Till.Lindemann написа:ElCochino написа:Till.Lindemann написа:Като чета какви мрачни и ВЕРНИ неща описва Манолов за клуба...
Смея се с глас, бъдещето на клуба може да не е розово, може да има проблеми с управлението му и капацитета на управляващите, ама на тези конспирации да им викаш истини... Тя и Земята е плоска, а Луната - холограма, как не виждате тази истина?
Няма проблем, смей се, смехът е здраве.
Аз смятам, че адвокат Тодор Манолов е по-наясно от теб за някои неща, свързани с клуба чисто финансово.
И определено не говори празни приказки.
И избирам на вярвам на Манолов, отколкото на доказан лъжец като Сираков.
Странно ми е как всички вярвате на прост топкаджия, настоящ комарджия, вместо на интелигентен човек с висше образование и познания по материята.
Но какво ли се чудя, 80-90% от българите вече 15 години вярват на прост пожарникар и си го искат да ги "води".
Независимо, че същият е за затвора по хиляди причини.
Приятна вечер!
Струва ми се, че ме бъркаш с някой, което и доказва народопсихологията из нашите земи. Сираков не се свеня да го наричам Гъзко, откакто завъртя мазния предизборен ми.ет на Тиквата по повод сменянето на статута на стадиона. Срещу Тиквата, от друга страна, съм протестирал достатъчно дълго по площадите, без обаче да ми се спуска заповед за това от мутри като бай Васко. Няма лошо иначе да вярваш на хората, особено ако вярата ти се основава на титлите пред името им (адв., инж., др. :) ). Специално за пожарникаря - мисля, че той може да се накичи с генерал лейтенант, д-р и разни други, сигурно пропускам част от тях.
Понеже се отклоняваме от темата - може би тук е мястото да призовем повече сини сърца на Герена в неделя. Вярвам, че папагалите ще си тръгнат обратно с пречупени крилца. Само Левски!