ЛК: Левски - Апоел Беер Шева 17/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски - Апоел Беер Шева 17/08/23 - четвъртък от 20:00
Мачът може и да се окаже лесен, стига да си бележим чистите голови положения. Може би и малко късмет ни трябва.
Testa_di_Legno написа:1914.1902 написа:Публиката може да ни помогне само в началните минути около еуфорията при започването на мача, но след това Тедито изпуска контрола на секторите и не може да накара всички да пеят.
Тук рискувам да си навлеча някой и друг упрек, но се надявам да почнем срещата дабре и по възможност да поведем рано в резултата, понеже аз лично имам чувството, че нашата публика колкото помага, толкова е способна и да пречи на моменти.Тръгне ли мачът накриво, обстановката по трибуните така се напряга, че в един момент става трудно поносимо да гледаш футбол, камо ли да го играеш... При всяко връщане назад или сгрешен пас почва едно бучене, нервничене, псуване, викове "хайде играйте, бе" и подобни, дето изобщо не съм сигурен, че вдъхновяват отбора да обръща мача.
Не, че това може да служи за оправдание на самите футболисти, разбира се, понеже те са професионалисти и трябва да могат да се оправят в такива ситуации, и все пак... Работата на трибуните е да окуражават своите и "натискат" противника с освирквания и дюдюкания, докато при нас често е обратното (поне в "А" и "В", от "Б" не съм гледал мач от няколко години и нямам преки наблюдения).
В А и В сектор определено е така, поради тази причина не ми се ходи чак толкова много на мачове на живо, защото някои хора просто дразнят с поведението си. Джемили направи някакъв финт срещу Шкупи и трима човека зад мен го подхванаха много яко и само се дразнеха на това му отиграване, защото малко след това загуби топката. Джемили също така беше сменен по едно време, публиката започна да му пляска, а тези започнаха да викат: ''Какво толкова има да му пляскате пък на тоя?!''......... С Черно море и Хамрун беше нещо подобно.
В Б сектор пък с бомбичките определено развалиха насладата от победата и продължаването в следващия етап на надпреварата. Те веднага получиха неодобрението на другите сектори, но в крайна сметка такива неща просто дразнят и ти убиват желанието. Общо взето направо си дадох сезонната карта на един приятел, за да може поне да се използва, защото аз не мога да издържа това всеки мач. Ще опитам да отида с израелците, а после ще видим дали сме се класирали за следващата фаза и там може да погледам, но нямам намерение да слушам всеки домакински мач едно и също нещо.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:В А и В сектор определено е така, поради тази причина не ми се ходи чак толкова много на мачове на живо, защото някои хора просто дразнят с поведението си. Джемили направи някакъв финт срещу Шкупи и трима човека зад мен го подхванаха много яко и само се дразнеха на това му отиграване, защото малко след това загуби топката. Джемили също така беше сменен по едно време, публиката започна да му пляска, а тези започнаха да викат: ''Какво толкова има да му пляскате пък на тоя?!''......... С Черно море и Хамрун беше нещо подобно.
(...)
Долу-горе така е на всяко домакинство, в което "Левски" не поведе в резултата до края на първото полувреме.

Само "Левски"!
1914.1902 написа:Публиката може да ни помогне само в началните минути около еуфорията при започването на мача, но след това Тедито изпуска контрола на секторите и не може да накара всички да пеят.
Този Тедито е най-големия неможач, който може да разпява публика. Просто тотално дъно. Но СЗ превърна великия сектор Б в едно голямо нищо. Не знам дали ще се промени скоро това.
-
- Контакти:
Положението със Сектор Б е толкова трагично, че при неистово желание от феновете да посетят мача пак има свободни билети. Няма да се учудя, ако е имало хора които са чакали часове, стигнали са до касата, и са отказали билет, защото има само за "Б".
Срам за вас, София Запад! Никой не ви иска.
Срам за вас, София Запад! Никой не ви иска.
Моля, когато дойде време да пуснете линк за мача, който да работи в Тайланд
Благодаря предварително
Благодаря предварително
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Моля, когато дойде време да пуснете линк за мача, който да работи в Тайланд
Благодаря предварително
Благодаря предварително
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

"Убеден съм, че ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е като отнемем топката какво правим с нея. Там вече няма лъвове."
Кефи Костов
Кефи Костов

Без Петрис утре. Дано е за добро.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
tiamat написа:"Убеден съм, че ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е като отнемем топката какво правим с нея. Там вече няма лъвове."
Кефи Костов
Който е гледал "Новите съседи" знае популярния рефрен:
"Ние лъвове ли сме или мухльовци"
Еее, ще си проличи утре