечели ШЛ пак ще каже,че отборът играе неправилно.
Няма човек, който да се харесва на всички. За мен, Батков допусна доста грешки, но взе не по-малко точни решения.

Върни се в “Левски”