Левски - Мишки
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Мишки
Къф футбол? Тука се играе за пари! Отделно народа се откъсва от ежедневните проблеми и си излива яда на Л/Ц/Л/Л/Ч и т.н.
santi_santi написа:Мъка и тъга никаква идея нито едно създадено положение за гол не ми се мисли какво ще правим в съботаКаква подготовка са водили какво са правили ум не ми го побира.Гонзо да си хваща шапката и да си отива,Левски не е училище за треньори и управленци !!!!
Нищо не ми се пиша за тия МИШОЦИ!!!
Просто не ходете да ги подкрепяте па стадионите, докато.. . Бездушници нещастни. Локото по пет и повече години не е побеждавал Левски, а сега в пет поредни мача - бой без прекъсване.
Или да се махат с батков и гонзо, и здравков начело, или
да се откажат от святото име ЛЕВСКИ.
Каква подготовка, приятелю. Две седмици ядоха риба и пиха каберне при Цонко в Каварна.
От 1971 год имам членска карта, а от 1962 год. съм обикнал Левски. Поколения легенди, много добри, добри и недотам добри футболисти са минали през годините, но като тези БЕЗДУШНИЦИ нещастни, не е имало.
Какво става с Левски
Какво ли става с Левски ,защо се стигна до тука да треперим от Локомотив София и Литекс.На какво се дължи тази безидейна игра.Защо точно на нас.Каква е грешката и на кого най-вече.Батков ли ,Гонзо ли ,Здравков ли,старите кучета ли .
Лично аз не видях никаква игра от Левски.Ако трябва да се похвали някой аз бих похвалил Николай Димитров ,също така и Стефан Станчев се справи на добро ниво.Не видях за какво беше купен този скъп футболист Петер Петраш.Най-големите грешки в защитата бяха именно негови.Виктор Генев би се справил 100 пъти по-добре от него.Друг който не трябваше да е на терена е Е.Топузаков.На негово място да бяха сложили някой юноша да трупа опит за догодина.Александър Александров какво направи като влезе -нищо.Бардон беше натрупал умора и не може да изиграе 2 мача за 4 дни.Майкъл Тевия кога ще го видим да дебютира,като почне да губи форма ли ?!Лъчо Балтанов защо не беше титуляр.Ами Миро Антонов какво игра -нямам думи.Цачев не е централен нападател ,а крило,защо не смени Жоазиньо.Защо Еньо не е титуляр.
Въобще селекцията този полусезон трансферите бяха ,колкото да ни залъжат ,че правят нещо.Кои се привлякоха-Алекс-ми той цял полусезон не е играл и формата му е спаднала много,Майкъл Тевия ( новия Ричард) не го видяхме колко е добър и колко е лош,Миро Антонов-той е добър нападател,но е едно да си нападател в Своге,друго е да си в Левски.Там Своге не играе срещу сгъстена защита и затова бележи,но тука като го вардят не може да играе както трябва,затова за нападател е трябвало да се вземе някой ,който е свикнал да бележи при гъста защита.
Защо продадоха Зе Соареш и Миланов.Защо продадоха добри ,за да вземат лоши играчи.Ако ще се взимат слаби играчи,то по-добре да налагат юноши като Иса,Боян Табаков, и Борислав Балджииски.Тримата са класи над новите полълнения,защо се подлъгват по корумпираните треньори на юноши като казват ,че този и онзи не стават за мъжкия състав.Защо Гонзо или Тони не отидат да гледат маччове на юношите и не видят кадърни играчи.
И тука в Ловеч положението е същото ,ако не и по-лошо.Аз лично съм виждал юноши на Литекс ,който тренират и играят толкова силно,че поне полуфинал за Лига Европа им е гарантиран,но не ги налагат,само връзкарите ги вземат .Срамота.Какви реформи ,какви ала бала.Просто налагайте юноши и ги учете да се раздават на терена и за няколко години ще станат нашите отбори поне като Стяуа,Олимпик Марсилия,Фиорентина,Лацио ,Рома.
Пишете и вашите мнения по този въпрос.
Лично аз не видях никаква игра от Левски.Ако трябва да се похвали някой аз бих похвалил Николай Димитров ,също така и Стефан Станчев се справи на добро ниво.Не видях за какво беше купен този скъп футболист Петер Петраш.Най-големите грешки в защитата бяха именно негови.Виктор Генев би се справил 100 пъти по-добре от него.Друг който не трябваше да е на терена е Е.Топузаков.На негово място да бяха сложили някой юноша да трупа опит за догодина.Александър Александров какво направи като влезе -нищо.Бардон беше натрупал умора и не може да изиграе 2 мача за 4 дни.Майкъл Тевия кога ще го видим да дебютира,като почне да губи форма ли ?!Лъчо Балтанов защо не беше титуляр.Ами Миро Антонов какво игра -нямам думи.Цачев не е централен нападател ,а крило,защо не смени Жоазиньо.Защо Еньо не е титуляр.
Въобще селекцията този полусезон трансферите бяха ,колкото да ни залъжат ,че правят нещо.Кои се привлякоха-Алекс-ми той цял полусезон не е играл и формата му е спаднала много,Майкъл Тевия ( новия Ричард) не го видяхме колко е добър и колко е лош,Миро Антонов-той е добър нападател,но е едно да си нападател в Своге,друго е да си в Левски.Там Своге не играе срещу сгъстена защита и затова бележи,но тука като го вардят не може да играе както трябва,затова за нападател е трябвало да се вземе някой ,който е свикнал да бележи при гъста защита.
Защо продадоха Зе Соареш и Миланов.Защо продадоха добри ,за да вземат лоши играчи.Ако ще се взимат слаби играчи,то по-добре да налагат юноши като Иса,Боян Табаков, и Борислав Балджииски.Тримата са класи над новите полълнения,защо се подлъгват по корумпираните треньори на юноши като казват ,че този и онзи не стават за мъжкия състав.Защо Гонзо или Тони не отидат да гледат маччове на юношите и не видят кадърни играчи.
И тука в Ловеч положението е същото ,ако не и по-лошо.Аз лично съм виждал юноши на Литекс ,който тренират и играят толкова силно,че поне полуфинал за Лига Европа им е гарантиран,но не ги налагат,само връзкарите ги вземат .Срамота.Какви реформи ,какви ала бала.Просто налагайте юноши и ги учете да се раздават на терена и за няколко години ще станат нашите отбори поне като Стяуа,Олимпик Марсилия,Фиорентина,Лацио ,Рома.
Пишете и вашите мнения по този въпрос.
левскар07 написа:santi_santi написа:Мъка и тъга никаква идея нито едно създадено положение за гол не ми се мисли какво ще правим в съботаКаква подготовка са водили какво са правили ум не ми го побира.Гонзо да си хваща шапката и да си отива,Левски не е училище за треньори и управленци !!!!
Просто не ходете да ги подкрепяте па стадионите, докато.. . Бездушници нещастни. Локото по пет и повече години не е побеждавал Левски, а сега в пет поредни мача - бой без прекъсване.
Каква подготовка, приятелю. Две седмици ядоха риба и пиха каберне при Цонко в Каварна.
От 1971 год имам членска карта, а от 1962 год. съм обикнал Левски. Поколения легенди, много добри, добри и недотам добри футболисти са минали през годините, но като тези БЕЗДУШНИЦИ нещастни, не е имало.
Прав си наборе!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
sasho007 написа:Искам да кажа само няколко неща.
1. Повече от 20 години ходя на мачовете на ЛЕВСКИ, а от 5 годинди си купувам сезонна карта за "Б" сектор на ст. "Георги Аспарухов", ако на 27.03.2010 г. не победим ЦСКА тогава ще е последния път когато ще си ползвам картата и ще я изхвърля на боклука. (между другото на 27.03.1976 г. съм роден).
2. Гледам отбора, че в някои от мачовете забелязвам, че няма никаква идея в нападение и дори няма НИКАКВА ТАКТИЧЕСКА ДИСЦИПЛИНА. В мача с Литекс към края на мача го гледам Веско минев(ляв бек) да се мотае до ДЕСНИЯ корнер на Литекс.
3. Много хора плюеха по Мъри Стоилов, но по негово време имаше стил на игра на Левски и всеки си знаеше мястото. Направиха няколко слаби мача и г-н Батков го изгони. ЗАЩО ПИТАМ АЗ И ИСКАМ ОТГОВОР. Като никой от феновете неискаше това от г-н Батков.
Това писмо ще го изпратя и на всички имейли от ръководството на любимия ми отбор ЛЕВСКИ
Сине, да си жив и здрав!!! Не се заричай!/От опит ти казвам/ Тръпката си е тръпка, "Левски" си е "Левски"... Мача няма да го загубиме, защото тези са по-зле от нас /защото са чужденци, а не защото не могат!/... Лошото е, че не е това НАШИЯТ ОТБОР!!!
Но: "Dum spiro spero!"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
левскар07 написа:santi_santi написа:Мъка и тъга никаква идея нито едно създадено положение за гол не ми се мисли какво ще правим в съботаКаква подготовка са водили какво са правили ум не ми го побира.Гонзо да си хваща шапката и да си отива,Левски не е училище за треньори и управленци !!!!
Локо не беше побеждавал Левски от 12 години!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Не се отчайвайте. Ще става и по-зле. В момента "Левски" просто бере плодовете на катастрофалната клубна политика, в която и Гонзо има сериозно участие. Няма как да доведеш играчи като Бардон, Топузаков, Симонович, Телкийски, Сашо Александров и да искаш да си първи. Моите уважения към тези футболисти, но те вече са на възраст. Стари са. Вече си мисля, че е по-добре да не се класираме за евротурнирите, за да може всичко да започне от начало в този клуб.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Наско Сираков да откупи отбора от Батков, друг изход няма!
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Спокойно момци,и ние от ЦСКА сме мишки ще стане голямо дерби пълен смях два ужасно слаби отбора.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
stefan_ atanasov написа:Спокойно момци,и ние от ЦСКА сме мишки ще стане голямо дерби пълен смях два ужасно слаби отбора.
Мен чак ми е криво къв трагичен мач ще е...а се отказах да излизам с приятели...за да ходя на мача...ще направя всичко възможно да си поправя грешката!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !