Дано Булсатком фалира за тази гавра ,причинена на поне полувин България.
P.S. Автора на темата да си оправи заглавието Левски и Калмар се пишат с главни букви ,не с малки.
Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: ще дават ли левски срещу калмар
LaRgO написа:Голяма простотия ще е мача да се излъчва по Филм + . Те по тоя канал филми ли ще дават или мачове ? Дори и абонатите на Булсатком ще трябва да си платят допълнително,за да им пуснат Филм + и да гледат мача.
haxhxahaxhxahxa . първо има ли значение по кой канал ще дават мача ако ще и по анимал планет да го дават нали ще го гледаш ! и по Филм + миналата година даваха доста спортни и футболни събития ;]

Офтопик:
Middlesbrough написа:LaRgO написа:Голяма простотия ще е мача да се излъчва по Филм + . Те по тоя канал филми ли ще дават или мачове ? Дори и абонатите на Булсатком ще трябва да си платят допълнително,за да им пуснат Филм + и да гледат мача.
haxhxahaxhxahxa . първо има ли значение по кой канал ще дават мача ако ще и по анимал планет да го дават нали ще го гледаш ! и по Филм + миналата година даваха доста спортни и футболни събития ;]
Да,има значение ! Тогава по HBO или по Cinemax ако искаш да го дават ? За кой път да го казвам ? Тоя канал Филм + е в пълният пакет,повечето не са на него.Дори и абонатите на Булсатком трябва да си платят допълнително да гледат мача ! Писна ми да го повтарям.Нормално ли е това за теб ?
- Middlesbrough
- Контакти:
LaRgO написа:Middlesbrough написа:LaRgO написа:Голяма простотия ще е мача да се излъчва по Филм + . Те по тоя канал филми ли ще дават или мачове ? Дори и абонатите на Булсатком ще трябва да си платят допълнително,за да им пуснат Филм + и да гледат мача.
Да,има значение ! Тогава по HBO или по Cinemax ако искаш да го дават ? За кой път да го казвам ? Тоя канал Филм + е в пълният пакет,повечето не са на него.Дори и абонатите на Булсатком трябва да си платят допълнително да гледат мача ! Писна ми да го повтарям.Нормално ли е това за теб ?
ти не си нормален :Д , на пакет премиум съм и филм + го нямам по принцип , но слушай сега внимателно когато дават мач канала го пускат и може да се гледа ! разбра ли (пример даваха доста мачове от Испания и Италия мин година и не съм плащал нищо допълнително !!! ) , и пак казвам ако ще по Спейс Платинум да пуснат мача кво няма да го гледаш ли ;] радвам се че се разяснихме !

Офтопик:
LaRgO не знам от колко време си на Булсатком(и дали въобще си техен абонат), но когато някой мач се излъчва по канал Филм +, никой абонат на БСК не плаща нищо допълнително. Мачът си го дават напълно свободно, миналата година, последните кръгове на Примера, всичките мачове се играеха по едно и също време. Примерно по ТВ+ дават мача на Реал Мадрид, по Филм+ двубоя на Барселона, нищо не плащащ допълнително
.

Madridist написа:LaRgO не знам от колко време си на Булсатком(и дали въобще си техен абонат), но когато някой мач се излъчва по канал Филм +, никой абонат на БСК не плаща нищо допълнително. Мачът си го дават напълно свободно, миналата година, последните кръгове на Примера, всичките мачове се играеха по едно и също време. Примерно по ТВ+ дават мача на Реал Мадрид, по Филм+ двубоя на Барселона, нищо не плащащ допълнително.
Не съм им абонат, пиша това което виждам в сайта им
Последна промяна от LaRgO на 25 юли 2010 18:22, променено общо 1 път.
ти не си нормален :Д , на пакет премиум съм и филм + го нямам по принцип , но слушай сега внимателно когато дават мач канала го пускат и може да се гледа ! разбра ли (пример даваха доста мачове от Испания и Италия мин година и не съм плащал нищо допълнително !!! ) , и пак казвам ако ще по Спейс Платинум да пуснат мача кво няма да го гледаш ли ;] радвам се че се разяснихме !
Няма да слушам,ама ще го прочета внимателно
- Middlesbrough
- Контакти:
Ларго , Ларго изложи са и ся ся чудиш кво да пишеш , по - добре спри ;]

Офтопик:
Middlesbrough щом си на Пакет Премиум, канал ФИЛМ + го имаш сто процента, но за да гледаш някой филм, трябва да си купиш кредити от техните офиси. Но когато имаше мач от Примера, Серия А, Уимбълдън, тренировките от Формула 1 и т.н., каналът си ставаше достъпен за всеки абонат. Дори,ако забеляза, по време на тренировките на болидите, на логото на канала, вместо ФИЛМ +, пишеше Спорт +, доколкото чета във форума на БСК има голяма възможност, този канал да стане отделен и по-него да се излъчват само спортни събития(алтернатива на Нова Спорт) 

Последна промяна от Madridist на 25 юли 2010 18:24, променено общо 2 пъти.
Middlesbrough написа:Ларго , Ларго изложи са и ся ся чудиш кво да пишеш , по - добре спри ;]
Какво да се излагам ? Не съм им абонат и незнам дали го пускат безплатно или не