Батков, Гонзо, оставки кога?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: Батков, Гонзо, оставки кога?

Мнениеот SFHC » 07 юни 2010 18:46

@ phd / noo
аз за първи път чувам подобна смехория. пране на пари без възвръщаемост. като човек, който се занимава с финанси, държа да ви поясня, че такова животно няма. за да има изпиране на определена сума тя трябва "да излезе от другия край", в най-лошия случай в границите на допустими загуби от порядъка на максимум 30%. при нас говорим за усвояване на огромни суми, които не са влезли за развитието на отбора, а са изчезнали в неясна за редовия фен посока.
хората над мен ви дават конкретни цифри и ви обясняват, макар и грубо, че сметката не излиза с много.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 18:47

phd,

Ако на Гонзо са му зададени тези параметри за селекция прави следното : Излиза и обявява, че няма как с този собственик и тези и тези параметри Левски да бъде Левски, обявява че е дотук и не иска да участва повече в най-срамния период в историята на Левски и ТОЧКА. Оттам нататък нещата ще се подредят :idea:

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 07 юни 2010 18:51

phd
значи първо иронизираш и даваш абсурден вариант с пернишка мутра уж на шега и като аналогия на червените ни приятелки, после като те питам защо смяташ, че това не е по-добре от човек, на който закриването на Левски му е в гена, не отговаряш, а бягаш с въпрос, чрез който сам се иронизираш, поглеждайки предното ти мнение.
как точно водиш спор / дискусия ти? не ми е ясно?
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 юни 2010 18:53

И каква стана тя???? Уж всичко по селекцията било вървяло по план, ама излиза, че съвсем не е така. За всеки играч, за който се появеше инфо, че бил почти сигурен за Левски, се оказа, че трансфера му се проваля...
То не беше Камбуров, Данчо Т., Иво Иванов, Бандаловски, Дембеле и Дани Младенов, и в крайна сметка като че ли нито един от тези играчи няма да бъде в синия отбор. Явно НОВИТЕ 5-6 човека в селекцията на Гонзо ще са: Щърков, Иса, Балджийски, Киров, Табаков и Шмедин...
Нямам думи!!!!!!!!!!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 07 юни 2010 18:57

bono написа:Понеже ми писна да бъда лъган, както и хилядите други наивници като мен предполагам, задаваме следния въпрос, г-н Иванов - КОЛКО ПРОВАЛА ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪПИМ :?:
Г-н Батков, ДОКОГА ЩЕ НИ ТОРМОЗИТЕ, измитайте се всички от Герена, ама на секундата :!: :evil:

Още не сме почнали ти за провали говориш :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 юни 2010 18:59

santiliana написа:И каква стана тя???? Уж всичко по селекцията било вървяло по план, ама излиза, че съвсем не е така. За всеки играч, за който се появеше инфо, че бил почти сигурен за Левски, се оказа, че трансфера му се проваля...
То не беше Камбуров, Данчо Т., Иво Иванов, Бандаловски, Дембеле и Дани Младенов, и в крайна сметка като че ли нито един от тези играчи няма да бъде в синия отбор. Явно НОВИТЕ 5-6 човека в селекцията на Гонзо ще са: Щърков, Иса, Балджийски, Киров, Табаков и Шмедин...
Нямам думи!!!!!!!!!!!!

А, и да не забравя "перлата" в селекцията на Гонзо- машината за голове- Жорката Христов...
С него даже превишава бройката на обещаните нови попълнения....
Леле, колко сме жалки, та повярвахме за кой ли път на измислиците им.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 19:00

bono написа:phd,

Издръжката за два месеца е 1 милион лева, т.е. за 12 месеца е 6 милиона лева?
Колко са приходите от ЛЕ и участието в трети кръг в ШЛ есента? Колко бе умнико? 3 милиона евро = 6 милиона лева, а така бюджета на клуба за цяла година! Колко са приходите от М-тел? 1 милион е нещо, колко взехме от тв права - 600 хиляди лева, от трансферите на Живко и Зе соареш? 2х700 000 лв = 1 400 000 ЛЕВА, а наема 200 000 лева на Г Христов? А наема Бистрон? А сега над 2 000 000 ЛЕВА за Хичо и Сармов, какво излиза бе умнико?

За селекция кво дава бай ганьо? Дава трици, само прибира тая гад, и после вика аз ли да вкарам гол, не ти глупак, а купи Камбура например и той ще вкарва, като влезем пак в ЛЕ и за теб пак ще има - лакум гъз :idea:
Ама докато има идиоти да вярват на месията Т.Б. ще продължаваме да затъваме, и спасение не дебне от нийде :idea:

Аз да ти кажа братче, ни съм счетоводител, нито разбирам нещо от финанси. Точно като теб съм учил проста аритметика и действието събиране ми е добре поднато. Ама за разлика от теб въобще не съм убеден, че това е достатъчно, за да изчислиш бюджета на квартален магазин, камо ли на футболен клуб Левски. Има нещо, което се казва компетентност, това е нещото, заради което ти дращиш тук, Гонзо преговаря за играчи, Баждеков прави финансите, а Гаджев рита на терена, схвящаш ли?
Затова предпочитам вместо на теб да се доверя на това:
Запитан колко му струва издръжката на Левски на месец, собственикът на клуба отговори: „Зависи от периода – когато има пари от евротурнирите, ми струва по-малко.” Той даде за пример и конкретни цифри, като според тях месечно плаща между 700 хиляди и 300 хиляди лева.
На въпрос, защо все пак продължава да издържа отбора, след като е толкова трудно, той каза: „И аз се питам защо го правя. ..........”

Значи, Батков дава, дори когато има приходи от евротурнири. Странно, нещо не се връзва с вашите сметки. Чудя се, защо ли да лъже .......!?

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 07 юни 2010 19:09

Sporter написа:
bono написа:Понеже ми писна да бъда лъган, както и хилядите други наивници като мен предполагам, задаваме следния въпрос, г-н Иванов - КОЛКО ПРОВАЛА ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪПИМ :?:
Г-н Батков, ДОКОГА ЩЕ НИ ТОРМОЗИТЕ, измитайте се всички от Герена, ама на секундата :!: :evil:

Ти какво предлагаш? Или само си крещиш ей така, за спорта?
Като се "изметат", какво?
Ти ли ще поемеш клуба? Ще плащаш заплати, разходи, ...? Или ти ще наредиш отбора, щото... си по-добър треньор?
Или съдба като на Ботев Пд ще те радва повече, само Батков да не е в Левски?
Плюс това, хиляда пъти съм казвал - ПФК Левски АД е частен футболен клуб! Има си собственик, има си управление. Ако имаш по-добри идеи за развитие, събираш пари и купуваш клуба.
Иначе все едно аз да съм фен на Пежо, да не ми харесва как "управляваш" твоето Пежо и да ти казвам: КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПЯ? ИЗМИТАЙ СЕ ОТ КОЛАТА СИ, НА СЕКУНДАТА!
Как звучи, а?
Има и още нещо. За това е говорено сигурно хиляди пъти. Вярно, че не ни харесва Левски да се бори за място в Лига Европа, да се движи 5-6 в първенството и това е нормално. Искаме силен Левски, искаме Левски - шампион. Но едно нещо трябва да е ясно: дори да направим добър отбор, той не може да надскочи с една идея повече средното ниво в А група. Когато това стане - шампиони, радост, отиваме в Шампионска лига и там? Барса : Левски - 5:0, Челси : Левски - 3:1, не искам да си спомням за БАТЕ, мате и т.н.
При това положение каква е разликата да си "шампион" и да си 3-ти? Ами ще се излагаш по-малко в евротурнирите.
За да се вдигне нивото и да има смисъл да си шампион, трябва да има силна А група с поне 5-6 сериозни отбора. Иначе само се лъжем и нещата се повтарят "ден след ден", както се пее в една песен.

1. Искаме Левски да е като средноевропейски клуб, а колко биха платили 20-40 кинта за билет на мач !!! Батков или който и да било да не е длъжен да става благотворителна организация за бедни фенове ?!?! :)
2. Колко биха си купили артикули на клуба за по 100 кинта, не само заради самият артикул, а и с мисълта, че внася парите в касата на клуба, за един по-силен Левски ?!?!?!
Много от тук плюещите преди да отидат на стадиона поркат бира за по 5 кинта ... после си купуват семки за по левче, а след мача още 4-5 кинта за пиячка в някое заразно кръчме , кутия-две цигари ..... Хайде да ги давате тия пари за билетче ! Хайде през седмицата да бачкаш с мисълта , че за в събота или неделя трябва да съм заделил от бира и от цигари 20 кинта за да ги дам за билетче .... Левски им като религия, кълнат се в него , а за билетчетата се скъпят !!! :) После Батков къде са парите ? Ами той ви каза, издръжката колко е на година ! Ама защо не ви каже колко приходи има клуба от "верните" си фенове. Тогава ще падне големия смях ............. :)
Не е вярно, че в София няма 20 000 - 30 000 фена на Левски, които могат и ще дават пари за билети с реална, европийска стойност ... Просто стадионите и подстъпите към тях се напълниха с алкохолизирани, наркоманизирани, хулиганизирани фенове, които изгониха нормалните граждани ....
3. Още повече ме дразни тия "верни фенове" като изкарат наказание на клуба, пак същия тоя гад Батков плаща хиляди за глоби или пропуска пари от домакинства ..............
4. Защо никой не попита иконата Сираков, кой човек или фирма конкретно да замени Батков ...... Нека тоя корифей на далаверинга да си избърше плюнките от устата и обясни на левскарите, колко купувачи е имало за клуба, колко са върнати , какви пари са давали .... с плюнки футбол не става , трябват инвестиции, ама нещо не се виждат ....
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 07 юни 2010 19:15

- Та Жоро Христов е най- доброто попълнение, отпочинал, можещ и с хъс. Само Левски !!!

Гледам полека, лека почва да Ви идва акъла!!!

Батков, Гонзо, селекция , футбол с марка "ЛЕВСКИ" - невъзможно!!!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 07 юни 2010 19:18

Той Сираков ще дойде с новия собственит, не се пени!!!

Върни се в “Левски”