efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.
Тотално надиграване. Нямаше нито един много трагичен от нашите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ElCochino написа:След гола мрънкачите нещо се скриха по дупките, ей това е левскарщина. Срам и позор.
Но пък новият викач на Господарката е на линия - достатъчно чиста ли е съвестта ти, добре ли спиш, струва ли си?
Ако не беше онзи некадърник Генчев, сега щяхме да сме първи - Хулио бродира и преподава, докато затваря устите на мрънкачите, нали? А един мармот ….
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
От този мач ще се запомнят единствено 3-те точки.
Но беше време да започнем да печелим и грозно.
Кой го топли това, да си смазал съперника от владеене на топката, удари, греди, ситуации, корнери, и накрая да не биеш ?
Ми ние се нагледахме на подобни "престижни двубои", не само този, но и в последните 3 сезона ...
Междудругото, ако Арда утре бият, излизат 3-ти пред "Морето".
На мен сякаш ми се иска, да имаме две срещи с кърджалии в плеофите, пред сблъсъци с Илиан и компания ...
Кой го топли това, да си смазал съперника от владеене на топката, удари, греди, ситуации, корнери, и накрая да не биеш ?
Ми ние се нагледахме на подобни "престижни двубои", не само този, но и в последните 3 сезона ...
На мен сякаш ми се иска, да имаме две срещи с кърджалии в плеофите, пред сблъсъци с Илиан и компания ...
Скучен и грозен мач на двама страхливи треньори, и гол от статично. Слава богу за нас. Победа а ла Генчев до голяма степен.
Берое си играха в типичен стил , дебнеха контри и очаквано последните минути щяха да натиснат за да се опитат да вземат мача, но точно тогава вкарахме и решихме мача. Май нямахме други сериозни положения.
Освен трите точки и първия гол на Сангаре от 7 месеца, няма друго за отбелязване.
А, да. Да поздравя нашите за мъжката игра.
Берое си играха в типичен стил , дебнеха контри и очаквано последните минути щяха да натиснат за да се опитат да вземат мача, но точно тогава вкарахме и решихме мача. Май нямахме други сериозни положения.
Освен трите точки и първия гол на Сангаре от 7 месеца, няма друго за отбелязване.
А, да. Да поздравя нашите за мъжката игра.
THE G.A.M.E написа:От този мач ще се запомнят единствено 3-те точки.
Ние с всички ще имаме по 2 срещи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Предлагам да не зачитаме гола, защото е вкаран от берач на памук. Мияча на чинии Мислович беше слаб, но това няма да го забелязваме, все пак е от нашата раса. ;)
Сега сериозно. Слаб мач, с много непринудени грешки, излишно мачкане на топката и мотаене по терена. Въпреки това заслужихме си победата.
Сега сериозно. Слаб мач, с много непринудени грешки, излишно мачкане на топката и мотаене по терена. Въпреки това заслужихме си победата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
THE G.A.M.E написа:От този мач ще се запомнят единствено 3-те точки.
по-скоро Ботев ще изпаднат от 4-ката, отколкото Черно море
-
Ами реалноста е, че с Генчев ги смачкахме едно полувреме, но през второто ни бе преподаден нагледен-тактически урок.tmanolov написа:Ако не беше онзи некадърник Генчев, сега щяхме да сме първи - Хулио бродира и преподава, докато затваря устите на мрънкачите, нали? А един мармот ….
И онова 0-2 бе най-малкото, с което в крайна сметка се отървахме.
А днес нямаше никакви изгледи за подобно развитие ...
Да, имаше нюанси, виждаше, че домакините искат да ни цакат със същата топла бира, ама ...
THE G.A.M.E написа:
Каква ще бъде програмата знаеш ли? С кой в класирането започваме плейофите?
tmanolov написа:ElCochino написа:След гола мрънкачите нещо се скриха по дупките, ей това е левскарщина. Срам и позор.
Но пък новият викач на Господарката е на линия - достатъчно чиста ли е съвестта ти, добре ли спиш, струва ли си?
Ако не беше онзи некадърник Генчев, сега щяхме да сме първи - Хулио бродира и преподава, докато затваря устите на мрънкачите, нали? А един мармот ….
Господарката кой трябва да е, Гъзко ли?
Ти си един от най-неадекватните хора в тоя форум, а имаш и няколко глашатаи, които се опиват от конспирациите ти. Казах ти - бръснача (на Окам) и по дължина.
Няма ли да се зарадваш поне малко на днешната победа или ще продължиш да храниш раковете и спиновете (впрочем, малко си в грешка за тези болести и метафорите ти не отговарят на гледната ти точка, в днешно време със спин можеш да живееш като нормален човек десетилетия наред, ама откъде ще знаеш)?