efbet Лига: ПФК Левски - ПФК ЦСКА - София ЕАД, Сряда от 18:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: ПФК Левски - ПФК ЦСКА - София ЕАД, Сряда от 18:45
Второто чакам смяна на тактиката за да не полудя напълно.
Мега зле сме, не само удар нямаме към вратата на тирето, но и смислена атака, а тези и те са зле, играят навито , но спокойно сякаш знаят, че мачът е ясен.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Ей няма угодия
Минали мач лягахме на Лудогорец, сега пък на тирето
А ние толкова си можем, цял сезон
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
-
- Контакти:
vvessel написа:alexdb написа:Не знам какъв е художественият замисъл на Топчото, ама дотук се бием сами, а той гледа тъпо на тъчлинията и се чуди къде се намира.
Замисъл няма. Трябва да има мисъл за да има замисъл. Предния мач с Лц изглежда по случайност е налучкал състава и побърза да осере всичко второто полувреме. Това под условие, че не е имало предварителна уговорка как да се развие мача, защото в Разград доминирахме и бродирахме, а сега трудно се срещаме с топката.
Предния мач тактиките бяха обърнати следователно и играта на двата отбора. Ние за жалост нямам Игор Тиаго да им нашие 3 второто.
-
- Контакти:
boglev написа:Ей няма угодия
Приятелю, това е най-слабият мач на Левски тази година и вината е изцяло на Топчо.
-
- Контакти:
топузаков махни се от Левски некадърник.
icemanbg33 написа:boglev написа:Ей няма угодия
Приятелю, това е най-слабият мач на Левски тази година и вината е изцяло на Топчо.
Еми не, не е най-слабия. И вината е на други, Топчо само се нави да доизкараме сезона, и това е много
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
-
- Контакти:
alexdb написа:От видяното дотук мачът все повече ми се вижда като подарък на Раев към старият му ловешки другар.
Че нямаме полуположение ясно, ама имаме ли изобщо удар към вратата?
+1
Не съм привърженик на конспирациите, но tomanow ще се окаже прав. Този мач май сме го подарили.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
icemanbg33 написа:vvessel написа:alexdb написа:Не знам какъв е художественият замисъл на Топчото, ама дотук се бием сами, а той гледа тъпо на тъчлинията и се чуди къде се намира.
Замисъл няма. Трябва да има мисъл за да има замисъл. Предния мач с Лц изглежда по случайност е налучкал състава и побърза да осере всичко второто полувреме. Това под условие, че не е имало предварителна уговорка как да се развие мача, защото в Разград доминирахме и бродирахме, а сега трудно се срещаме с топката.
Предния мач тактиките бяха обърнати следователно и играта на двата отбора. Ние за жалост нямам Игор Тиаго да им нашие 3 второто.
Тактиките били обърнати???
Какво?? Тактика къде видя този мач?
Нямаме Игор Тиаго???
Ние нямаме удар към вратата, освен ако не броиш нещото на Уелтън от дузпа в тъч.
-
- Контакти:
boglev написа:icemanbg33 написа:boglev написа:Ей няма угодия
Еми не, не е най-слабия. И вината е на други, Топчо само се нави да доизкараме сезона, и това е много
Понякога, като не можеш нещо е по-добре да не го правиш. Аз не съм лекар и няма да тръгна да правя операция.
И ми пази футболисти с Лудогорец, за кой ги пазиш бе? Що играят днес? Баража не е ли след 3 дена.
Срам! Срам! Срам!