ТВ+ няма да предава Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ТВ+ няма да предава Левски
Добре де, тия 3 часа преди началото на мача ли разбраха, че ще се играе на "чужда територия" 

NiKsAnA_ss написа:Аз предлагам всички да ги псуваме на скайпа им.![]()
![]()
Аз предлагам поне още 20-30 човека да ги питат защо няма да предават мача

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
PFC Litex написа:Правилото е на УЕФА. Трябва да се подсигури сигнал, а мача дали ще се предава вече няма значение.
И като телевизията откаже да изпрати екип, кой ще го излъчи?
След 6:0 в първия мач е нормално, никоя ирландска телевизия да няма интерес да излъчи мача.
PFC Litex написа:а бе това ако наистина е скайп на булаците, тези вярно ли пишат подобни глупости[18:05:52] Bulsatcom каза: Мачът ще се играе на чужда територия,където няма наши репортери!
![]()
![]()
Нали се сещаш, че в скайпа отговяря някоя нищо не разбираща кака.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

Да не би да има някаква нова дисциплина, коя телевизия ще дава по-малко мачове на български отбори в ЕКТ за година ?
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Tommi написа:NiKsAnA_ss написа:Аз предлагам всички да ги псуваме на скайпа им.![]()
![]()
Аз предлагам поне още 20-30 човека да ги питат защо няма да предават мачаХубаво е да ги изнервим малко
Точно това е идеята ми

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
моля ако някой разбере за някоя ирландска програм нека пише.
LEVSKI_FOREVER
Гледам че си излючиха скайпа.Просто няма думи с кво да ги опиша тези.

[18:05:52] Bulsatcom каза: Мачът ще се играе на чужда територия,където няма наши репортери!

Тия са малоумни

-
Работата все повече започва да заприличва на мача Сант Жулия - Левски .... където, не се предваше, щото "УЖ" нямало камери на стадиона .... а после, излезе, че те местните са си го предавали .... заедно с един куп сайтове ! ...
Сега започва да понамирисва .... или не са платили за мача тия ..... или ?
Или ирландците в последния момент ..... са решили, че мача е по скъп ....
Случвало се е и преди ....

Сега започва да понамирисва .... или не са платили за мача тия ..... или ?
Или ирландците в последния момент ..... са решили, че мача е по скъп ....

Случвало се е и преди ....
joring написа:PFC Litex написа:Правилото е на УЕФА. Трябва да се подсигури сигнал, а мача дали ще се предава вече няма значение.
И като телевизията откаже да изпрати екип, кой ще го излъчи?
След 6:0 в първия мач е нормално, никоя ирландска телевизия да няма интерес да излъчи мача.PFC Litex написа:а бе това ако наистина е скайп на булаците, тези вярно ли пишат подобни глупости[18:05:52] Bulsatcom каза: Мачът ще се играе на чужда територия,където няма наши репортери!
![]()
![]()
Нали се сещаш, че в скайпа отговяря някоя нищо не разбираща кака.
Ти щом приемаш тези неща за оправдание просто няма смисъл да водя дискусия с теб за каквото и да е.
Тези 3 часа преди мача ли разбраха, че нямат репортери там

Какво значение има колко е завършил първият мач, не знаех че по резултата се определя излъчването на един мач, а те бяха платили ТВ права - смях

Made in Bulgaria