bilyaletdinov написа:Ебати палячото е тоя съдия.
А Гранде разбирачите в студиото коментираха ли въобще нарушението?
Не, педераса Величков вика, че нямало какво толкова да се коментира през първото полувреме.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Ебати палячото е тоя съдия.
А Гранде разбирачите в студиото коментираха ли въобще нарушението?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

bilyaletdinov написа:Oпитът спасил Рангелов, аре ще ви еВа в утайките мръсни, мармоти продажни...
tevez написа:Имам чувството, че Найденов, Юруков, Петков са излезнали от дом за умствено изостанали лица.
По друг начин не мога да си обясня некадърността в повечето им отигравания. Елементарни решения и подавания трябва да направят, а те се опитват да правят по- трудното и нелогично.
vvessel написа:На педалите от Диема спрях звука, още когато коментара обясняваше, че Бари бил задържан, но след това направил още няколко крачки и паднал и затова нямало нарушение![]()
Иначе мача изглежда троен, но лошото е, че защитата ни е доста палава. Успеем ли да вкараме първи, бием на 90%. Допуснем ли първи, падаме на 99%.
realitybites написа:Само на мен ли ми се стори, че си беше съвсем постижимо Найденов да отиграе центрирането, под което увисна техният вратар? Техническото равнище на това момче е за отбор от долната половина на таблицата, да не кажа Б Група. От поне 40 години има изискване крайните защитници да притежават поне някаква базисна техника, а не да я водят с ботуша.
Юруков пък в една ситуация получаваше указания от Славиша накъде да развие нападението и в същия момент си я поведе като дърводелец, а Стоянович се хвана за главата. Тези няколко секунди изчерпателно описват играта му.
Ако тези двамата са бъдщето на Левски, тежко ни горко. Единственият от школата, който донякъде оправдава доверието, това е Здраво, и то с доста условности, но поне има футбол в него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта