Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 16:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 16:30 ч.

Мнениеот LoveAndPeace » 30 окт 2025 09:44

Eminem написа:
Някой знае ли защо Рилдо е в Левски? Някаква идея? Който знае да вдигне ръка.

Сигурно е по някаква програма на ЕС.

Бразилия е Бто от БРИКС

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 окт 2025 09:55

LoveAndPeace написа:
Eminem написа:
Някой знае ли защо Рилдо е в Левски? Някаква идея? Който знае да вдигне ръка.

Сигурно е по някаква програма на ЕС.

Бразилия е Бто от БРИКС

тоя сигурно е с португалски паспорт - те там ги раздават по-лесно и от нашето МВРО на севернофиромски шиптъри
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 окт 2025 11:08

Може би съм твърде претенциозен,но играта на отбора не ме убеди въпреки, че победихме с убедителен резултат. Твърде много непринудени грешки, твърде много пропуски, твърде много пропуснати възможности за по - добри отигравания пред наказателното поле на противника и твърде много грешки в защита като се има предвид с кого играхме.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 окт 2025 11:15

icko65 написа:Томислав почна да сънува требъли...Ахахаха..Ахахаха.Ааааха..хахаха

С тоя "късмет", който ни е налегнАл, няма да се учудя. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 окт 2025 13:03

Ioan912 написа:Кога ще се тегли жребият за 1/8 финалите?

На 5 ноември.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 окт 2025 13:32

Аз мисля, че ще играем с тирето, ако не на 1/8, на 1/4 финала

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 30 окт 2025 13:39

realno написа:Може би съм твърде претенциозен,но играта на отбора не ме убеди въпреки, че победихме с убедителен резултат. Твърде много непринудени грешки, твърде много пропуски, твърде много пропуснати възможности за по - добри отигравания пред наказателното поле на противника и твърде много грешки в защита като се има предвид с кого играхме.

Да. Грешки от отделни хора обаче. Основните футболисти се представиха добре. Дори Сангаре макар, че не се стара много, както в някои други мачове. В крайна сметка мача тръгна така, че не се налагаше да се напъваме много - уверен контрол, уверен резултат.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2025 14:45

Вчера нещо се бъгна и изобщо не можах да вляза във форума. Някой друг имал ли е подобни проблеми?
А що се отнася до мача, разви се по най-добрия за нас начин. Гол от съблекалнята, подаръка който направихме на Хебър не си го взеха и естествено второто полувреме съвсем окапаха. Ние пускаме 5 равностойни играча, които държат нивото каквото и да е то и изненади няма.
За Рилдо си мисля, че за последно е вкарвал на някоя бразилска уроспия и след като и е бил дузпата, тя е платила на някой шаман да го прокълне. Толкова пък да не върви чак е странно. А Фабиен много е възможно да е някаква схема на Сираков с Тумбака, защото колкото и мача да му гледам, не можах да разбера, защо тоя несретник е в Левски. Даже Лима има повече основания. Между другото Лима като мина отдясно като че ли си пролича, че там му е мястото. Но и двамата чакат с нетърпение да се продаде Марин за да запишат някоя минута повече. Едва ли ще имаме някаква полза от тая работа, освен парична. Зимата ако заминат Марин и Сангаре, сериозно ще ни спаднат реализираните голове. Не че Сангаре реализира, но поне създава, а Марин е ефективен. Имам чувството, че всеки втори или трети удар към вратата е гол. В тоя мач ритна само един път май.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 окт 2025 15:54

blue avalanche написа:Някой знае ли защо Рилдо е в Левски? Някаква идея? Който знае да вдигне ръка.

Като инвестиция. Един вид бърза продажба ако се отвори да играе. Не се получава обаче. Не му пасва Българският футбол. Най вероятно ще го задържим, а на лято потегля към Русия.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2025 18:00

vvessel написа:Вчера нещо се бъгна и изобщо не можах да вляза във форума.

Аз
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”