Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Мнениеот vasko1936 » 13 мар 2010 22:56

someone написа:
demy27 написа:Аз пък си мислих, че нещо се бъзика. То въпроса "Има ли Левскари в Пловдив" си звучи като виц.

Абе не разбра ли, че не се интересува от твоето мнение и на съгражданите ти човека, пита левскарите, ако ще да не са кореняци пловдивчани, а такива които живеят (учат) там примерно и са левскари... Аре стига толкова спам, има няма левскари, от къде са... от центъра или не знам си къде... От 400 000 хиляди в Пловдив няма други левскари освен него, само ботевисти, локомитвци, спартаклии сте там... ебати балъците...

Ами балъци сме, какво да правим, такава ни е орисията...вие умниците по принцип си държите в повечето случаи не за един, а цели два отбора, например - първият ми отбор е ЦСКА, а вторият е Етър...... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 13 мар 2010 23:07

MTK написа:Аз съм от Пловдив и съм левскар,но сега съм студент в друг град.Откакто имам шофьорска книжка винаги съм на стадиона,утре съм в Ловеч. :lol:

[offtopic]Изображение Изображение[/offtopic]
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 мар 2010 23:09

someone написа:
demy27 написа:Аз пък си мислих, че нещо се бъзика. То въпроса "Има ли Левскари в Пловдив" си звучи като виц.

Абе не разбра ли, че не се интересува от твоето мнение и на съгражданите ти човека, пита левскарите, ако ще да не са кореняци пловдивчани, а такива които живеят (учат) там примерно и са левскари... Аре стига толкова спам, има няма левскари, от къде са... от центъра или не знам си къде... От 400 000 хиляди в Пловдив няма други левскари освен него, само ботевисти, локомитвци, спартаклии сте там... ебати балъците...

Е нормално е да ти се иска от тия 400 000 поне 200 000 да са левскари ама ней си :lol: Ние балъците си имаме достатъчно отбори за които да викаме :!:

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 мар 2010 23:17

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ква е тая тема бе??????????Ей авторе ,шамарки по дупето ял ли си скоро??

Айдеееее....почна се. :lol: Ама вярно,автора на темата има много кофти чувство за хумор...

За това иде реч...Как ти звучи това "Аз съм 100% фен на "Левски"Сф...и съм от Пловдив",ами тогава аз съм 70% от "Ботев"Пд,+10% от "Марица",+10% от "Спартак",+10% от "Локомотив" от което следва ,че съм 100% футболен фен?...Пълна тъпотия,или си фен или не си и това от кой град си, има ли значение?
Последна промяна от nik_bg1 на 13 мар 2010 23:23, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 мар 2010 23:18

MTK написа:Аз съм от Пловдив и съм левскар,но сега съм студент в друг град.Откакто имам шофьорска книжка винаги съм на стадиона,утре съм в Ловеч. :lol:

:lol: То май никой левскар от провинцията не пропуска мач на левски :lol: Всички ходят редовно :lol: Взех да се чудя вече или фенската маса ви е намаляла твърде много и всички фенове от провинцията са на мача 5-10 000 или просто софиянци не ходят :lol: :lol:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 мар 2010 23:23

Фен си на този отбор на който, като отидеш на стадиона му сърцето ти бие силно,като чуеш името му да се скандира силно, ти идва да ревнеш.Това момче пуснало темата трябва сериозно да преосмисли принципите си,ако наистина е майничка.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 мар 2010 23:28

PLOVDIV PEE 1912 написа:Фен си на този отбор на който, като отидеш на стадиона му сърцето ти бие силно,като чуеш името му да се скандира силно, ти идва да ревнеш.Това момче пуснало темата трябва сериозно да преосмисли принципите си,ако наистина е майничка.

..........с какви проценти изобщо може да се измерва любовта на фена?

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 13 мар 2010 23:28

PLOVDIV PEE 1912 написа:Фен си на този отбор на който, като отидеш на стадиона му сърцето ти бие силно,като чуеш името му да се скандира силно, ти идва да ревнеш.Това момче пуснало темата трябва сериозно да преосмисли принципите си,ако наистина е майничка.

Има логика във въпросът му...дали има левскари в половин милионен град :roll: ,сигурно има, но ще падне търсене :mrgreen:

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 13 мар 2010 23:40

vasko1936 написа:

Има логика във въпросът му...дали има левскари в половин милионен град :roll: ,сигурно има, но ще падне търсене :mrgreen:

350 000 ги сложи.
Изображение

Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 14 мар 2010 00:14

На 38г. съм и винаги съм живял в центъра на Пловдив, познавам и контактувам с много хора, но левскари или цесекари родени в Пловдив не познавам. От живеещите в Пловдив познавам няколко левскара, но те са преселници от различни места 1 от Добрич, 1 от Силистра, 1 от Мадан и 1 от Кърджали, познавам и двама цесекари които живеят в Пловдив 1 от Ямбол и 1 от Етрополе.

Върни се в “Левски”