Сещайте се.
Левскари,
За пореден път любимият ни клуб ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI е поставен в изключително трудна ситуация и съдбата му е поставена на карта. В този момент спасението зависи само от нас, а най-непосредствения начин да направим това, е като бъдем на стадиона във всеки мач и дадем своята подкрепа както финансово, така и лично – с гласовете и сърцата си!
От днес всеки ден, точно в 19:14 часа, тръст "Синя България" ще публикува по един факт относно текущото състояние и бъдещето на клуба, от които всички ние със сигурност се вълнуваме! Така всеки сам ще може да се убеди колко важна е помощта на всеки един от нас!
Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски
За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Kotooshu написа:TristaNNN написа:Защото никой няма да даде 100 лева за Левски просто заради каузата, затова!
Прочетох го няколко пъти с надеждата да намеря ирония или някакъв майтап ....
Не знам къде живееш , какви са ти приятелите ... но , около мен много хора искат точно обратното , включително и аз .
А и нееднократно сме го правили !!!
Моля те , наистина не говори от името на всички левскари и не втълпявай на хората откровени лъжи !!!!!
Добре, какво искате ти и околните ти? Я разясни, моля те, че ми стана любопитно.
Хайде пак не сме разбрали![]()
Не сме важни ние :За Левски, Истината, Свободата!
п.п.
Нищо не искам насреща , ок , разбра ли ?!?
Не да искаш насреща, бе, човече ... Каква ти е идеята, по дяволите? Искали сте били да давате - добре. Аз втълпявам лъжи - добре. Говорил съм бил от името на всички левскари - добре.
Изясних надълго, нашироко и аргументирано моето виждане за един успешен маркетинг в ПФК Левски. Устойчив с правилните и честни хора, които и да са те, така че всички да са доволни, а в клуба регулярно да влизат свежи пари. Тука във форума обаче много хора са ларж зад клавиатурите- ще дават по 50 лева на месец, ще дават по 100 лева на месец, дарителски сметки искат даже. Баси, колко бързо се забравиха цирковете с акциите на фалиралите. И те така даваха щедро зад клавиатурите... Е, видяхме там докъде доведе щедростта на българския привърженик.
Аз също съм давал. Покрай юбилея, покрай кампанията с едни членски карти за по 30, 50, 100 лева (там ясно се видя щедростта на нашего брата-левскар!) и не помня още колко кинта, покрай разни благотворителни събития, НО идеше реч за проклетия магазин и артикулите в него и как с правилния модел всички ще са щастливи и доволни.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Captain Stottlemeyer написа:vlong написа:Мен дрешки и артикули не ме интересуват,затова ми е малко странно така да се подкрепя отборът финансово...
Разни хора - разни идеали...Аз имам 4 фланелки на "Левски" - една мачова (от миналия сезон), една тренировъчна и две за ежедневието, плюс шапка. При клубовете в т.н. "бели" държави продажбата на фен-артикули формира голяма част от печалбата (около 30 %); ако не греша при Manchester United, който се радва на огромна маса привърженици извън Острова (включително в Китай), този процент е около 50 (т.е. половината от печалбата)...
Хаха, ако човек иска да помогне не му трябват разните фен магазини. Даже билет не му трябва.
На стадиони съм ходил каквото ходил, ще е чудо да се случи отново, няма значение Левски ли ще играе, Реал ли националния ли. Дрехи и предмети, маркиращи конкретна симпатия пък не нося при абсолютно никакви обстоятелства, а да ми стоят дома.. може, ма що?
При това положение къв е проблема да ми дадат една дарителска сметка, пък натам аз си знам. Ако съм решил да дам някакви пари не държа на билетчето/картата, а също и на някаква тениска, която няма да облека. Може би щот не живея в съвсем бяла държва не настоявам за тия екстри, то ако даваш даваш, туйто.
И понеже едва ли съм единствения, пък и бая народ просто няма как да иде на мач да речем въобще не схващам какво има да се мисли толкова: сметка да направят пък ще се преброим после.
vlong написа:Значи няма нищо лошо да се купуват фен артикули,но по този начин по-малко пари отиват в клуба.
При нас ножът е в кокала,трябват ни спешно пари .Защо от твоите 100 лева само примерно 20 отидат вЛевски.
Дай ги всичките за отбора,а пък после като се стабилизираме вече може да се обърне и повече внимание на екстрите.
Това ми беше мисълта,всяка стотинка сега е важна.
Точно така. Винаги съм мразил помощи, при които голям процент от парите всъщност отиват някъде другаде.
TristaNNN написа:vlong написа:Значи няма нищо лошо да се купуват фен артикули,но по този начин по-малко пари отиват в клуба.
При нас ножът е в кокала,трябват ни спешно пари .Защо от твоите 100 лева само примерно 20 отидат вЛевски.
Дай ги всичките за отбора,а пък после като се стабилизираме вече може да се обърне и повече внимание на екстрите.
Защото никой няма да даде 100 лева за Левски просто заради каузата, затова! И няма как да си купиш нещо от магазина и 100% процента от цената на артикула да влезе в клуба под формата на печалба или приход.
Докато ако за 100 лева си купи една хубава тениска, примерно, стимулът му да даде тези пари е съвсем друг, нищо, че само 20 ще отидат в клуба. По-добре 20 отколкото 0.
Хубаво бе, прав си, че повечето хора биха предпочели да получат нещо за тия пари. Ако ще да е една тениска. Ама какво да го еВа пречи ей така, за всеки случай да се даде възможност да дадат пари и тия, дето им е все тая дали ще имат лъскавата тениска?! Ей така, за проба да се направи. Колко и да капне, все файда.
Nilim написа:TristaNNN написа:vlong написа:Значи няма нищо лошо да се купуват фен артикули,но по този начин по-малко пари отиват в клуба.
Защото никой няма да даде 100 лева за Левски просто заради каузата, затова! И няма как да си купиш нещо от магазина и 100% процента от цената на артикула да влезе в клуба под формата на печалба или приход.
Докато ако за 100 лева си купи една хубава тениска, примерно, стимулът му да даде тези пари е съвсем друг, нищо, че само 20 ще отидат в клуба. По-добре 20 отколкото 0.
Хубаво бе, прав си, че повечето хора биха предпочели да получат нещо за тия пари. Ако ще да е една тениска. Ама какво да го еВа пречи ей така, за всеки случай да се даде възможност да дадат пари и тия, дето им е все тая дали ще имат лъскавата тениска?! Ей така, за проба да се направи. Колко и да капне, все файда.
Това не е устойчив модел, пичага, а би било единствено някаква временна еуфория...

Както и да е, да дават там сметката и да гледаме как потичат милионите от привържениците към клуба.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Трябва да има избор,кой както иска да помага.
Аз не съм от София и най-лесният начин ми е чрез сметка,ако има дълготрайна такава отивам в банката,поръчвам всеки месец да правят превод от заплатата и готово.Бързо и безпроблемно.
Тази сметка трябва да се рекламира агресивно в стил Нац.Лотария,с популярни лица -левскари,да се види от всички,че има сериозни организация и намерение,хората ще придобият повече увереност,че някой няма да ги излъже.
Аз не съм от София и най-лесният начин ми е чрез сметка,ако има дълготрайна такава отивам в банката,поръчвам всеки месец да правят превод от заплатата и готово.Бързо и безпроблемно.
Тази сметка трябва да се рекламира агресивно в стил Нац.Лотария,с популярни лица -левскари,да се види от всички,че има сериозни организация и намерение,хората ще придобият повече увереност,че някой няма да ги излъже.
САМО ЛЕВСКИ!
TristaNNN написа:Nilim написа:TristaNNN написа:vlong написа:Значи няма нищо лошо да се купуват фен артикули,но по този начин по-малко пари отиват в клуба.
Това не е устойчив модел, пичага, а би било единствено някаква временна еуфория...![]()
Както и да е, да дават там сметката и да гледаме как потичат милионите от привържениците към клуба.
Докато дори хора от клуба твърдят, че Левски е закъсал финансово временната еуфория е добре дошла. Дали ще донесе достатъчно пари поне сезона да се приключи или не не знам, но в тая несигурност е добре дошла. Преди да говорим за устойчив модел трябва да говорим за оцеляване сега, в момента и до края на сезона.
Между другото пълния стадион и налазването на феншопа ще е също временна еуфория. Но това прави ли ги според теб безмислени?
Истината е, че ако приноса на феновете е солиден (даже не говоря за достатъчен за издръжка) то трябва да е съчетание от всичко: билети, артикули, дарения.. не само 1-2 пера.
Никой не трябва да отхвърля една от опциите, която ще е достъпна в цялата държава, само защото очаква резултата от нея да е скромен. Просто защото Левски не е цъфнал и вързал та да може с лекота да подритва дребните пари.
vlong написа:Трябва да има избор,кой както иска да помага.
Всъщност трябва на хората и да се покаже, че не ги лъжат.
Това привържениците да дават пари за издръжка на клуб е простотия.За месец два -океи. Всичко друго е пародия и глупост.Не става и никога няма да стане.Едно ,че във България това е абсурд...второ никои няма да разпределя и насочва правилно парите без възнаграждение.Както писах преди време и вече го няма поста ми Божков трябва да търси и намери шеихове.Няма идиоти да дават толкова пари на вятъра.Това е истината.Няма ги вече мутрите и там подобни във сивата икономика.Само отвън някои може да помогне....