bilyaletdinov написа:Klaus_GT написа:Няма да направя окритие като кажа, че не виждам аргументи в наша полза да вземем мача.
От друга страна в ролята на толкова изявен фаворит и след всичките превъзнасяния последния месец, ония като нищо са си вирнали носа и концентрацията при тях да не е на ниво, не изключвам до някъде и да ни подценят.
Според мен шанса ни е да сме на 100000% концентрирани с много борба по целия терен, без да им оставяме празни пространства, с тактически фаулове и накъсване на играта в центъра. Имат няколко черньовци, които хем са бързи хем здрави и ако им се остави пространство за разиграване става неприятно.
От наша страна колкото по-опростено атакуваме, толкова по-добре. Тия отзад правят същите комични грешки като нас, така че със сигурност ще имаме шансове. Важното е да ги използваме умно без да се подхлъзваме и спъваме в топката.
САМО ЛЕВСКИ! Излизаме и газим
Баце, като видиш Найденов и онзи тролей двойка Алекс Петков всякакъв оптимизъм отива в канала. Нямаме класа да се борим с припсовете и всичко до загуба с два гола ще е повече от прилично за мен. Дори и една тройка ще я преглътна.
Освен, че нямат класата тия посредствени и с миши сърца нямат и характера да излязат на битка.
Това е точно така за съжаление. А и като добавим, че Станислав Иванов и Робърта (ако приемем, че е сигурно, че отива в Динамо Загреб) едва ли ще се хвърлят да си чупят краката преди трансфрите им, картинката става съвсем грозна. Просто не ми се иска да подхождаме съвсем примиренчески и поне да използваме малкото възможности, с които на теория разполагаме.