metodito написа:[offtopic]alexdb написа:
Само палячо може да се хване на това хоро. Ти май си позабравил защо Батков го изрита навремето. Я си припомни преди да обясняваш какъв пич е. Мнението ти за Хубчев съм го чел. Резултатите говорят в твоя полза. Но всичко Мара втасала до Хубчев, оня къф беше скаута и т.н. стигнала. В Левски няма дори идея какво да се прави оттук насетне, но от вратата за краката. Ясно - сезона е нулев, ясно е, че дълговете са сериозни, спонсори няма, пари няма, но за съжаление и стратегия няма.
А от всяка ситуация има поне няколко изхода, но тук не се предлага нищо. А мина бая време вече. Като поемаш клуба, както направи Сираков все си мисля, че трябваше да има поне бегла идея за това какво трябва да се прави. Да, ама не.
За ПК дори не чувам да има намерение да се разкарва. А този чугун е изпълнителен директор. Той от февруари знае какво е положението. И какво направи? Едно голяма нищо. Как така след сума дарения, че дори и на Прасето парите прибраха за да берем срам и сега в касата 100 бона?!?! Е как тъй се случи? При наличие на мораториум върху плащанията към НАП от къф зор ние като най-големите пичове уж си плащахме? Можехме законно да отложим тези плащания с няколко месеца. Но Колев не го направи. Твърдят, че са се разплатили с играчите да два-три месеца. Дали това е така един Господ знае. Абе не е за говорене. Ако отидем във В група поне от Хубси, Насируту и останалите златни резерви можехме да се отървем без неустойки. Ама както вървят нещата ще договаряме по единично, пък ако не вземем лиценз пак във В група ще идем, но с увеличени дългове.
Аз не вярвам, че Наско е президент. Тоест, собственик. Не знам дали е така. Защо изрита Батков Наско? Защото Наско е поискал едни пари, които им се полагат на него и Мъри? Както казах, аз вярвам, че в спортно-техническо отношение, "Левски" ще тръгне нагоре. По отношение на другото, смятам, че ако бяха решили, сега щяхме да оплакваме съдбата на дружеството. Дано наистина се разминахме с това. "Тези" са безцеремонни. Ако искаха да ни убият, щяха да ни убият. Явно продължаваме да сме в плен, просто представителят МУ се смени. Ще видим.[/offtopic]
[offtopic]Изритаха го заради кражби! Навремето Чорни само го пострига, пак за далавери(уреждане на мачове с коце маца и черепа и кражбата на Макриев и куп други). Сега го слушах, че нямал да получава ЗАПЛАТА

Троен мач, ще заложа на Х