Левски с нова екипировка от следващия сезон!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Левски с нова екипировка от следващия сезон!

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 10:29

madhool написа:Щом е летял до Холандия няма да е Nike-централата и на тях е в Германия-за Европа.А пак някоя друга марка.Първо не вярвам,второ какво ли разбират Nike от сокър :) Такава фланелка никога няма да купя.И с космически костюми да се облекат като не върви.Фланелката на Левски се носи не на талото,а на сърцето.Ако сме искрени от големите 3(Nike,adidas,puma)не виждам коя фирма освен последната ще инвестира в България-с "големите "успехи в Европа на клубоветв ни.

Гонзо беше и в Барселона на преглед.И тогава се спомена,че преговаря с Найк.И между впрочем,централата на Найк е в Амстердам.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

elit_falit
Контакти:

Мнениеот elit_falit » 17 яну 2010 13:44

е като толко няма зачение дайте да облечем JAKO...винаги е по добре когато някой отбор има екипировка от водещите марки.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 15:49

elit_falit написа:е като толко няма зачение дайте да облечем JAKO...винаги е по добре когато някой отбор има екипировка от водещите марки.

Има големи отбори,които играят с Умбро,Ле Кок Спортиф,Лото,Реал М доста време играеха с Келме.Аз,лично,нямам нищо против и Бургелов да играем,ако бием наред.А,ако ще падаме,какво значение има,че сме облечени като манекени.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 17 яну 2010 18:16

Ако трябва да съм честен от футболните фирми съм най-фен на umbro,adidas i admiral.Ама не важно каква марка са,а цената.Не може в момента в Англия да са м/у 80-100 лв,а на Левски 80-егати стандарта
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 18:34

madhool написа:Ако трябва да съм честен от футболните фирми съм най-фен на umbro,adidas i admiral.Ама не важно каква марка са,а цената.Не може в момента в Англия да са м/у 80-100 лв,а на Левски 80-егати стандарта

Е-е-е ми така се прави бюджет.Шегувам се,ама съвсем малко.

elit_falit
Контакти:

Мнениеот elit_falit » 17 яну 2010 18:58

deepblue1963 написа:
elit_falit написа:е като толко няма зачение дайте да облечем JAKO...винаги е по добре когато някой отбор има екипировка от водещите марки.

Има големи отбори,които играят с Умбро,Ле Кок Спортиф,Лото,Реал М доста време играеха с Келме.Аз,лично,нямам нищо против и Бургелов да играем,ако бием наред.А,ако ще падаме,какво значение има,че сме облечени като манекени.

принципно си прав....но играта в случая няма нишо общо тя е за други теми. ако тук се обсъжда екипировката определно е по добре като сме в европа екипите ни да с ана по качествена на марка защото дори и малките детайли там правят впечатление. инче като логика е вярно...и наутика да носим бием ли няма да е проблем.

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 23 яну 2010 12:01

Тази сутрин пих кафе с треньори от школата,те казаха ,че дори са подбрали екипировката,фирмата е Найк,а официалните екипи са изключително красиви!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Върни се в “Левски”