Кой ли е въпросният футболист?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Кой ли е въпросният футболист?

Мнениеот Deliba6 » 04 авг 2010 17:52

Зе беше конче с капаци! Ненаучено бразилче за игра на трева... Търчи, лъжи, сери1... :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 04 авг 2010 18:30

Според мен най-добре е да разменят Майкъл Карик и Христо Йовов !! Ще е един добър трансфер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 04 авг 2010 18:47

tornadoto_96 написа:Според мен най-добре е да разменят Майкъл Карик и Христо Йовов !! Ще е един добър трансфер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Карик е дърво, аз бих взел Флетчър :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 04 авг 2010 18:49

plamen_ol написа:Карик е дърво, аз бих взел Флетчър :lol:

"От трън та на глог, че е по-висок!?" :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 авг 2010 20:29

Какво мислите за Акалски , скоро може да акустира на Герена . Аз така имам наблюдения, че прави добри мачове , но и понякога допуска такива голове, че да ти настръхне козината. А за трансферите, които говори Батков ще ви кажа , че имам информация която е сигурна , само че не мога да ви кажа от кой . Та става въпрос или за Петков или Христов, тъй като последния е с добра заплата , а е трети вариант на Ясен , пък и той самия иска да играе . А Акалски има някакви проблеми с ръководството в Локо и е удобен момент за Левски . Дарко няма да го продават поне до зимата , а Жо само при не влизане в групите на УЕФА може да се пробва Батков да вземе добри пари от Русия.
И последно да ви кажа по добре Батков да си стои та м в сянка и да не се показва много , може ли в навечерието на такъв важен мач да говори за трансфери пред медиите и да създава напрежение.

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 05 авг 2010 15:10

Не мисля,че отношението към Батков трябва да бъде толкова негативно!Омръзна ми да чета какви ли не глупости по негов адрес,а това не е от полза за отбора.Вероятно,както не можеш да избереш родителите си,така не можеш да избереш и президента /собственика / на любимия си отбор.А нещата са прости.Вярно е че Батков е обременен с комунистическото си минало и това му пречи,особено когато става дума за Левски,но я ми кажете с кой ще го сменим. Вижте собствениците на добрите отбори в България.Или са комунисти или бандити.
А това,да се сринем толкова много в последните години, за мен е изключително заслуга на Сираков.Не мога да обвиня Батков в грешки от футболен характер.Все пак той е адвокат,а не футболист или треньор.Въпреки,че почти винаги се е съобразявал с мнението на хората около него, в крайна сметка решенията ги е взимал той.Много от тези решения са били погрешни,но знаем,че безгрешни няма.Трябва обаче да му се очете,че се стреми да вдигне Левски,както той го разбира /ПРАВ ИЛИ НЕ/,а не да го срине,както пишат някои тук.Нека бъдем по-толерантни и не разваляме хубавото в момента , /колкото и малко да е/ !
И САМО ЛЕВСКИ!!!

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 05 авг 2010 18:27

Цецо Димитров си тръгва да играе по селските групи. Махаме Йовов, взимаме ония холандеца Петър Щюрберг, ли какъв беше. Махаме Петков, взимаме Акалски. Махаме Минев, и взимаме.... някой друг. И сме пушка.

Потребителски аватар
Бат'Ники
Контакти:

Мнениеот Бат'Ники » 05 авг 2010 18:53

На този тъпънар Георги Атанасов ще му кажа,че ако не беше ЧервенатаАрмия сега щеше да работи в DPA.А що се отнася до Хюриет,няма смисъл да ходи до Анадола.Може и тук да го ашладисат.

Върни се в “Левски”