Хайде да си ги мерим!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Хайде да си ги мерим!

Мнениеот kartago » 20 мар 2010 05:41

svis2ov написа:Моля ви, недейте забравя, че ЦСКА се ползува от едно голямо наследство на БКП/БСП, а именно пропагандната машина на комунистите, която и до днес влияе много силно върху общественото мнение в България!

А пропагандата на комунистите, на МВР не беше ли зад "Левски"???? Или си мислиш, че всички спортисти от "Левски-Спартак" не бяха със звания?!..........Или мислиш, че едно време в милицията взимаха само безпартийци?......И двата отбора се ползвате от това наследство! Колкото и да се мъчите "Левски" да се изкарате дисиденти, "великомъченици" ( то ей така се печелят купи и първенства, ако те мачка системата?!) няма как да стане, защото и двата отбора си ходехте навсякъде със съдиите!..... Така че, не ме разсмивай за комунистическите отбори ( апропо в България никога е нямало комунизъм, а и никъде по света!), просто и двата клуба от София сте такива! "Отбора на народа"?! На кой народ? Навремето много повече хората се страхуваха от Милицията, отколкото от армията!!! За какво въобще говорим?!....И двата отбора сте обичани в България, защото тогава ни представяхте пред Европа! Но сте мразени защото почти не давахте шанс на никой друг отбор да направи това! Така е!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 мар 2010 08:58

Имам много приятели левскари, ходят по мачове, сериозни и никой от тях не е участвал в това тъпо гласуване...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 20 мар 2010 10:33

А дали мобилните оператори ще си приберат печалбата ,или ще я пренасочат към детските школи? ;)
Левскар съм но по-добре да пусна 3 смс за хаити
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 20 мар 2010 10:35

аз и цялото ми семейство сме левскари,но никой не е гласувал! НЕ смятам ,че е обективно ,всеки от моето семейство има по два телефона,ако решим да гласуваме в анкетата ще да дадем нереален брой гласове,както предполагам са направили много други хора! Да не забравяме ,че има много възрастни хора ,които са големи Левскари,които никога няма да пуснат смс...това не е реално гласуване за мен

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 20 мар 2010 10:40

Toninik написа:...броя на феновете, или по-скоро да обсъдим това-онова. Както знаете има две актуални анкети за това кои са повече - наще или цесекарите. Та, едната анкета е на Ринг. В нея, доколкото знам, можеш гласуваш колкото си искаш пъти, така че не е от най-обективните. Но все пак червените водят с над 3000 гласа, което говори за по-добра организираност. Защо те са по-организирани? Другата я правят съвместно Фейсбук и Спортал. За мен тя е по обективната, защото всеки глас е резултат от акаунт във Фейсбук (а както знаем е доста по-трудно да си направиш 20 акаунта отколкото да звъннеш 20 пъти на Ринг). Тук имаме много малка преднина. Защо е толкова малка? Доскоро вярвах че Левски има с десетки хиляди повече фенове, но напоследък не съм много убеден. Моето обяснение е ,че с малоумното си медиино поведение цялата синя гилдия излага отбора. В последно време не само Батков, а повечето ръководители в отбора са смешни. Цяла несиня България ни се смее за това че Гонзо ни е треньор (както и ние ще им се смеем ако си назначат Стоичков...но няма, поне за толкова имат акъл). Цяла България ни се смее за рева срещу съдиите. Смее ни се и за изказванията че сме имали най-добрите футболисти в БГ. Смее ни се защото се мислим за нещо повече от другите, а, да си признаем, и левскари и цесекари сме си един дол дренки. Най-смешно е самочувствието ни, че сме "отборът на народа". Моля неутралните фенове да потвърдят или отрекат тези мои твърдения! А най-страшното е че, както се вижда и от анкетите, левскарите намаляват, защото ние отвращаваме с високомерието си всеки който иска да стане левскар. Хора, закърмяме поколение антилевскари. Това е много по важно от ужасната форма на отбора в момента. И ако ние не можем да кажем на Батков и компания какви глупости да не говорят, то поне ние феновете може да сме по обективни и здържани. Особено сега! Как мислите вие, дали по този начин и ние сме малко виновни за омразата която се сипе по нас, или Батков е виновен за всеки син провал? Чакам мнения от левскари, неутрални фенове и нормални цесекари. :)

Типично левскарско изказване - ако ЦСКА водят значи класацията е нагласена, ако Левски водят всичко е ОК.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 мар 2010 11:05

julian_kondrad написа:А дали мобилните оператори ще си приберат печалбата ,или ще я пренасочат към детските школи? ;)
Левскар съм но по-добре да пусна 3 смс за хаити

По-добре да ги дадеш на някое гладно дете парите на ръка !
Операторите взимат поне 20% от всеки смс, а тия за хаити пращаш 1.20 и до хаити стигат 15 стотинки.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 мар 2010 13:14

levskioleole написа: Да не забравяме ,че има много възрастни хора ,които са големи Левскари,които никога няма да пуснат смс...това не е реално гласуване за мен

И няма възрастни цска-ри, така ли?! Или може би пенсионерите - фенове на армейците са по-богати, че могат да си позволят един (или повече смса) или пък може би правителството им плаща сметките?!! Айде стига глупости, стига делене! Каквото е за едните, такова е и за другите, но точно заради такива изказвания като твоето, които все целят да изкарат горките левскари жертва (Жертва на какво бих желал да знам - може би на някакъв мистичен и таен заговор срещу ПФК Левски София??!), затова Ви мразят!!! Стига ревахте де! Всеки може да скръсти ръце и да ревне, че иска да получава на готово всичко..., но няма кой да Ви го даде! А хората, които седят така и циврят в най-добрият случай за тях са обект на съжаление, но в повечето случаи са обект на присмех и обиди! Т.е. наистина сами си докарвате това отношение към вас и към любимият Ви отбор с това Ви поведение: или сте вечните грандомани, или сте вечните плачковци - когато, както Ви е удобно, т.е. фурнаджийски лопати, а този тип хора никой не ги обича!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 мар 2010 13:50

medenka написа:Какво да кажем ние феновете дето не живеем в България. Ни СМС да пуснем, ни в анкета да участваме. А не сме малко на брой и си обичаме отборите.

Като не мога да съм на стадиона, слушам мача по Гонг, въпреки голямата часова разлика и напоследък повече страдам, отколкото да се радвам. Лошо е, че днес е опасно да отидеш на мач с малкото си дете. Как децата да заобичат отбора като го гледат по телевизията само?

Меренето не обогатява с нищо любимият ми отбор. Не го прави по-добър, а ражда само ненужна конфронтация.

прав си и за чужбина и за децата и пужликата (добре че сега поне има телевизии онлайн, че мога и да гледам мачовете)
обаче аз не бих пратил смс, даже и да бях в БГ... с кого какво си меря??? само наливаме пари в некви мизерници - по добре идете купете 10 банички на децата от дома за сираци в махалата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 20 мар 2010 14:25

megan fox написа:
levskioleole написа: Да не забравяме ,че има много възрастни хора ,които са големи Левскари,които никога няма да пуснат смс...това не е реално гласуване за мен

И няма възрастни цска-ри, така ли?! Или може би пенсионерите - фенове на армейците са по-богати, че могат да си позволят един (или повече смса) или пък може би правителството им плаща сметките?!! Айде стига глупости, стига делене! Каквото е за едните, такова е и за другите, но точно заради такива изказвания като твоето, които все целят да изкарат горките левскари жертва (Жертва на какво бих желал да знам - може би на някакъв мистичен и таен заговор срещу ПФК Левски София??!), затова Ви мразят!!! Стига ревахте де! Всеки може да скръсти ръце и да ревне, че иска да получава на готово всичко..., но няма кой да Ви го даде! А хората, които седят така и циврят в най-добрият случай за тях са обект на съжаление, но в повечето случаи са обект на присмех и обиди! Т.е. наистина сами си докарвате това отношение към вас и към любимият Ви отбор с това Ви поведение: или сте вечните грандомани, или сте вечните плачковци - когато, както Ви е удобно, т.е. фурнаджийски лопати, а този тип хора никой не ги обича!!!

Май само ти знаеш за какво става въпрос в тая тема. Благодаря за мнението ти, дано поне един левскар се е замислил. И все пак не слагай всички под общ знаменател, някои се опитваме да сме по-обективни въпреки пристрастията. Не мрази левскарите (въпреки че правим всичко възможно да ни мразят), защото има и много които не реват от съдии, не се мислят за нещо повече, не се смятат за жертви на БКП и т.н. За мое огромно съжаление такива в тази тема не намерих...
Последна промяна от Toninik на 20 мар 2010 14:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 мар 2010 14:26

Кво се чудите,не се и съмнявам ако боклукчиите са пратили 2-3 хил. смс-а.....Тази анкета е пълен цирк..съберете миналите сезони общият брой на посещение на едните съберете и на другите и ще видите,че Левски води с о-у 20% пред цска по посещаемост...
Дори смс-а да беше 1стотинка пак нямаше да пратя за такива циркове....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Върни се в “Левски”