ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.
днеска левскарите са много смешни...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
viroglav написа:Samoyl написа:Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
И каква е историята на ЦСКА ? А понеже съм живял и преди 1989 година , съответно и след това , то от първа ръка можеш да научиш , че ФК Левски е галеникът на БКП , както преди , така и сега.
След като си живял преди 1989 и аз съм живял преди тази сакрална дата. Хайде да направим една статистика и да видим колко футболисти желани едновременно от Левски и ЦСКА са отивали в Левски и колко в ЦСКА, става ли

niki87 написа:Гуу написа:Аха, ОК, сега ги прброих - 12 са, та въпросът не се изменя много, де... не само, че нямаше да имате 12 титли, ами нямаше и да ви има, ако не бяхте свързани с партията.
Казваш,че сме били свързани с партията заради 12 титли за 45г....А какво да кажем за отбор с 26 титли за 42г.
Това ли ви е най-голямото доказтелство за "комунистческия ЦСКА", че сме спечелили повече титли ?
По тази логика аз мога да кажа, че Левски е свързан с комунистите, защото има повече победи в директните сблъсъци, като по този начин БКП са искали да покажат превъзходтвото си...бедна ти е фантазията как мога да си развихря въображението.
viroglav написа:Samoyl написа:Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
И каква е историята на ЦСКА ? А понеже съм живял и преди 1989 година , съответно и след това , то от първа ръка можеш да научиш , че ФК Левски е галеникът на БКП , както преди , така и сега.
Малиии..... колко онеправдани бяхте вие, ЦСКА!Със сълзи съм плакал, когато Берое ви взе първо Жеков, а след това и Стойчо, и Джеки, и Динко Димитров..Ма мноо бяха нагли тия от Берое

АШВСМ "Чавдар" към кое ДФС беше, другарю Вироглав, и кои биваха пращани да служат там срочната си служба?Имаше ли спортист от ЦСКА (по-късно и от Левски-Спартак), който нямаше офицерско звание от БНА?А можеше ли да си офицер от БНА, ако не си комунист?И това е от основаването ви до края на социализма у нас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Сега...всеки си има негова истина. Добре. 110 % се съгласявам с това. Искам само едно. Някой...по дяволите, някой да покаже този указ с който ЦСКА е създаден. Този култов комунистически указ. Казвам го съвсем без да се заяждам и без ни най-малка нотка конфликтност в писаното.Просто учтиво моля...покажете най-накрая шиб***я указ.

Не ние сме взимали футболисти от националния отбор , а националния отбор взимаше футболистите на ЦСКА ... Обратния вариант няма как да стане ... И да , ЦСКА беше в топ 3 на Европа ... 

viroglav написа:ЦСКА е създаден от българската армия , а ФК Левски от БКП .., това са факти ...
През 1948 ,когато е създаден ЦСКА българска армия не съществува- сеществува армия на БКП. Не ми е известно през 1914 да е съществувала БКП.
viroglav написа:ЦСКА е създаден от българската армия , а ФК Левски от БКП .., това са факти ...
Ха-ха-ха-ха ! Ти си ебати феномена

Последна промяна от Samoyl на 19 юли 2010 18:21, променено общо 1 път.
Това не го ли дискутирахме преди 2 дни? И не стигнахме ли до извода, че всеки вярва в свояата истина и каквото и да си говорим тук, ничие мнение няма да се промени? Има ли смисъл да продължаваме темата?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Според мен да си от левски е мъка, а не гордост:)Дори и сега съм сигурен,че сините фенове се молят на всички богове поредният анонимник със смешно име да не попълни фолклора на агитката на ОТБОРЪТ СЪЗДАДЕН ,ЗА ДА БЪДЕ ШАМПИОН!!!
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!