ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"

Мнениеот azata » 30 юли 2010 00:20

Love_ написа:
Гонзо Президент написа:А аз се чудя какво правиш ти в нашия раздел ?? Пак осираме темата

Ти ли ще ми кажеш, къде да бъда ? Тук ми е приятно тук пиша. Не нарушавам правилата на форума, тогава какъв е проблема. Аз казвам 13 на 0 за ЦСКА 11 гола на Караджов. Има 4 дена до мача ... седи мирен. Ще се пусне тема в събота и неделя.

Колега никой не ти казва къде да бъдеш.Никой не ти забранява какво да пишеш.Имаш си права и лична свобода на словото.Но определено мнението ти не звучи сериозно.Не знам на кой клуб си привърженик,пък и не ме интересува,но такива безмислени коментари и прогнози от рода на "11 гола на Караджов..." нямам думи.Ето ясно е ,че аз съм фен на Левски и моята прогноза е 1:3 краен резултат от двубоя.Някои колеги които са фенове на ЦСКА ще дадат прогноза в полза на любимия си отбор-нещо напълно нормално.Но ти-абсолютен корифей.Пак повтарям-свободен си да пишеш каквото си искаш,но пиши нещо стойностно поне,а не АЛА-БАЛА ей тъй за спорта.Не се заяждам,просто споделям лично мнение.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

marina.bacheva
Контакти:

Re: Левски -Цска

Мнениеот marina.bacheva » 30 юли 2010 00:20

какви програми бе фенове да се вдигнем и да идем всички на стадиона

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 30 юли 2010 00:21

Love_ написа:Проблем нямам просто се пускат 10 теми 4-5 дена преди мача. Поне изчакайте до събота ... После ще се търси темата из форумите 10 минути. Много неприятно е, както на световното имаше една пуска мачовете 2 дена преди да са почнали и вместо да се коментира сегашния мач има някакви малоумни теми ... и трябва да се търси по 5 мин къде е темата !

Е,и? Ти ли си този,който трябва да каже колко теми да се пускат? Гледай си кефа пич и не се занимавай с глупости. Както на теб никой не може да ти каже колко и какво да пишеш,така и ти не можеш да кажеш колко теми да се пускат ;). Карай я по-кротко ;).

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 30 юли 2010 00:22

Love_ написа:Проблем нямам просто се пускат 10 теми 4-5 дена преди мача. Поне изчакайте до събота ... После ще се търси темата из форумите 10 минути. Много неприятно е, както на световното имаше една пуска мачовете 2 дена преди да са почнали и вместо да се коментира сегашния мач има някакви малоумни теми ... и трябва да се търси по 5 мин къде е темата !

Абе аз мога ли да ти ... ....... ? Мухльо като не ти е приятно вън от форумите на Левски и не влизай никога повече . Второ ако паднем др-те 2 мача теб не трябва да те интересува как ще реагираме . Ако цапа гащи и мирише ( това трябва да ти е ясно ) . Вън кретен такъв . Само дразниш тая вечер . Не си написал нищо с което да не провокираш някого . Вън !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 30 юли 2010 00:23

Еми гледам си го просто не ми е приятно и затова си го казвам. Какво е сериозно за вас, че имате милиони фенове, отбора на народа и т.н ТОВА ЗА МЕНЕ е смешно ! Прогнозата ми за мача е 1-1. Еми дали ще съм вън или не е твоя работа. Аз казвам, че тези теми по 10 дена дена преди мача пречат на мене и не само НА МЕН. Доста хора са изразявали недоволство от това. Какъв е тоя зор да пуснеш тема не знам ! Ако-то мирише да, но какво ще стане, защото тази година сте тръгнали с доста голяма кошница. Да не се скъса само в неделя и тогава ще РЕВЕТЕ ЗА ОСТАВКИ, иначе подкрепяте отбора ! Ще има пак БАТКОВ вън и какъв злодей е. Разбира се всяко, чудо за 3 дни.
Последна промяна от Love_ на 30 юли 2010 00:26, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 30 юли 2010 00:25

Love_ написа:Еми гледам си го просто не ми е приятно и затова си го казвам. Какво е сериозно за вас, че имате милиони фенове, отбора на народа и т.н ТОВА ЗА МЕНЕ е смешно ! Прогнозата ми за мача е 1-1.

Пич пак ти казвам,недей да търсиш конфронтация ;). Аз съм от Локо Пловдив и мога да ти кажа,че на никой не му е приятно така да пишат във форума на неговия отбор ;). Просто не се прави на голяма работа,защото ще попаднеш някой ден на някой,който не трябва и...... Сещаш се какво имам напредвид.

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 30 юли 2010 00:26

Love_ написа:
Гонзо Президент написа:А аз се чудя какво правиш ти в нашия раздел ?? Пак осираме темата

...Аз казвам 13 на 0 за ЦСКА 11 гола на Караджов...

:lol: :lol:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Южната трибуна
Контакти:

Мнениеот Южната трибуна » 30 юли 2010 00:31

Love_ написа:Южната трибуна много тъпа песен. Ето новата ми песен ти си ТУРЧИН ! Как може да казваш, че някой не е българин като не е от твоя футболен отбор ?

замълчи ЗАВИНАГИ
Изображение

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 30 юли 2010 00:32

Колегите в синьо пак се излагат , като левскарчета в ШЛ. За головете , които Караджов ще вкара асистент ще му бъде Руй Мигел.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 30 юли 2010 00:41

Защо ми обръщате внимание дискутираите темата за мача. Аз си казвам прогнозата просто. Мисля, че ако сложим Руи Мигел на вратата ще избие всяка топка от гол линията. Така Караджов ще играе напред и ще вкара 17 гола прогноза 17-1. Гол на Дембеле, защото е много надъхан. Той е новият МЪЖКАР НА ЛЕВСКИ !!! ИСТИНСКИ МЪЖ. Ще треперим от него и ще ни е страх. То даже вече ни е страх.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Върни се в “Левски”