W84me написа:Кръстев да се омита с 400
Нали е под наем. Предполагам е до края на годината.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Кръстев да се омита с 400
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vvessel написа:W84me написа:Кръстев да се омита с 400
Нали е под наем. Предполагам е до края на годината.
Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!
W84me написа:Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!
Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?
tmanolov написа:vvessel написа:Не си спомням кога за последно видях някакво заучено положение. Със сигурност е било преди Мъри.
Викам да го гоним - баси бездарника. Някои хора определено не е добре да пишете вечер, а и сутрин!
W84me написа:Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!
Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?
RivasAmador написа:
Даването на пари , пълненето на стадиони , купуването на артикули и т.н. зависи предимно от резултатите. Така е в България. Ако не си го осъзнал още.......
Потребители, разглеждащи този форум: Serafim и 34 госта