Мнениеот groti » 05 окт 2009 22:56
Тази идея я обмисляхме преди 1-2 седмици. Случиха се неща покрай мен,които ми попречиха 1-2 седмици да направя темата. Та с 2 думи : Виждам как борат много хитро създава интриги и скандали покрай Велев,Боримиров,ЦСКА,Титаните и прочие,само за да отвлече вниманието на медии и фенове от това което се случи. Така наречената афера Казан. Та...Нека феновете тук събереме у обобщиме наши въпроси към г-н Батков,г-н Георги Иванов,ако щете и Бойко Борисов,които лично аз ще поема отговорност да изпратя до г-н Сашо Диков и г-н Томислав Русев с изричната уговорка и молба,че ТОВА НЕ СА поредните журналистически въпроси. Това са въпросите на част от публиката на Левски.Нека разчитаме,ако господата Диков и Русев са ИСТИНСКИ журналисти,а Русев и ЛЕВСКАР,тези въпроси да достигнат до хората на които са зададени и да бъде отговорено. Нека видиме дали Гонзо е истински мъж,ще ни отговори ли или ще се скрие. ОК ,аз започвам
- Беше казано,че лицето Батков е сезирал компетентните органи за измамата с Рубин. Има ли начин да ми бъде отговорено,някой от тези органи бил ли е сезиран и получени ли са КАКВИТО И ДА Е материали?...Въпроса може да се разшири и с прибавката за Мишел Платини..Човека Платини чувал ли е някога името на лицето Батков?
- Въпрос към Гонзо : Какво мисли за случая с тези мними трансфери,докаква степен е неговото участие там и какво означава,че поема отговорност? Освен празни думи дотук нищо отговорно не е направено. Като спортнотехнически директор той не е ли водил преговори с лица от "Рубин",ако не защо? Ако да - кои ?
- и един въпрос към Гугутката..Кой всъшност управлява хората с надпис Security в сектора,какво е официалното становище на НФК за случващото се в Левски и ако няма защо? Кой и защо казва на "охраната" да маха плакатите срещу Батков?
Така..чакам вашите въпроси..Нека да кажеме до сряда или четвъртък. След това ще се опитаме да го обобщиме заедно и ще ги изпратиме където трябва.
110 години любов!