За "истинското"дерби: Левски-Литекс!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За "истинското"дерби: Левски-Литекс!
Признавам, че в този случай ще отида да подкрепя Литекс
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
levski55 написа:3-0 на полувремето.после още толкова.
и аз така мисля
Карай го по-спокойно...Знаеш ли ,защо се нарича отборът на Народа?!Първо-създаден е от обикновенни хора от народа...Не като някои измислени от властта клубове.Второ-Левски ОФИЦИАЛНО е признат за отбор на настроените опозиционно хора в България преди 89 година.От западната преса .Няма да продължавам ,защото виждам ,че се дразниш,а не желая да те обиждам...
Меции Мециии Мецииии ... Галатасарай,като е създаден от българи да не би да ги наричат "Българският" отбор в турция ?
Викаш всички последователи и фенове на Левски са лежали в Белене,щото по-това време опозицята там е била на курорт
Друг някой мит няма ли да ни покажеш ?
Примерно аз ви предлагам на емблемата отгоре на буквичката Л да сложите един ореол ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
-
THE G.A.M.E
Angoff написа:lakito7 написа:Разбира се, Левски е най-силният български отбор,така че за дерби /става въпрос за истинско дерби/ с някой български отбор,няма смисъл да се говори и това със сигурност не е мача с Литекс.
Съдиш по класирането на отбора в момента,резултатите в евротурнирите или спечелените титли на отбора,че го наричаш най-силният![]()
![]()
Съдим по това, че Левски е отбора.....който има положителен баланс срещу всички съществуващи отбори в момента в България !
levski55 написа:3-0 на полувремето.после още толкова.
Забавата тук е доста голяма.
МЕЦИ написа:Повярвай,никак не е лесно...Аз съм на 50 години...Нищо не знаеш ,какво значеше да си ...привърженик на Левски преди 89 година.Говоря за...редови привърженик...Чувал си за конна милиция нали?!
Не съм първа младост и доста съм поживял във времето преди 1989, така че зная за какво говориш и какво имаш в предвид.
Дразня се на тъпите спорове и най-вече на обиди и квалификации без да има повод за същото.
Време е да разберат всички, че докато не се появят 3-4 конкурентни отбора ако ще А група да я направят и с 8 отбора нивото на футбола няма да се повиши. Конкуренцията ражда качеството и се радвайте, че я има.
Виждате там където няма конкуренция (Шотландия), че и там нещата макар с малко отбори в групата им не са цъфнали и вързали, и футбола им днес не може да се оприличи като силен.

Май в Литекс се взеха за балансьори... Повечето големи и успели европейски клубове не са столични, но освен местните, ги познават и в Европа. А когато в същата тази Европа се заговори за БГ футбол, се споменават Стоичков, Бербатов, Гунди, ЦСКА и Левски. Нито Литекс, нито Гриша Ганчев! България е малка, а това предполага силна концентрация на можещи и знаещи именно в столицата. Така е било, така е и сега. Само че напоследък можещите и знаещите идват в София само до аерогарата, а тъпунгерите (които и тук си ги имаме в излишък!!!) остават.
МЕЦИ написа:PFC Litex написа:МЕЦИ написа:А преди 1944г?!Зачеркваш 30 години футбол?!
Грешно ме разбираш. Двуполюсният модел бе създаден в периода 1944 - 1989 и не случайно в този период Левски и ЦСКА натрупаха титлите си които имат днес.
Едва ли в тези периоди двата отбора са били най-силните, просто тогава всичко се наливаше в тях, а за другите оставаха огризките. По тази причина е съвсем нормално Левски и ЦСКА да имат най-много фенове в ЦЯЛА България.
Лесно е да си фен на силния за деня и адски трудно на малкия отбор. Лично аз съм фен на отбора от Ловеч още когато се казваше Осъм, а това беше доста отдавна.
Повярвай,никак не е лесно...Аз съм на 50 години...Нищо не знаеш ,какво значеше да си ...привърженик на Левски преди 89 година.Говоря за...редови привърженик...Чувал си за конна милиция нали?!
Бил съм на мач "Левски"-"Славия" 2:0 на Националния стадион....86-87-а година беше някъде.Ламята вкара и двата гола, а конна милиция не видях никъде.
Не съм от София и просто използвах факта, че съм там и се играе мач на националния стадион.Виж, след мача се скрих в един магазин, докато отмине тълпата еуфорично настроени фенове на "Левски".. страшно си беше, но пак не чух чаткане на копита и не видях конна милиция.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
THE G.A.M.E написа:Angoff написа:lakito7 написа:Разбира се, Левски е най-силният български отбор,така че за дерби /става въпрос за истинско дерби/ с някой български отбор,няма смисъл да се говори и това със сигурност не е мача с Литекс.
Съдиш по класирането на отбора в момента,резултатите в евротурнирите или спечелените титли на отбора,че го наричаш най-силният![]()
![]()
Съдим по това, че Левски е отбора.....който има положителен баланс срещу всички съществуващи отбори в момента в България !
Титли и медали дават ли за това
Какъв е смисъла да победиш някого а накрая да се окаже,че той е много пред теб ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:Карай го по-спокойно...Знаеш ли ,защо се нарича отборът на Народа?!Първо-създаден е от обикновенни хора от народа...Не като някои измислени от властта клубове.Второ-Левски ОФИЦИАЛНО е признат за отбор на настроените опозиционно хора в България преди 89 година.От западната преса .Няма да продължавам ,защото виждам ,че се дразниш,а не желая да те обиждам...
Меции Мециии Мецииии ... Галатасарай,като е създаден от българи да не би да ги наричат "Българският" отбор в турция ?
Викаш всички последователи и фенове на Левски са лежали в Белене,щото по-това време опозицята там е била на курорт![]()
![]()
![]()
Друг някой мит няма ли да ни покажеш ?
Примерно аз ви предлагам на емблемата отгоре на буквичката Л да сложите един ореол ...
Нищо не викам.Пиша си...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ