Love_ написа:Гонзо Президент написа:А аз се чудя какво правиш ти в нашия раздел ?? Пак осираме темата
Ти ли ще ми кажеш, къде да бъда ? Тук ми е приятно тук пиша. Не нарушавам правилата на форума, тогава какъв е проблема. Аз казвам 13 на 0 за ЦСКА 11 гола на Караджов. Има 4 дена до мача ... седи мирен. Ще се пусне тема в събота и неделя.
Колега никой не ти казва къде да бъдеш.Никой не ти забранява какво да пишеш.Имаш си права и лична свобода на словото.Но определено мнението ти не звучи сериозно.Не знам на кой клуб си привърженик,пък и не ме интересува,но такива безмислени коментари и прогнози от рода на "11 гола на Караджов..." нямам думи.Ето ясно е ,че аз съм фен на Левски и моята прогноза е 1:3 краен резултат от двубоя.Някои колеги които са фенове на ЦСКА ще дадат прогноза в полза на любимия си отбор-нещо напълно нормално.Но ти-абсолютен корифей.Пак повтарям-свободен си да пишеш каквото си искаш,но пиши нещо стойностно поне,а не АЛА-БАЛА ей тъй за спорта.Не се заяждам,просто споделям лично мнение.