Калмар следващия съперник на Левски!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Калмар следващия съперник на Левски!!!

Мнениеот deepblue1963 » 22 юли 2010 23:51

south_division написа:
zlatan написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.
Първи мач 1:3 втория 2:1.

Братле миналата година Калмар едва не уби Дебрецен и си беше жив късмет че удържаха 3-1 , така че не знам . А до колкото това че са се бранили цял мач , според мен беше нормално след като поведоха да се дръпнат назад . Помниш ли Левски как игра с Баку първия мач? Тя тая игра се играе и с акъл играеш за това което ти трябва.

Те и Артмедия идваха от ШЛ и бяха победили Порто(ако не бъркам),ама...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 23 юли 2010 00:18

deepblue1963 написа:
south_division написа:
zlatan написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.

Братле миналата година Калмар едва не уби Дебрецен и си беше жив късмет че удържаха 3-1 , така че не знам . А до колкото това че са се бранили цял мач , според мен беше нормално след като поведоха да се дръпнат назад . Помниш ли Левски как игра с Баку първия мач? Тя тая игра се играе и с акъл играеш за това което ти трябва.

Много ми е странно deepblue1963 как си присвои това, че ти си пуснал темата, при положение, че аз я пуснах 8-) :?: :!:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 23 юли 2010 00:21

Очаквам много трудни мачове и дано излезем крайни победители!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 00:28

levski30 написа:
deepblue1963 написа:
south_division написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.

Много ми е странно deepblue1963 как си присвои това, че ти си пуснал темата, при положение, че аз я пуснах 8-) :?: :!:[/quote]
Не разбрах... :o :o :o.Я пак.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 юли 2010 00:37

south_division написа:

Бате,миналата година си е за миналата година - ТОВА Е НОВИЯ ЛЕВСКИ,който съм сигурен,че ако отсрани Калмар ще постигне много по значим ЕВРОПОХОД

п.с Много,ама адски много ме е яд,че не можахме да видим как игра нашия любим отбор,дано да няма такива изцепки с излъчването на мачовете другата седмица :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2010 03:29

В това гостуване е много важна играта на Дани Младенов и Жоазиньо по фланговете. Предполагам, че като домакини, шведите ще натискат сериозно. От друга страна се надявам че като скандинавци са силни физически, но не толкова пъргави и повратливи. Затова си мисля че с няколко добри атаки по крилата и взрив на Младенов и Жо + няколко точни извеждащи паса на Тасевски... отборът се прибира в София с 2 гола актив 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 23 юли 2010 06:15

Кви селяниса тея.Ние ще ги смачкаме и там и тук
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 23 юли 2010 07:51

За мене Калмар не са по слаби от други отбори от които отпаднахме последните три години така че мисля че ни чакат 2 много тежки мача. Във тези два мача ще се види докъде сме стигнали и дали има някаква промяна от последната кошмарна година. И нека напълним този път герена на 5 август.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 юли 2010 10:24

TristaNNN написа:В това гостуване е много важна играта на Дани Младенов и Жоазиньо по фланговете. Предполагам, че като домакини, шведите ще натискат сериозно. От друга страна се надявам че като скандинавци са силни физически, но не толкова пъргави и повратливи. Затова си мисля че с няколко добри атаки по крилата и взрив на Младенов и Жо + няколко точни извеждащи паса на Тасевски... отборът се прибира в София с 2 гола актив 8-)
Доста пъргави и повратливи са,тъй като имат много бразилци в състава си :lol: Най-опасни са Сантос и Собраленсе(втория снощи вкара гол)Мендеш друг от бразилците играе в средната линия,но се включва често в атака,имат и един гаден нигериец Дауда-снощи беше резерва и той е опасен,атаката им е добра,защитата им е по-слабото звено [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5IIoQM1KUZ0[/youtube]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 юли 2010 10:48

http://www.youtube.com/watch?v=ItwFp81SnAs
Калмар са в червено...Не са концентрирани при гола това ми прави впечатление-здрави,мощни,високи,но класически скандинавски дръвчета.Единствените ни проблеми могат да дойдат при статични положения ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”