Само на мен ли направи впечатление, как вратаря на морето изпълни фала, като хвана топката с ръце и я премести напред. Дори не съм сигурен дали топката беше в покой
Ако съм грешка ме поправете, но за пръв път виждам такова изпълнение.
efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Петък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Петък от 20:30
Характерният антифутбол на Морето, активно подпомагано от Кабака.
Почти съм сигурен, че този поръчков съдия ще бъде сложен и на мача ни с Тирето.
На Кръстев кога ще му набият каната, че в подобни ситуации не се лъже, а просто ме маха топката от опасната зона?
Почти съм сигурен, че този поръчков съдия ще бъде сложен и на мача ни с Тирето.
На Кръстев кога ще му набият каната, че в подобни ситуации не се лъже, а просто ме маха топката от опасната зона?
Това срещу Кръстев си беше нарушение,Димов изобщо не докосна топката
САМО ЛЕВСКИ!
Варненските катъри пак играят на кръв само срещу нас. Могат да вземат тича от нас само с подобен антифутбол.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
vlong написа:Това срещу Кръстев си беше нарушение,Димов изобщо не докосна топката
По критериите на Кабака, които сме ги виждали в много други мачове си е фал. Този е фен на нежния футбол и свири всяко подпиране. Когато свири на нас обаче .....
Попов ни прееба поне десет точки този сезон.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
realno написа:Варненските катъри пак играят на кръв само срещу нас. Могат да вземат тича от нас само с подобен антифутбол.
Тях една точка не ги оправя.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Чудя се дали ще дочакам да видя Попето с нещо повече от "скопен" удар към вратата на противник. А Кабачето е изключително лека жена!
Първите минути си казах супер..тоя пуска по-свободна игра. На мен ми се струва, че при гола им тоя чукна и топката и беше редовен, но оттам нататък кабака е щета. Пълен говнар. Тоя педал спести няколко картона на макето. Това ако ни е топ съдията....
110 години любов!
Съдията е за прокурор, но за "собственикът" 40- годишното приятелство е по-важно от Левски и удобно си мълчи срещу съдийските своеволия. Треньорът да не гледа безучастно, манго така и така няма да остане на Герена, да го сменя (дали въобще трябва да го пуска) и да пуска някой от резервната скамейка. А оня "звездата" ритал в Русия, да ходи на риба. Пореден мач ни проваля. С тези съдии ще е трудно, но не невъзможно. Стига да играят с мисъл, не урболежката. Има организация Левски да не играе в Европа.