Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Мнениеот scooool » 26 фев 2025 14:40

Highlander написа:
Air_Smuggler написа:
Highlander написа:Доста странен състав с Костадинов и Търдин в средата, които нямат мач заедно от първата минута, както и дебют за Камдем. На мен ми се струва, че Костадинов въобще не е във форма, а за Търдин нямам никакви впечатления. Ясно, че битката ще е в центъра на терена, като който я спечели, ще спечели и мача. Дано Веласкес знае какво прави.

Тъкмо това си помислих и аз като прочетох стартовия състав.... Не знам какво ще правят тия тримата в тоя мач. Състава трябваше да е като с Хебър, а тия евентуално да влизат на смяна.

Много озадачаващо е и Ван Дер Кап вместо Кр. Димитров. Единия няма официален мач от началото на годината, дори като резерва не е влизал, а Димитров ни е основен играч в защита. Много странно :roll:

Просто са бичмета, и по биха дали бой на Варненци, това си мисля аз.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 26 фев 2025 14:53

scooool написа:
Highlander написа:
Air_Smuggler написа:
Highlander написа:Доста странен състав с Костадинов и Търдин в средата, които нямат мач заедно от първата минута, както и дебют за Камдем. На мен ми се струва, че Костадинов въобще не е във форма, а за Търдин нямам никакви впечатления. Ясно, че битката ще е в центъра на терена, като който я спечели, ще спечели и мача. Дано Веласкес знае какво прави.

Тъкмо това си помислих и аз като прочетох стартовия състав.... Не знам какво ще правят тия тримата в тоя мач. Състава трябваше да е като с Хебър, а тия евентуално да влизат на смяна.

Много озадачаващо е и Ван Дер Кап вместо Кр. Димитров. Единия няма официален мач от началото на годината, дори като резерва не е влизал, а Димитров ни е основен играч в защита. Много странно :roll:

Просто са бичмета, и по биха дали бой на Варненци, това си мисля аз.

Не бих казал. Кр. Димитров обира почти всички високи топки при центрирания. Камп, като цяло е приличен играч, но често допуска по някоя фатална грешка. Изобщо съставът ми е доста инзенадващ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 фев 2025 14:55

Добре бе, Левскари...
Докога дрисливата Диема ще пуска в студиото червено-оранжеви и вече зелени боклуци като говното Б.В. да коментира любимия ни отбор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2025 15:10

Точно това е състава, който аз бих пуснал ако съм треньор, като изключим Ван дер Каап. За тези катъри трябва някой здрав и як, който да даде битка. Друг е въпросът доколко са сработени, но щом треньора е преценил, явно са във форма и ще се справят. Ще видим как ще се получат нещата.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 фев 2025 15:19

аз ли не го виждам, или липсва плакатът "Сираков-вън"
П.С. Няма и знамето на София-Запад - да не са на контрапротест срещу копейките и да нямат време за мача, щото Левски си е Левски, ама бизнесът си е бизнес :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2025 15:30

Съдията започва да показва нетрадиционната си сексуална ориентация.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 фев 2025 15:31

Ритници и препъвания на гинчо хич не му пука
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”